Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 282
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Nevermind, честита победа! Simple Smile Дай Боже всичко да е наред с вас и бебчето ви! Бихте ли споделили как се чувствате, какво усещате?

# 706
Благодаря много, Pipinu!
Не бих казала че имам симптоми, но някои неща са по-различни. Дразни ме от няколко дни, когато някой пуши около мен (а аз съм  върл пушач-сега ще трябва да не бъда), боли ме глава от 2 глътки бира (винаги съм обожавала) и като че ли апетита ми към определени храни се изостри, но като цяло нищо кой знае колко сигнализиращо за бременност. Гърдите ми бяха много по-чувствителни и подути по време на стимулацията, сега са само леко напрегнати. И имам предменструални болки, за мой стрес преди няколко дни със зацапване, което за сега спря, но докторката ми увеличи дозата на дуфастона, та не знам дали е било имплантационно и е минало или от дуфастона е спряло.
Стискам палци на теб за утре! Чакаме те с положителен резултат, какъвто съм сигурна че ще имаш с тази хубава черта!

# 707
Благодаря ти много за отговора! Дай Боже всички, които сме тук да се радваме много, много скоро!
Благодаря много, Pipinu!
Не бих казала че имам симптоми, но някои неща са по-различни. Дразни ме от няколко дни, когато някой пуши около мен (а аз съм  върл пушач-сега ще трябва да не бъда), боли ме глава от 2 глътки бира (винаги съм обожавала) и като че ли апетита ми към определени храни се изостри, но като цяло нищо кой знае колко сигнализиращо за бременност. Гърдите ми бяха много по-чувствителни и подути по време на стимулацията, сега са само леко напрегнати. И имам предменструални болки, за мой стрес преди няколко дни със зацапване, което за сега спря, но докторката ми увеличи дозата на дуфастона, та не знам дали е било имплантационно и е минало или от дуфастона е спряло.
Стискам палци на теб за утре! Чакаме те с положителен резултат, какъвто съм сигурна че ще имаш с тази хубава черта!

# 708
Здравейте. Първо инвитро ми е и всичко е ново и непознато за мен. На 9.10.24г. имах размразен трансфер на 5 дневен ембрион. Вчера ми беше официалната дата за тест (12ти ден) и резултатът е 92.10 IU/L. Лекарката ми е отпуска и днес очаквам обаждане от друг за коментар, но имам нужда някой да ми каже, че не е толкова страшно, колкото ми изглежда и има шанс...
Niksy1, направи ли днес нов тест? Успех!

Направих в сряда, резултата беше 148. Днес ще пусна отново за последно да видя дали продължава така и да си поема дъх, въпреки че продължавам да съм на тръни, заради ниските стойности, но дано всичко е наред. Запазих час за преглед за 4.11. Благодаря за подкрепата, успех и от мен на всички!

# 709
Здравейте, днес 9-ти ден след трансфер на 6-дневно ембрионче, как са резултатите, много съм притеснена?!

# 710
Положението при мен след трансфер на две тридневни :
Тест на 11 ден в Рамус - 163.20, на 13 ден - 411. 51
В друга лаборатория на 13 ден - 422,на 15 ден - 1019
Домашните тестове обаче и тая сутрин (15-ти ден ) са все с бледа втора черта...

# 711
Пипини, хубав ти е резултата. Тсх е малко над две, трябва да е под две. Това е нормално да се завиши леко, но е добре да се редуцира.

Яни, няма проблем за уринарните, че са с бледа черта, важно е, че ЧХГ се увеличава. Разбирам, че може би искаш да са наситени, но вече няма нужда да правиш, защото знаеш, че си бременна.

Честито, момичета!

# 712
Така е, благодаря!
Да, няма да правя повече, ще си чакам прегледа на 6.11. И до тогава ще има напрежение, но няма как....
Честито, Pipinu!

# 713
Pipinu, добре е резултатът на ЧХГ, но провери как се увеличава след 48 часа. Тихичко честито Simple Smile Консултирай се с лекаря си за прогестеронът, струва ми се доста нисък, това е близо до долната граница в първи триместър в тази мерна единица.
iani87, при мен започнаха да излизат наситени след 2000-3000 😄 Аз също постоянно се тревожа дали се увеличава ЧХГ, но спрях поне с уринарните Simple Smile На този етап вече не носят информативна стойност. Стискам палци всичко да е наред и скоро да видиш пулс! И на себе си го пожелавам 🙏

# 714
Ancho66, пожелавам го и на теб!
Гледам да не се вманиачавам, засега щом се чувствам добре мисля да не правя нищо до прегледа, пък дано всичко е наред Hands Pray

# 715
Здравейте, днес 9-ти ден след трансфер на 6-дневно ембрионче, как са резултатите, много съм притеснена?!

Pipini, прогестерона е изключително нисък, направо си за инжекции Пролутекс. Резултата ти се равнява на 11 ng, което под долната граница. Трябва да се държи около 20 ng, като долната граница да не пада под 15 ng. Какво каза доктора?

# 716
Благодаря за отговора! Нямам връзка с лекаря ми, имам наличен Пролутекс, не знам да започна ли прием? За сега терапията ми е 2х1 Прогестан 200. Утре е събота,надали някой лекар ще ми отговори на питанията. Да започна ли инжекции? Все пак това е прогестерон, не би трябвало да навреди. Преди съм си слагала, добре ги понасям. Ох, не знам...
Pipinu, добре е резултатът на ЧХГ, но провери как се увеличава след 48 часа. Тихичко честито Simple Smile Консултирай се с лекаря си за прогестеронът, струва ми се доста нисък, това е близо до долната граница в първи триместър в тази мерна единица.
iani87, при мен започнаха да излизат наситени след 2000-3000 😄 Аз също постоянно се тревожа дали се увеличава ЧХГ, но спрях поне с уринарните Simple Smile На този етап вече не носят информативна стойност. Стискам палци всичко да е наред и скоро да видиш пулс! И на себе си го пожелавам 🙏

# 717
Аз бях на Утрогесстан 3х2т. и Пролутекс 2х1 инжекция. Това при несполучливите опити. Когато видях ТЕСТ+, ме оставиха на Утрогесган 2х1т. и ЧХГ започна да спада. Разбира се всичко е строго индивидуално! Свържи се с Док на Вайбър.... за съвет!
Благодаря за отговора! Нямам връзка с лекаря ми, имам наличен Пролутекс, не знам да започна ли прием? За сега терапията ми е 2х1 Прогестан 200. Утре е събота,надали някой лекар ще ми отговори на питанията. Да започна ли инжекции? Все пак това е прогестерон, не би трябвало да навреди. Преди съм си слагала, добре ги понасям. Ох, не знам...

# 718
Назначената ти доза прогестерон ми се вижда ниска, аз съм била на 3х2 утрогестан и 2х1 пролутекс. Всеки случай е индивидуален, но все пак мисля, че не би ти навредило.

# 719
Аз съм на 2х1 циклогест 400 + 1 инжекция на ден пролутекс. В деня на трансфера прогестерона ми беше 8.03 ng/ml и ми включи пролутекса.
Все още не ми е известно дали е успешен трансфера имам още дни до кръвния тест.
Ще се разбере, но определено ако е + тест ЧХГ ще си пусна за всеки случай и Прогестерона да му видя нивата.

Общи условия

Активация на акаунт