Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 291
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Simple Smile Повторете теста. Разбира се, че има шанс. Да не Ви давам напразни надежди..., но наистина е така.
Имах трансфер на един 3ВВ и един ранен бластоцист за подкрепа, след който на ден 10 ЧХГ беше 51,16. Лекарят и ембриолозите ми честитиха, а аз подтисната. На ден 12 чхг беше само 60,6 и щях всичко да спирам, но док ме спря. Понякога тръгвало бавно, а после наваксвало. В главата ми се въртяха ужасни мисли за какво ли не, но послушах лекаря си. От ден 14 започна да се удвоява и от страх продължих с по някое изследване на чхг и прогестерон. Навакса и дръпна, и сега е няколкосантиметрово акробатче.
При Вас резултатът от теста е по-добър от моя и се надявам след 2 дни да се е удвоил! Успех! Flowers Four Leaf Clover

Здравейте. Първо инвитро ми е и всичко е ново и непознато за мен. На 9.10.24г. имах размразен трансфер на 5 дневен ембрион. Вчера ми беше официалната дата за тест (12ти ден) и резултатът е 92.10 IU/L. Лекарката ми е отпуска и днес очаквам обаждане от друг за коментар, но имам нужда някой да ми каже, че не е толкова страшно, колкото ми изглежда и има шанс...

# 691
Здравейте, днес съм 6-ти ден от трансфер на 6-дневен ембрион. Вчера, 5-ти ден, направих уринарен тест с втора урина, излезе мнооооого бледа едва доловима втора чертичка. Това ме обнадежди и най-вече ми донесе вътрешен мир. Днес сутринта с първа урина направих отново тест, домашен, излезе също много незабележим автора чертичка. Споделям ви снимка. Не усещам нищо, само леки придърпвания, но не в цялата матка, а в определена зона, където ми посяха ембриона. Гърдите така и не ме болят. Само си споделям,защото много се вълнувам и въобще не си позволявам предварително каквато и да е настройка. Боря се от 10 години.
Снимката е от днес -6-ти ден.

# 692
Здравейте, днес съм 6-ти ден от трансфер на 6-дневен ембрион. Вчера, 5-ти ден, направих уринарен тест с втора урина, излезе мнооооого бледа едва доловима втора чертичка. Това ме обнадежди и най-вече ми донесе вътрешен мир. Днес сутринта с първа урина направих отново тест, домашен, излезе също много незабележим автора чертичка. Споделям ви снимка. Не усещам нищо, само леки придърпвания, но не в цялата матка, а в определена зона, където ми посяха ембриона. Гърдите така и не ме болят. Само си споделям,защото много се вълнувам и въобще не си позволявам предварително каквато и да е настройка. Боря се от 10 години.
Това е моят на 6 ден

# 693
Днес ли сте в 6-ти ден? Или е стара снимката? Успешен ли ви е опитът?
Това е моят на 6 ден

# 694
Здравейте,

Някой може ли на разбираем език да ми каже какво ще рече становището от ембрио доклада, който имаме?

Яйцеклекти тип: С гранулирана цитоплазма, центр. гранулация. MSOME: Grade 1+2. Преобладават Grade 1 има и Grade 2. За ICSI избор Grade1. ПП

# 695
Момичета , случвало ли ви се да имате воднисто течение ...от както си слагам Циклогест, освен че си се изтича. Постоянно имам чувството че имам воднисто течение или явно то ми го внушава?!
Търпеливо си сядам на трите букви и чакането след трансфера ми започна 🤞🙏

# 696
Днес ли сте в 6-ти ден? Или е стара снимката? Успешен ли ви е опитът?
Това е моят на 6 ден

Опитът е успешен.Вече съм 6г.с. Същия ден пуснах и кръвен...резултата беше чхг 44.65!
Успех желая от ❤️

# 697
Тони, днес е 6-ти ден, според мен повтори след 2-3 дни. Аз не съм правила толкова рано тестове и не знам от кога започват да отчитат, но мисля, че от 7-ми ден нататък. Тогава чхг навлиза в кръвта , нали?

Добре, благодаря ви много! Предполагам, че е така, просто четох, че при други жени е отчитало от този ден и реших да пробвам...Знам ли! А и аз не знаех, че дните започват да се броят от деня след трансфера...

# 698
Тони, днес е 6-ти ден, според мен повтори след 2-3 дни. Аз не съм правила толкова рано тестове и не знам от кога започват да отчитат, но мисля, че от 7-ми ден нататък. Тогава чхг навлиза в кръвта , нали?

Добре, благодаря ви много! Предполагам, че е така, просто четох, че при други жени е отчитало от този ден и реших да пробвам...Знам ли! А и аз не знаех, че дните започват да се броят от деня след трансфера...

Горе долу, нормално да се засича след 7-ми ден на 5-дневни, виж в началото на темичката. Кактус е поставила какво се случва в дни след трансфер. Ако твоите са 5-дневни, ЧХГ започва да навлиза на 6-ти ден, ама зависи кога е правен и трансфера, сутрин или следобед, ако е следобед се смята още един ден напред, затова най-доброто е след 8-9-ти ден. Разбирам напълно нетърпението, но така си причинявате негативно емоции, още преди да разберете да или не. Надявам се да бъда разбрана правилно. Пиши за резултата, надявам се да се изненадаш положително.

# 699
Здравейте, 8ми ден след трансфер на 5 дневно ембрионче, утре ми е датата за теста. Направих още един уринарен тест днес по обяд. Прилагам снимка. На живо е много по-видима. Какео ще кажете?

# 700
Здравейте, 8ми ден след трансфер на 5 дневно ембрионче, утре ми е датата за теста. Направих още един уринарен тест днес по обяд. Прилагам снимка. На живо е много по-видима. Какео ще кажете?
Положителен е със сигурност Simple Smile Утре на кръвния щв покаже. Успех за добра стойност и да се отчетеш тук 🤞

# 701
Благодаря много за подкрепата! Heart
Положителен е със сигурност Simple Smile Утре на кръвния щв покаже. Успех за добра стойност и да се отчетеш тук 🤞

# 702
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вижда се много ясно Yellow Heart

# 703
Здравейте. Първо инвитро ми е и всичко е ново и непознато за мен. На 9.10.24г. имах размразен трансфер на 5 дневен ембрион. Вчера ми беше официалната дата за тест (12ти ден) и резултатът е 92.10 IU/L. Лекарката ми е отпуска и днес очаквам обаждане от друг за коментар, но имам нужда някой да ми каже, че не е толкова страшно, колкото ми изглежда и има шанс...
Niksy1, направи ли днес нов тест? Успех!

# 704
Здравейте момичета,
Споделям резултат от 10ти ден след трансфер на едно 5 дневно бластоцистче

За всички момичета, които четат и чакат с нетърпение, както бях аз, искам да споделя, че на 8ми ден с уринарен тест за уж ранно тестване, черта виждах с изключително въображение, даже не бях сигурна има ли или не, след това през деня получих зацапване и болки, прибрах се и даже изхвърлих теста, мислех че е била изпарителна. Така че уринарните може би наистина вкарват повече смут, отколкото могат да покажат толкова рано как стоят нещата.
Пожелавам успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт