💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 2 💛

• 21 630
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
С моите приятелки-майки си имаме чат и там често си говорим за децата. Отделно, че сме приятелки от преди да родим и мъжете ни са приятели (то ние така станахме приятелки) и понякога си ги нареждаме. То с тях плануваме да ходим на концерт, та да ги видим как ще се оправят с децата 😃😃😃 И тук също си говорим за бебета, та май ми е достатъчно това. Работата ми е на близо и често ходя при колежките за обяд като е хубаво времето (да седнем отвън). Аз се храня като бял човек, те се редуват да я държат или приспиват и всичко е песен 🤣

# 691
  • София
И аз не изгарям от желание да излизам с други майки. Искам като изляза с приятелка и да не говорим само за памперси, а малко да си проветря главата. Да си върна доза “нормалност”, дето се вика.

Иначеее момичета, на моя син му излиза зъбчееее! Днес го намазах с кремче по препоръка на педиатъра и ме боцна нещо - погледнах и една малка точица се белее. Странното е, че не е от тези, които казват, че излизат първи - предните. При вас има ли такива новини? Много се развълнувах, че момчето ми пораства 🥹

# 692
Ваня, остави му я за един ден да го видиш колко е оправен. Може друга песен да запее 😂
Жалко за момичето наистина, горките и дечица. Чудя се дали е писала тук в някоя от темите, но бебенцето е по-малко от нашите.
Моята се подсича като и станат малки памперсите или дрешките. Като ми се задържи повече от ден зачервена значи трябва да сменям размера. Иначе не я мажа системно с нищо, само при нужда.
Бяхме на ваксини, на 4м е 63см, 5600. 🍀
Аз съм много социална, имам чувството че ме познава целия квартал 😂 Не ми е достатъчно 1-2 пъти в месеца да се виждаме с моите приятелки. Имам нужда всеки ден да говоря с възрастни хора и си търся съратници из квартала 😅

# 693
Панадол не използвам по принцип. Изобщо парацетамол не харесвам. Дадох два пъти нурофен и това беше. От 3 месеца е. После може би имаше някаква остатъчна температура 1-2 дни около 37.3-5, но не съм давала нищо. Кърменето му е достатъчно да се пребори. Но при 39+ нямаше как да го оставя. Имаше и секрет, още се случва веднъж нощем да му се запуши, доста е неприятно.

# 694
Супер, че бързо му е минало. Като са кърмачета още всичко им върви на бързи обороти, дори и болестите 😂 пу пу

# 695
Какво затишие настана…
Надявам се всички сте добре и здрави!
Ванина е влязла във фазата, в която всичко и омръзва за 5 минути точно. В шезлонга изкарва 10 минути и вече почва да мрънка, взимам я на ръце малко, после на килимчето, после на люлката и после ги почваме наново Joy кръст не ми остана от вдигане и слагане по земя и люлки Joy с какво ги занимавате тези ваши бебоци, че аз се изчерпвам. Добре че кучето понякога ходи да я наблюдава, та и тя се заплесва с него Grinning

# 696
Днес сутринта забелязах кървави слузести нишки в акото. Писах на личната и ѝ пратих снимки и тя каза, че от нещо, което съм яла аз. Но това не ми се струва достатъчно като обяснение и сега я заведох на гастро. Тя ми даде храна за алергични бебета и предписа пробиотик и каза да мина на диета без млечни.
Имате ли опит с нещо такова? Бих искала да ѝ пусна някакви изследвания

# 697
София също бързо губи интерес. Когато се събуди по-рано от предвиденото, голяма занимавка става, докато дочака време да яде. На люлка, на ръце пред огледалото, по корем, на активната гимнастика. Интересно й е, когато гледа да правя нещо и нямам търпение да почне да сяда. Като е в люлката и идва ниско. Мислим да й вземем Peg Perego Follow me заради положенията на седалката и това, че ще е с колела и ще мога да я разнасям из стаите. Иска ми се да започнем вече да се храним по-здравословно и се надявам с това столче да стои до мен и да ме гледа. Аз много й говоря и като ме гледа да готвя, мисля че ще е доволна за малко повече време 😃

# 698
Lina Ivanova 672609 и на мен ми се е случвало с баткото, оказа се алергия от портокал.

# 699
Анника, портокал който Вие сте яла? 🤔 и как разбрахте от какво е?

# 700
И Боряна губи много бързо интерес.Преди обичаше да седи на гимнастиката сега максимум 5 минути.На люлката е същата работа.По корем много се кефи на водното килимче,но и с него занимавката е кратка.Сменям и дрънкалките и книжките с надеждата да се занимава ама не се получава особено.И аз нямам търпение да започне да стои че много обича да гледа.Започна да се набира и като я хвана за ръчичките сама се издърпва нагоре и после не иска да ляга.
Ние сме с Peg perego follow me ,от около месец го ползваме и съм доволна.Там седи повече време и нещо като се размрънква я дръпвам към мен да ме наблюдава и ми се струва че е по-спокойна така като ни вижда.

# 701
Да, и тя като гледа и ни вижда е доволна. Когато почна да правя нещо друго и започва да вика. За това мисля, че с това столче като ни е на височината ще е добре. Поне временно.

# 702
Lina Ivanova 672609, да бях яла 2 малки портокала, а рядко хапвам портокали. Бебето беше 4 месеца и половина. Минахме разбира се прегледи, изследвания и нищо.. И аз бях спряла млечни. След месец-два пак ядох портокал и пак същото, слуз, кръв и трудно изхождане. Заключих, че е било от това. Когато детето порасна около 3 годишна възраст, му дадох портокал и пак имаше слуз и нишки гръв. Може би около 6-7 години пак посмях да дам и вече всичко беше наред.

# 703
Анника, много благодаря!
А какви изследвания пуснахте, ако помните разбира се🤗

Иначе за заиграването най-инт си е кучето ни, никой не може да го бие😅 имаме и едно китче, което като го пуснеш в купа с вода плува. Мн ѝ беше забавно и то. В babybjorn седи също и мн се забавлява. Това е велико изобретение, бих си взела и за мен😅

# 704
Кръвни някакви, но нямам спомен какви, дадохме и ако за изследване.

Общи условия

Активация на акаунт