🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Привет, рагаци! Hug Джан продължава да се "крие" и нямаме никакво инфо за него. Знаем, че учи испански и след уроците гледа испански филми. Поне учителката да се беше сетила да сподели някое видео с ученика.....

Нямам какво друго да споделя, освен Италианската преса (днес):

Земетресение в Mediaset: най-обичаният актьор напуска Италия и сериала
 Решението беше съобщено внезапно

Най-обичаният актьор на всички времена се сбогува с Италия  

Той напуска италианската телевизия, за да се потопи в ново преживяване в Испания,
това е тежък удар за феновете му.

Съблазнителен поглед, безценен чар и неоспорима красота,
въпросният актьор, герой на някои телевизионни сериали, внезапно се сбогува с италианската публика.
Това се дължи на някои ангажименти, които ще го видят в Испания за известно време.
Самият актьор споделя, че е започнал да учи испански език, за да изпробва нов тип публика
и да преживее нови приключения в телевизионното поприще.
Тези, които следват тази фигура непрестанно, вече са разбрали за кого говорим.
Ако не, ще разкрием името му и новите му намерения в следващите параграфи!

Най-обичаният актьор на всички времена, далеч от Италия

Джан Яман, добре познатият турски актьор, станал обичан с различните си роли
в изключително успешни телевизионни сериали в Италия, наскоро навърши 35 години
и е на върха на кариерата си. Сега обаче внезапно е взел доста драстично решение.
След като напусна Турция и намери благоприятна почва в Италия, актьорът казва,
че е готов да прегърне по-нататъшна промяна и да започне ново приключение далеч от тази страна.

Новите му испански проекти скоро ще го отведат далеч от нашите земи, така че Джан Яман
няма да участва в никакви проекти, включително и в третия сезон на "Viola come il mare".
Той обаче показва, че е особено благодарен на италианския народ, заявявайки,
че това не е окончателно сбогуване, но ще бъде готов да се върне, когато Сандокан
стане телевизионен сериал и за неизбежните срещи с феновете му.

Ангажименти в испанската телевизия

След като се установява в Рим за снимките на римейка на Сандокан, актьорът е готов
за новия сериал “El Turco”, който се снима в Унгария. Тук Джан Яман ще влезе в ролята
на османския вожд Балабан ага. След посещение в Испания, за да получи награда,
актьорът прави това шокиращо разкритие: той скоро ще изостави телевизионните сериали
в други страни, за да се съсредоточи само върху Испания. Самият той твърди,
че е започнал да учи испански с оглед на някои проекти, които ще се провеждат там.

https://www.romagnawebtv.it/2024/11/16/terremoto-a-mediaset-latt … ta-allimprovviso/

# 376
Добро утро,момичета!

Грозде,благодаря за превода на италианската статия. Hug
А от мен Джан и любовта на феновете към него! Heart Exl

Приятна неделя да имате!

# 377
Нашия сладур снощи се е вихрил в Eden Experience Stuck Out Tongue Winking Eye

..ии ето го прословутия, неподражаем танц на Джан "brasilian vibes"! Nature FireTadaJoy
https://x.com/Carmen29412683/status/1858186106556010899
Nature FireNature FireNature FireSunglasses

изглежда денси зад бара Wink
https://x.com/canyaman_spain/status/1858181197098311847Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 00:54 от grozdence*

# 378
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Аз се отнесох няколко дни и не съм ви навестявала. Много ми беше домъчняло за Джан и на рождения му ден си пуснах отново, за не знам вече кой път Любов на инат. Не че имам много време за сериали, но не ми се почва нищо ново, докато не дойде февруари.
Една снимка от Eden Experience, май не е качвана тук.

