Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви за съветите! Сложих си един пролутекс, ще продължа до следващия тест в понеделник. Все пак е прогестерон, няма да навреди. Реално аз нямам лекар, към който да се обърна. Правих ЗЕТ в Турция, но те нямат грижа към мен вече, могат да ми отговорят и след няколко дни. Така де, с Божията помощ ще се справим. Благодаря ви още веднъж!
П.п. моля ви кажете ми за гърдите, не ме болят, само леко са ми набъбнали зърната, но никаква болка, може би е рано?!?. Толкова искам да е наред всичко, този момент го чакам от 10 години!

# 721
Не знам къде в Турция, но при мен отговаряха сравнително до късно. Единствено за спирането на Прогестерона казаха, че проследяващият трябва да прецени.
Даже ги бях питала и нещо в 6ти месец и пак ми отговориха.
Опитай да питаш тях. На този ранен етап след трансфер те все още ‘носят отговорност’, ако може да се говори за отговорност в случая.
Успех! 🍀

# 722
Pipinu, как така не носят отговорност? Тяхната отговорност не свършва с връщането на ембриона и е редно да могат да те консултират. Пожелавам успех, ЧХГ е супер, остава да се вдигне прогестерона.

# 723
Здравейте , чета ви но не съм писала скоро . След две биохимични и общо 5 опита този път имах вливка на имуновенин и интралипид и имам + резултат. ЧХГ на 12 ден беше 465 а на 14 ти - 1131. До сега не съм имала толкова високо ЧХГ много се радвам , но съм и под напрежение,  постоянно си следя симптомите и признаците 🙄 Днес гърдите ми са спаднали , вчера имах болки в корема като ПМС и болки на интервали . Говорих с акушерката каза че е възможно но усетя ли да си лежа и да пия но-шпа и съм във филма 😁В понеделник пак ще си пусна кръвен за мое успокоение .
Може ли да споделите гърдите ви постоянно ли са напрегнати , болят ли ви или имате “пикове “ и “ спадове” , усещате ли толкова рано нещо в матката и корема ?

# 724
Здравейте, дами!
Направихме ЗЕТ на 17.10.
Взимам 2х1 дуфастон и слагам 2х1 циклогест, приемам и Акард.
На 25.10, ЧХГ беше 55.32 mIU/mL, а прогестеронът 25.2 ng/ml.
На 27.10, ЧХГ беше 174.4 IU/L.
От 26.10 следобед обаче имам тъмно кафяво зацапване. Малко е като количество, но продължава и до днес. Не усещам контракции.
Писах на лекаря ми, увеличи ми дуфастона на 2х2 и отново ще пия Но Шпа като в дните след трансфера.
Притеснява ме, че продължава вече 3ти ден. Не искам да мисля негативно, но не е лесно.
Някоя от Вас имала ли е подобен случай?

# 725
  • Варна
Да не би да е имплантационно кървене. При мен на 7-ми ден ЧХГ беше 50, на 9-ти 120, а на 10-ти ден имах тъмнокафяво зацапване за около 2-3 часа. Странно ми беше, че е след положителен тест, но е факт. Даже като се записвах за ЖК не го взеха впредвид и казаха, че  най-вероятно това е причината.
Другия вариант е понеже ми е била датата за Ц, да има нещо общо.
Успех ти пожелавам! Много майчета са родили бебоци въпреки зацапвания в първи триместър. Само да не е ярко червена кръв.

# 726
Да не би да е имплантационно кървене. При мен на 7-ми ден ЧХГ беше 50, на 9-ти 120, а на 10-ти ден имах тъмнокафяво зацапване за около 2-3 часа. Странно ми беше, че е след положителен тест, но е факт. Даже като се записвах за ЖК не го взеха впредвид и казаха, че  най-вероятно това е причината.
Другия вариант е понеже ми е била датата за Ц, да има нещо общо.
Успех ти пожелавам! Много майчета са родили бебоци въпреки зацапвания в първи триместър. Само да не е ярко червена кръв.
Благодаря! Не е червено въобще. Тъмно кафяво е. Цикълът трябваше да започне в петък. И аз първо мислих за имплантационно кървене, но продължава малко по малко вече 3ти ден и това ме озадачи. Увеличихме прогестерона явно за всеки случай.  Благодаря отново и успех на всички!

# 727
Момичета имах трамсфер на 6ден със 6дневен бластоцист.... кога най рано мога да направя теат или да си го броя като 5ден и така да ги смятам

# 728
Здравей, на мен ми беше казано 8 ден след трансфера на 5-дневен. Така че предполагам същото би важало и за 6-дневен, и да е кръвен тестът. Успех!

Момичета имах трамсфер на 6ден със 6дневен бластоцист.... кога най рано мога да направя теат или да си го броя като 5ден и така да ги смятам

# 729
Здравейте, момичета!
Нещата при мен този път завършиха с пълна нула, както си и предполагах. Бях ви писала с отрицателен кръвен тест на 7-ми ден, после си направих и на 10-ти уринарен, който пак беше отрицателен и днес окончателно се потвърди с кръвен по изисквания на болницата.
От 2 инвитро опита с общо 3 трансфера поне мога да извлека някаква информация, с която ще се насоча към следващата клиника.
Пожелавам на всички ви успех и до скоро!
Пътят е труден, но не се отказвайте! Simple Smile

# 730
Tonni, много съжалявам. Пожелавам ти следващия трансфер да е успешен! Късмет и кураж 🍀

# 731
Здравейте момичета,

10ти ден след ЗЕТ на 5 дневно ембрионче ЧХГ 4,68 UL/L. Има ли някакъв шанс за късна имплантация според вас ?  Ще направя още един тест след 2 дни, за всеки случай, но на първия ми неуспешен трансфер имах чхг 1,19 и се чудя дали този път е имало имплантация..

# 732
Здравейте момичета,

10ти ден след ЗЕТ на 5 дневно ембрионче ЧХГ 4,68 UL/L. Има ли някакъв шанс за късна имплантация според вас ?  Ще направя още един тест след 2 дни, за всеки случай, но на първия ми неуспешен трансфер имах чхг 1,19 и се чудя дали този път е имало имплантация..

Какви са референтните на лабораторията? Според мен не е имало имплантация, твърде ниско е ЧХГ.

# 733
Скрит текст:
Здравейте момичета,

Какви са референтните на лабораторията? Според мен не е имало имплантация, твърде ниско е ЧХГ.
[/quote]
Да, най-вероятно не е имало Sad

# 734
Здравейте, момичета!Какви симптоми имате след успешен трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт