💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 2 💛

• 21 658
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Eхе, и моят син вчера стана на 4 месеца Heart

# 646
Eхе, и моят син вчера стана на 4 месеца Heart

Супер! Не знаех, че са на една дата HeartHug
Да са ни живи и здрави!

Да ви питам, вие правихте ли бебешки фотосесии? Планирате ли такива?
Събирам идеи Blush

# 647
София онзи ден се обърна от корем по гръб и ще ми свърши спокойствието. Скоро ще трябва да я вързвам като правя нещо 😃

Ние правихме бебешка фотосесия на 16 дни като беше, но сега обмислям Коледна. Баща й малко се дърпа. Не обича по принцип да се снима. То и аз не обичам, но на бебешката фотосесия толкова после се зарадвах и ми стана мило. Първоначално искахме само нея да снимаме, но фотографката настоя да снима и нас с нея. Тогава се дърпах, но сега не съжалявам, защото са ми много милички снимките с нея и баща й като си ги гледам. И трябва да се активизирам да запазя дати, защото ще изтърва момента и ще останем за след Коледа 😃

# 648
Магито е на 4м и 3 седмици и 2ри ден не спи преди обяд, заспива към 11ч за 30мин и така няколко пъти. Тази сутрин стана в 5:50ч. През нощта няма промяна храним се на 2 часа и това е Sad няма изгледи поне едното хранене да махне.

# 649
Имаме такава. Слагам а под матрачето, обаче бебето обикаля кошартика, докато спи и не е винаги на нея 🤭

Нослето шуми, заради сухият въздух от затоплянето на помещенията. Почиствам с дозички физиологичен разтвор, тя кихва и аз дообирам с кречка за уши.

Нито капка вит. Д не съм кусвала през бременността и вит.за бременни не съм пила, обаче фонтанелата й е толкова малка, че ЛЛ още не е решила да даваме, както и аз.

Момичета, някоя от вас има ли проблем с хъркащо носле? Пускахме два пъти носен секрет, нищо, сменихме 3 спрея пак нищо. Четох за тези възглавници, че били добре, за да се стича секрета. Някоя от вас дали ползва?
Скрит текст:

# 650
Форест, това с викането е при над вече 3ти ден. Седи и си вика😂 днес заспа докато си вика. Обмислям тапи за уши😂

Имахме едни адски 10 дни, в които се будеше на всеки 40-60мин. Тя май не се будеше, но риташе силно с крака и размяташе ръце. Дано това да е било регресията, защото беше тегавко. Тя сега е на 3,5м и може и да не е това ама си се надявам😅

# 651
И моята мадама крещи. Минава в инфразвук и е мега доволна. Също и хърка нослето, но не и пречи да суче, така че не го закачам. Мисля че колкото повече се чисти и се дразни лигавицата, повече секрети ще образува. Може би с морска вода ще действа добре. Леле, няма смисъл в мислите ми. Лягам да спя 😂

# 652
Моята пък си грухти от време на време. Joy
Днес така ме разсмя сутринта, мощно изгрухтя, аз я похвалих, че не съм очаквала бебе да грухти. Тя се ухили и изгрухтя наново JoyJoy
Но не ме учудва, баща й грухти досущ като 🐷...

А за викането, според мен си "откриват" гласа хах. Ще го изтърпим.

# 653
И аз влизам да се оплача. На 28ми ще стане на 4м. От два дена е ужас. Оставя ли го започва да се сърди, трудно заспива през деня, а вечер отново ръмжи като мечка. Но пак ми е много сладък 🥰 ще се радвам, че ми е за последно.
Все още не прави опити да се върти по корем, освен ако не е много гладен, тогава и на челна стойка ще застане. Кърмя го легнала вечер и като надуши, че ще давам се завърта.

# 654
Здравейте. Досега не ми се е налагало на толкова малко бебе с хрема да слагам физ разтвор, как го слагате ? Имам такъв за инхалации, от него се капва в нослето предполагам?

София е с хрема, много е кисела и като гледам и с конюнктивит.. направо ще се побъркам. Аз съм на антибиотик и каката е с кашлица..нямаха край тези болести .

# 655
  • София
Да оздравявате бързо! Аз ползвам физ. разтвор на дозички и капвам директно в нослето 1-2-3 капки.

# 656
А ползваш ли после аспиратор, защото нямам в момента?
Засега се отпуши, защото суче спокойно, но да знам за през нощта.

# 657
Според мен с аспиратор, защото няма как да се издуха.

# 658
Игор писка много и ми е сууупер сладък. Вече се смее и с глас, невероятно е 😍
Явно не съм причинила малката фонтанела, слава богу. Имам склонност да се обвинявам години наред за неща свързани с децата.
С аспиратор е хубаво да се дърпа когато са с хрема и за да не се завъди някоя гад. Игор също беше болен с 39.2 темп и хрема. Инхалатора му се отрази фантастично. Другите ми деца не се повлияват така. Пръскам humer baby.

# 659
И аз пръскам Humer като видя, че диша по-трудно. Излиза веднага секретчето. По принцип се ползва преди хранене, а тя тогава е гладна и е борба 😃

Общи условия

Активация на акаунт