Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Стандартното ПМС. Чак към 7-8 г.с. се появи гадене.

# 736
  • София
Момичета, здравейте.
Набутвам се тук, за да вдъхма малко надежда, заради моя случай.
Накратко - инсеминации, инвитро, трансфери и един коментар, че имам лоши яйцеклетки и ниско амх и за това не става.
Бях се отчаяла след последния замразен трансфер, и точно на следващия месец забременях естествено. Сега божа работа ще го износя ли това бебенце, но никога не съм стигала толкова далече и се радвам.
Мисля си, че си заслужава след трансфера да следите овулацията и да се отдадете на естествените процеси по забременяване, защото хормоните са с по-различни стойности.
Имах късмет и по същото време да успея да попълня липсите си на Вит Д, б12, Омега 3, желязо, които според репродуктивния ми лекар не били важни..
Успех ви желая, дано този трансфер е успешен, но ако не е - не се отчайвайте, стават и чудеса!

# 737
Здравейте, не знам дали е за тук питането ми: в момента съм на стимулация и другата седмица ми предстои пункция. След това при връщане на ембрионите дали сте ползвали ембриолепило или не.

# 738
Този път лепилото ми го сложиха предния ден ... незнам защо.... при предишните ми трансфери уж слагаха лепило но така и не разбрах кога как... та защо по точно питаш?

# 739
Питам защото се чудех дали да искам при трансфера или не. Моя позната при втория трансфер са и сложили и резултата в момента е една прекрасна принцеса. Всичко през което преминавам в момента ми е ново и непознато.

# 740
Здравейте, не знам дали е за тук питането ми: в момента съм на стимулация и другата седмица ми предстои пункция. След това при връщане на ембрионите дали сте ползвали ембриолепило или не.

Аз сложих и този път . Казват че шансът се вдига с 10% . Резултатът ми е + Simple Smile

# 741
Заповядайте в новата тема Simple Smile Нека да е много бебеносна Flowers Four Leaf Clover

# 742
Никога не съм виждала освен в този опит кога и как са слагали това лепило може и да са ме лъгали ... но тогава четох много и уж се слагало 2ч преди трансфер но никога не са ме викли по рано освен за хормони.... ее и нищо не и ставало ... този път съм с лепило от предния ден поставено пак незнам защо е поставено чак толкова рано но предстойда разберем идали е свършило работа 🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт