Гледам да ѝ засичам времето на гърди, защото иначе е склонна да преяжда. След това пак си я оригвам, държа я изправена и нямаме проблем напоследък, въпреки че в родилното бяха убедени, че е с тежък рефлукс и трябва да яде антирефлуксно АМ (от родилното не е яла АМ). Моята теория е, че в родилното тя се давеше от течащите шишета, с които я хранеха. Изсмукваше милилитрите за 1мин (буквално) и после ги повръщаше..И рефлуксът и коликите се израстват и вече нямам търпение.
С памперси на pampers premium protection 2 от amazon.de сме. Бях писала, че имат защитна лента на гръбчето, която много ми харесва и много рядко пропускат, ако бебка много се постарае.

И аз съм мазала с олиото на weleda, много бързо попива и не съм забелязала да я прегрява, но главно си мажа с лосиона за нормална кожа на мустела.
Да се похваля, че вече е с крусти по веждите и зад ушите.
Педиатърката каза, че и крустите и акнето са от хормоните от кърмата. Крустите значели, че кърмата ми била силна.. Смао не знам защо такива грозни неща са хубави по принцип 
За възглавница за кърмене се чудя, дали възглавницата за бременни, която имам става. Тя е голяма П образна и мисля да я извадя и да пробваме.
Днес бяхме при д-р Фурлакис. Доста бърз преглед, но ни каза много неща, изпраща и имейл с файлове за правилно отглеждане на бебето (още не съм ги прочела всички), с подробни обяснения, схеми и картинки.
Още като ѝ погледна ставите каза, че не я носим както трябва
Даже ни показа къде грешим, без ние да му казваме. Засега не е проблем, но ако продължавало така щяла да стане дисплазия. Много кофти ни стана, защото много се стараем, но все нещо не правим както трябва. Иначе е доста развита, оцени я на 3-месечно бебе. Показа ни правилно носене, което имаме и на картинки във файловете и гимнастика.
Прави се още един преглед между 6-ти и 7-ми месец и записахме час от сега.