Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Признавам си, че дамската игра не предизвика такива феминистки вълнения у мен. То се вижда, че е толкова повърхностна и се чудят как да отбият номера и да си изпълнят задълженията по договорите. А и всички хора сме преценявани и преценяваме на база външен вид, макар и в различна степен. Да го заклеймяваме ми се струва лицемерно. Аз съм сигурна, че ако някоя жена имаше проблем с играта и беше споделила с екипа, нямаше да я накарат насила, както никой не направи проблем на Жорката да не участва в tinder зарибявките. Все пак не е имало и негативно отношение към никоя от участничките.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 23:00 от Meddyy

# 601
Все пак не забравяйте, че всеки от нас често, без да се усеща, започва да проектира своите собствени страхове, чувства, мисли върху други хора и обстоятелства. Ако действително редовно се занимавате с гореспоменатите теми, може би сте приели играта прекалено емоционално и по-насериозно, отколкото трябва да бъде приета.

# 602
Аз лично я скипнах.

# 603
Ами на мен не ми звучи като нея. А Вие ми звучите като потребител, който е пишел във форума по време на сезон 2 на Ергенът, но по една или друга причина, не желае да се представи със стария си ник.

Аз разбрах какво казвате, но казвам, че не е логически издържан начина, по който го представяте. После ви прочетох коментарите и разбрах, че е някакъв въпиещ порив да изразите феминизма си, но абсолютно не на място.

По темата с ДиК - абсолютно по същия начин щях да реагирам, ако Гош беше сритал Симеон между краката, а Теа беше счупила чаша. Насилието срещу човек е повод за наказание, агресията с неодушевен предмет е грозна, потенциално опасна (за щастие - не), но не и причина да бъде изгонен.

# 604
Все пак две неща са верни:
1. Можеха да накажат Гош
2. Можеха да оценяват тена на мъжете.

# 605
Дано тая Елена измисли някаква по-интересна игра другата година, че ми писна. Sasipa q taq darjava.

# 606
Какво повече да иска човек в петък вечер освен някой снизходително да му нашоква канчето, че не е достатъчно добър феминист.

А може ли да ограничите коментарите за другото предаване и да сме по темата?

# 607
Какво повече да иска човек в петък вечер освен някой снизходително да му нашоква канчето, че не е достатъчно добър феминист.
...докато изтъква, че участничка има целулит.

П.П. В предния сезон също имаше игра на Кокосолис по бански, никой не се засегна. Даже не си спомням изобщо да сме я коментирали.

# 608
Павката и Ицака щели да се съобразят с критиката, сега ми се обадиха. Казаха, че ще има конкурс за слънцезащита по азиатски - дълги ръкави, дълги панталони, шапка, чадърче, обилно намазани със слънцезащита.

# 609
  • България
Този Коколис е бая скъп... Вчера го гледах в магазина и цените са безбожни. За един Коколис мога да си взема два качествени слънцезащитни кремове от аптеката.

И тенът, който се образува бързо, пада за нула време.

# 610
Не харесвам Ронси, но я похвалвам за последния Надкаст - беше изключително ангажирана към дискусията, говори повече от Неделчо и Туджаров, на всичко обръща внимание, добре подготвена.

# 611
Аз Ронси я слушах и при Перси, и в канала на мъжа ѝ и споделям мнение, че е адекватен коментатор. Играта ѝ в предаването беше тотално мазало, отделно правеше и гаднярски коментарчета, а за капак не можа да гостува в подкасти заради бременността и да се защити, та на зрителите им остана много лошо чувство за нея.

П.П. Гледам, че вече и нашите коментари в отговор на новия потребител са заметени, много достойно, че си ги изтри.

# 612
Аз Ронси я слушах и при Перси, и в канала на мъжа ѝ и споделям мнение, че е адекватен коментатор. Играта ѝ в предаването беше тотално мазало, отделно правеше и гаднярски коментарчета, а за капак не можа да гостува в подкасти заради бременността и да се защити, та на зрителите им остана много лошо чувство за нея.

П.П. Гледам, че вече и нашите коментари в отговор на новия потребител са заметени, много достойно, че си ги изтри.

Това как е станало , тя ги е репортнала ли или модераторите са ги махнали 😂

За подкаста няма да досаждам и да си натрапвам мнението (много 😂),само единствено искам да питам “приятелска коалиция” не е ли по принцип просто приятелство 😂 и с това “социална игра” 😂 😂 😂 , не може ли да се каже социални умения

# 613
Приятелство, романтична двойка, сбирка по интереси - все е коалиция. Социална игра са точно социалните умения.

# 614

Това как е станало , тя ги е репортнала ли или модераторите са ги махнали 😂

За подкаста няма да досаждам и да си натрапвам мнението (много 😂),само единствено искам да питам “приятелска коалиция” не е ли по принцип просто приятелство 😂 и с това “социална игра” 😂 😂 😂 , не може ли да се каже социални умения
Тя си ги редактира на "." и оттам нататък нашите постове изглеждаха като офтопик. Дано е доволна, че ни показа колко сме неинтелигентни (някакво мерене на дипломи искаше да ми предложи Laughing)

Аз вече много се обърквам като говорят за социална игра, защото в Игри на волята така наричат стратегиите и прочие. Социална игра са социалните умения, каквито например Валерия не демонстрира (само с Янков), а Коцето - силно, защото май е харесван от всички.
Идеята е, че има 3 плана на игра - стратегическа игра, социална игра и физическа игра, ако 2 от 3 са ти добре можеш да си спокоен в повечето предавания (тук - не, защото и най-харесваният да си, ако се издъните в отборна игра и после в индивидуална си аут).

Общи условия

Активация на акаунт