Ноемвриската мама теста с 2 те чертички здраво хвана!

• 19 317
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
ProstoAz, най-добре избягвай да четеш подобни теми - във всеки етап от бременността има риск нещата да се развалят и ако мислим само затова ще откачим.  В този сайт има какви ли не истории. Настрой се позитивно и вярвай, че всичко е наред. И аз така си обещах. Аз съм с аборт в пета седмица и успях да не мисля, че сега, когато пак съм в пета, ще ми се случи същото. А и този път наистина се чувствам добре. Simple Smile
Bilba1, и аз съм на 32 и това ще ми е първо детенце, направо сме близначки  bouquet Grinning

# 151
galentinass  ...хоиш всяка седмица Simple Smile ще взема и аз да ида,направо не издържам...Опловдането ми беше на 13.02 ,на 08.03 видях само сакчето...не трябва ли още тогава да се види уж сърдечна дейност...поне така пише.

# 152
Ами...да де така е,ама все пак ...си пооткачам от време на време.Права си,че трябва да съм позитивна и да мисля само за хубавото,но... Blush 

# 153
  • София
А на теб кога ти беше последната менструация Melodija?
на 31.01. И едвам вчера видяха бебо, и то с много зор. Направо се бях побъркала...

# 154
Сигурно ехографът е бил смотан или те е гледал с коремен накрайник. С вагинален няма начин да не се види нещо на този етап, освен ако лекарят има проблем със зрението Laughing

# 155
  • София
Сигурно ехографът е бил смотан или те е гледал с коремен накрайник. С вагинален няма начин да не се види нещо на този етап, освен ако лекарят има проблем със зрението Laughing
Да, на коремен Simple Smile

# 156
Здравейте, мили бъдещи майчета!
Още не знам със сигурност дали съм за тази тема, но се надявам.
Последният ми цикъл беше на 9.02, закъснява ми вече една седмица, правих тест - с бледа втора черта. Утре съм на доктор - стискайте ми палци!
Радости на всички!

Sad
Бях на доктор. Оказа се закъсняла овулация. Предписа ми хормони.
Радости на всички!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 10:42 от Didko

# 157
Защо не ми излиза линийката,а само линка,който води към нея? newsm78

# 158
  • София
Здравейте момичета Grinning
Умираааам направо, просто не мога да не Ви се оплача. От 2 вечери не съм спала и по цяла нощ ми се гади и повръщам....Снощи щях да умра, честно Ви казвам, направо не знам как си отворих очите днеска. Моля Ви, кажете какво да пия или ям за да спре това чудо - пробвах с всякакви сухари, солети и бисквити...е не и не!Страх ме е, че ако продължа така, ще се обезводня и ще стане страшно Sick
Споделете Вие как се борите с това Praynig

# 159
Здравейте и от мен,

още не съм била на лекар, защото мисля че е още рано да се види нещо. Но теста е положителен:) Още съм малко объркана, защото планирахме 2ро бебе по-късно. Синът ми е на 2 год. и 5 мес. А и първото раждане бе секцио и исках да си увелича шанса за нормално второ раждане.

# 160
Защо не ми излиза линийката,а само линка,който води към нея? newsm78
Не използваш правилния формат, сложи другия, който започва с [url=http://www..................................../url]

# 161
mishunka ти в коя седмица си и кога започна да ти се гади и да повръщаш?Аз съм в 6 и още ми няма нищо и си мисля,че ме пропусна това гадене

# 162
 Sick това гадене найстина е смотано...при мен помагат кисело мляко/таратор/ябълка/солети ама резултата е временен неможе постояно да се тъпчеш

# 163
  • София
И аз съм в 6-та и това състояние е от няколко дни. И аз се надявах това да ме подмине, защото в самото начало се чувствах повече от добре, но....И най-лошото е, че през деня и сетрин само ми се гади, а вечер става страшно...не мога да хапна нищо, нито да пийна вода дори, а за сън и дума не може да става. Снощи дори таткото се стерсна много, защото никога не ме е виждал в такова състояние - принципно съм издръжлив човек, но по едно време вече нямах сила да си мръдна дори един пръст...просто бях като парцал Sick А за днес няма даже и да ви разказвам Grinning

# 164
И мен ме мъчи доста това пусто гадене. Аз не повръщам, но постоянно се оригвам:))) и ми е страшно гадно на стомаха. Момичета я да ви попитам как сте с температурата.. Аз няколко вечери вдигнах до 37.8 , а доктора ми каза, че при бременност е нормално до 37.4 и вчера като ме налегнаха едни лоши мисли. И май че от тези мисли ме подхвана едно сърцебиене, тежест в лявата област, взе да не ми стига въздуха и едвам заспах. Днес ми е по-добре, но имам една лека болка в ляво. Дано да преминава и по -нататък да ни е добре, защото ако така се шашкам 9 месеца незнам

Общи условия

Активация на акаунт