Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
-
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
-
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
-
Какво представлява пръстенният метод за предсказване на пола на бебето?
-
Какви изследвания и процедури се извършват по време на бременност?
Спокойно.
С това ядене и гадене. Интересното при мен е, че денонощно ми се гади, но и яде. Ако не хапна на 2-3 часа и ми е още по лошо, всичко започва да ми притреперва и затова си хапвам.

Към средата на март мисля да ида на 3Д за фетална морфология, някъде към 14-15 седмица ще съм. Колкото до БХС-то, май ще се откажа да го правя...
Отивам да си легна при детенцето и да гледам с него "Шрек 2" или да си чета книжка - моята кума онзи ден ми даде назаем "Бременността" на Вики Айовин, много е готина, друг път ще ви разкажа за нея.
Стоил я изкара, а аз не се заразих дори от него
, направо не мога да повярвам!
Сега очаквам да е доста по-рано. 

. Несигурна работа, ако пък имаш кредит и разчиташ точно на тези пари става съвсем интересно
. При мене сега поне е ясно - не работя, няма пари; работя - има. Другият вариант обаче - хем бачкам, хем ги няма - изобщо не ми е по-вкуса 
радвам се, че си добре и се надявам повече да не ни изоставяш