Ето Пролет Идва,Наближава-Нашето СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще Започне да ШАВА!!!

• 12 653
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Момичета много се радвам за срещата,а и Дивака е готино местенце.
Добре дошли на новите мамита и леко бременеене им пожелавам.
Трябва да ставам ,че детето иска детски да гледа ,а и мъжо чака да се докопа до компа,а Аз му казвам че трябва май още един вече да вземем да не се бутаме newsm03.
Еми това е ,по - късно ако мога пак ще вляза.

# 166
ani-bani,
Супер е историйката за раждането. Сигурно толкова леко е минало, защото не я е било шубе мамата, като чета как веселяшки го описва.
Аз пък да ви кажа хич не чакам прегледите с толкоз голямо нетърпение - знам си, че нещата се променят с всеки ден в корема ми, но природата си знае работата.
С миналата бременност даже от края на трети месец до началото на шести не съм ходила на никакви прегледи, защото бях в чужбина на едни курсове. А и се чувствах добре, всичко си беше супер. Плюс това не знам как ще ви се стори, но в Скандинавия, където бях, за цялата бременност правят само една ехография в 20 г.с., освен ако няма някакъв проблем с бременността, разбира се.
Тъй че си бременях много спокойно, а и сега тук в Бг гледам докторът ми не е някакъв паникьор и ме вика на преглед 40 дена след предишния, което ме устройва много добре. Не ми се ще да притесняваме бебо през седмица-две с някакви ултразвуци, сигурна съм че ги усеща.
Иначе изследванията първите ги направих вече, но още не съм ги показала на лекаря, щото не сме се виждали. Ще ходя на 22-ри март чак.
Женска консултация не знам как ще си запиша, при положение че през половината бременност ще съм в София, а другата половина във Варна. Но предполагам че ЖК е най-важно в последните месеци, така че ще заложа на тях, а и ще е в болницата в която ще раждам.
Сори, че няма да мога да дойда на софийската среща в Дивака, но съм на йога точно тогава. Приятно изкарване ви желая!

# 167
  • София,
Здравейте, Бенич досадника съм!!!!

Срещата е на 11.03.2007г. - неделя в "Дивака" на ул. "Христо Белчев" в отсечката между "Денкоглу" и "Солунска"..... пачти срещу "Лагуна" 

Вече сме 14 корема!!!!

Ваня, Анири, Samira, Liddi, katrin7, berina, thumbеlina, beni4, dona_78, kali, Мишока,trex,bravy,samira

Heart Eyes

# 168
Аз не съм много сигурна още, защото брат ми има представление тогава.. незнам още кой ден ще е... но да речем, че дойда как ще ви позная?
Няма да сте само вие в Дивака я Simple Smile

# 169
14 дебелани, как няма да ни познаеш trex. шегувам се мамчета, да не се обидите.
Trex като видиш едни хубави, сиаещи жени, с блясък в очите и малки коремчета, това сме ние Simple Smile
А иначе ще си имаме кодова думичка или надпис на масата, но за това ще помислим покъсно. До скоро

# 170
  • Кърджали, България
Влизам набързо само да се отчета. Днес бях на прегред, бебчо си е с идеални размери за 12 г.с.  Hug Обаче плацентата ми била отдолу на матката, а не отгоре, където трябва да е, което можело да предизвика кървене, та засега сексът ни се забранява  Mr. Green Лекарката каза, че не Е нищо страшно и с растенето на матката и плацентата ще си отиде на мястото. Другото е, че съм отслабнала с 4 кг и как няма, като непрекъснато ми се гади  Twisted Evil
Това е от мен, отивам да приготвям баткото за градината утре, за преговорим още веднъж думичките за тържеството за мама.
ЦЕЛУВКИИИИИИ  Hug Hug Hug

# 171
ani-bani,
Супер е историйката за раждането. Сигурно толкова леко е минало, защото не я е било шубе мамата, като чета как веселяшки го описва.
Аз пък да ви кажа хич не чакам прегледите с толкоз голямо нетърпение - знам си, че нещата се променят с всеки ден в корема ми, но природата си знае работата.
С миналата бременност даже от края на трети месец до началото на шести не съм ходила на никакви прегледи, защото бях в чужбина на едни курсове. А и се чувствах добре, всичко си беше супер. Плюс това не знам как ще ви се стори, но в Скандинавия, където бях, за цялата бременност правят само една ехография в 20 г.с., освен ако няма някакъв проблем с бременността, разбира се.
Тъй че си бременях много спокойно, а и сега тук в Бг гледам докторът ми не е някакъв паникьор и ме вика на преглед 40 дена след предишния, което ме устройва много добре. Не ми се ще да притесняваме бебо през седмица-две с някакви ултразвуци, сигурна съм че ги усеща.
Иначе изследванията първите ги направих вече, но още не съм ги показала на лекаря, щото не сме се виждали. Ще ходя на 22-ри март чак.
Женска консултация не знам как ще си запиша, при положение че през половината бременност ще съм в София, а другата половина във Варна. Но предполагам че ЖК е най-важно в последните месеци, така че ще заложа на тях, а и ще е в болницата в която ще раждам.
Сори, че няма да мога да дойда на софийската среща в Дивака, но съм на йога точно тогава. Приятно изкарване ви желая!