# 379

Gazete Magazin на Ейлем.. сещате се Grinning
Скрит текст:

Аз съм "за"! Heart Eyes А вие??
JoyJoyJoy

# 380
  • Козлодуй
Колкото Ханде има шанс, толкова и Димитра Sweat Smile
Не за друго, той Джан си я обича, все пак 3 деца му е родила Stuck Out Tongue Closed Eyes но няма начин да се върне да снима в Турция...

# 381
Връщане на Джан в дизиленд би било като изпадане, регресия.... Скоро той най-безцеремонно ги нарече "джунгла" Grinning
А Деметка наистина е отчаяна, щом моли приятелката си да пуска такива пошли новини. Но никога не бих си помислила, че Ейлем ще се унижи, като използва Джандемите, за да й угоди MaskJoy

# 382
Е, той Джан няма да се върне в Турция да снима дизита, а ще издърпа любимата си на световната сцена и заедно към Холивуд.. не е ли ясно какъв е зора..  Grinning

# 383
Е, за Холивуд Джан не й трябва. Билал преди няколко дена каза, че "сега да иде в Холивуд, всички ще ѝ ръкопляскат на крака".
Така че може би тя ще издърпа Джан в Холивуд.. и без туй го уволниха в Италия и сега нашия номад се чуди къде отново да емигрира Grinning между другото фенките на Деметка му викат "бедния скитник" Grinning
След Билал и Ейлем сега е ред на любимия ми Акиф, бъдете готови! Animal See No EvilJoy

# 384
Добро утро,момичета!

Да се усмихнем на новия ден и си пожелаем да ни се случват само хубави неща!

Джан се е появил в "EDEN" с приятели. Blue HeartNature Sparkles Благодаря ви за всичко споделено!

Приятен ден и щастлива нова седмица ви желая!

# 385

Ха-ха, естествено че съм "ЗА", това ми е любимата партньорка!
Аз се чудя Деметка, защо толкова време е в Ню Йорк, а тя търсила квартира,
да го приюти след уволнението му от Италия.
Бедното ни мило скитниче!

# 386
Кой я е пуснал тази в Ню Йорк, кой въобще й е дал виза? Joy вярно е, че парите отварят много врати, защото с талант не е със сигурност.

# 387
♦️Някои сценографии на град Торино, пресъздадени в студио KORDA от експертната ръка на Доменико Сика
за международния сериал #ElTurco с участието на #CanYaman като Балабан Хасан.

ГОЛЯМА КРАСОТА!!!

# 388
Ели, тя беше в Ню Йорк с Кадир, но пак го криеше (до колкото можа), изглежда се срамува от него Grinning
Скрит текст:
След комплиментите от Билал и нейните благодарности, веднага след това Билал пусна публикация - промотира влюбените, но след минути я изтри. Този е много долен, не разбрах сечено ли се опита да й прави.. абе не мога да им схвана схемите и инсинуациите Grinning

Изтритата публикация:
(всеки да си превежда сам, че не ми се занимава Grinning)

Аз друго се чудя сега, как грам не се усеща колко е жалка с тези игри в стил Санем Close
Ама то и без туй за Джан няма никакво инфо, а и се е кротнал през последните месеци и ни е скучно.. Стига да има идиоти като Билал и Ейлем (в очакване на Акиф), ще ги обсъждаме докато слънцето изгрее от запад Grinning

------------------------------------------

Докато се занимавам с интриги.. какви красоти са напускали Heart Eyes

Голяма работа е свършил Доменико Сика, още в трейлъра си личи нивото Nature Boom

Топло, топло от Ай Япъм:
„Където и да е историята, ние сме там“ в продължение на 20 години Ay Yapım
(точно в мин. 2 показват Ел Турко)

Продукции на Ay Yapim с места за снимане по целия свят - El Turco
с участието на Can Yaman е заснет в Унгария в известните студия KORDA.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 14:03 от grozdence*

# 389
Толкова не я следя тази, че даже не знаех, че има гадже Кадир...

Този клип е изтрит, дето си сложила, Грозде..

Общи условия

Активация на акаунт