Може ли малко повече информация за иогата. Praynig
Благодаря.  bouquet

# 172
Аз и тази нощ бодувам.
Имам едно запитване ,никаде не се споменава часът на срещата newsm12.
И ние преговаряме стихчето за тържеството всяка вечер,но нашето е на 02-03-07.
Чака ме го с голямо нетърпение.Хаиде лека.
P.S.   Честита Баба Марта smile3525

# 173
Мили Мами сърдечен поздрав от топли Хаваи. Ще се радвам ако ме приемете във вашата агитка.
Изненадана съм че вече има 3 теми за септемврийските бебоци и ще бягам да прочета клюките около вас.
За нас с таткото това е втора бременност. На 30 г. съм. Имаме си една сладурана Натали, на 20 месеца която по спешност е при майка ми до края на Март защото карах много тежки 2ри месец от бременността.
Терминът ми е на 28. Септ. Ще раждам със секцио 1-2 седмици , дано се стигне до там живот и здраве.
Засега са ми правени изследвания - кръв, урина, цитонамазка, и вагинален ултразвук в 7ма седмица. Витамини пия от 1 седмица.
Кажете ми като си направите теста с пръстена и ако пръстена се движи в права линия какъв е пола? Аз го правих вече 5-6 пъти и само 2 пъти се въртя в кръг, а останалите пъти се движи по права ,така че това е актуално предполагам;)

http://photos.yahoo.com/petichka7  е сайт с няколко семейни албума за тези които имат време.
Аз разгледах вашите снимки от галерията. Надявах се да видя някой познат от Сф, но уви. Всички изглеждате прекрасно и дечицата са сладури!

Това е засега, нямам търпение да се запознаем дори и виртуално.
Леко бременеене на всички!
и Щастлива Баба Марта! Да сте живи и здрави!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 04:38 от Jungle

# 174
  • София
                   Здравейте всички  wavey.
 Първо искам да поздравя новите мами   bouquet   bouquet   bouquet. Много се радвам, че и Morena е сред нас. Голям фен съм на твоите рецепти  smile3521.
 От три дена ви чета и не мога да смогна да пиша. Страшно много съм уморена и ми се приспива рано. Сега като се заговорихте за пола на бебо, се сетих да ви кажа, че при предния ми пеглед /бях в 11г.с. и 2 дена/, лекарката каза, че ще е девойка. Е веднага се застрахова, че е още много рано да се каже със сигурност, затова чакам прегледа следващата седмица, когато ще гледаме за генетични заболявания и синдрома на Даун. Надявам се, че тогава ще разбера дали наистина е момиче   newsm47.
 За сега чао от мен. Няма да пропусна да се включа по-късно, защото съм два дена отпуска   newsm53.

# 175
Честита баба Марта на всички!
Да сте бели и червени,
весели засмени! Simple Smile

Момичета стискайте ни палци в понеделник. Ще вадим третата сливаца на малката и съм страшно притеснена. Дано всичко мине добре и да няма усложнения.
Лек ден ви желая!

# 176
  • София
Честита Баба Марта!

Да сте живи и здрави, вие, децата ви и бебоците в коремчетата! Да сте румени, усмихнати и винаги със слънчево настроение!
Самира, срещата е в 16.30, по-напред Бенич го е написала.
Милета, стискам палци, всичко ще е наред, не се тревожи, процедурата е бърза
 thumbsup
Jungle, добре дошла при нас  welcome Желая ти лека бременност от тук нататък! Когато пръстена се движи като махало напред назад май беше момче, но Ани бани може да каже със сигурност.
Инче, радвам се, че бебчо е добре, но бива ли толкова да отслабнеш с вкусотийките, които готвиш  Rolling Eyes Плацентата ще се намести, ще се пазите. Важното е бебока да е добре. Как е баткото?
St. Anger, къде се изгуби? Значи ти се записваш първа с прогноза за пола  Simple Smile Ще чакаме с нетърпение другата седмица да кажеш с по-голяма вероятност.
Аз днес ще си остана вкъщи заради извадения зъб, така че ще ви наблюдавам  Simple Smile
Желая ви прекрасен първомартенски ден!

# 177
Jungle снимките са страхотни и дъщеричката ти е голям бонбон.
Леко бременеене ти пожелавам без усложнения. newsm10
Моренакаде мога да видя твойте рецепти newsm12
Лек ден и много   love001  love001  love001  love001  love001

# 178
  • София
Баба Марта бързала, мартенички вързала!
Честита Баба Марта, момичета!

Добре Дошла, Jungle. Дано се чувстваш добре при нас. Страхотна принцеска си имате и много хубави снимки, но то с тоя пейзаж, няма как.

mileta, стискам палци операцията на малката да мине леко и безпроблемно. Въпреки, че се води лека операция, знам какво е притеснението. А и си представям през какво сте минали, за да стигнете до решение да махате сливицата. Само бъди спокойна и всичко ще се нареди. Къде ще правите самата операция?

# 179
  • София,
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
на всички тумбачета!!!

Да сте румени, червени, весели, засмени!!!!

Добре дошла на новата мама - само хубави емоции тук при нас ти пожелаваме!!!!

Аз продължавам с тормоза!!!!

Срещата е на 11.03.2007г. - неделя в "Дивака" на ул. "Христо Белчев" в отсечката между "Денкоглу" и "Солунска"..... пачти срещу "Лагуна"  от 16:30 часа

Още сме 14 корема!!!!

Ваня, Анири, Samira, Liddi, katrin7, berina, thumbеlina, beni4, dona_78, kali, Мишока,trex,bravy,samira

Jungle
със сигурност, когато се движи като махало е момче!!!! (Демек пишка  Blush )
mileta - спокойно сладурче, всичко ще е на ред! Притесненията няма как да ти ги спестим, но можем да те поуспокоим с положителното си настроение!!!

ЦЕЛУФФФФФФФФФФФФФФКИ

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 09:19 от Beni4

Общи условия

Активация на акаунт