🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Козлодуй
Не мога да повярвам...Мярнах снимката снощи, ама изобщо не ѝ обърнах внимание, реших че е стара. Като няма нови, всички прибягваме да стари любими фотоси на нашето момче. А то какво било!
Прекрасен е, наистина Heart Eyes Не че за мен не е прекрасен всякак. Но явно свърши ерата на дългата коса.

# 451
Ленка пише, че Джан е в Турция. Най-вероятно ще е нещо свързано с Ел Турко Nature Zap

Злати Revolving Hearts благодаря за превода и редакцията на статията! Flowers Rose
Сънчо Kissing Heart

# 452
  • Козлодуй
Върнах се да прочета статията, чиито превод ни е донесла Злати. Направи ми впечатление, че режисьорът Ян Мария Микелини прави аналогия с Апокалипто, който за мен е уникален филм. Казва, че е работил 2г. с Мел Гибсън(който е режисьор на Апокалипто) и се е учил от него.
"Ян Мария Микелини е смятан за крал Мидас на сериалите: всичко, до което се докосне, пленява публиката." И явно разбива рейтинги. Вярвам, че ни очаква невероятно приключение и фантастично преживяване със Сандокан, само да видим кога ли ще е...

Ох, много ме кефи новата визия на Джано Heart

# 453
Злати, благодаря за превода!

Много ми е хубав с новата визия!

Вижте изкуствения интелект с кого събра Джан.

Ето и останалите двойки
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:28 от jackie.

# 454
Лелелееее Джан с къса коса ми е най-любимата визия!!! Супер! Вече е готов да играе някой испански мачо, както и ни обеща Wink

# 455
Имам чувството, че се връщам 3-4 години назад. Кой знае дали промяната се дължи на изискванията на новия проект, испанския.. имам твърде много версии, знаете ме, майсторка съм на конспиративните теории Joy
Сменил е изцяло имиджа си, вижте му и облеклото (прилича на хулиган)! Grinning Ясно е, че е намислил нещо!
Вижте го и как се усмихва на едната снимка, вероятно си мисли, че като го видим ще бъдем зашеметени GrinningCupid
Сега да си връща и ИГ (като е почнал с изненадите)!

Сънчо, режисьора го обсипва с похвали, все пак думите на онези, които имат уменията да правят преценки и знаят за какво говорят.. имат най-голяма тежест!
През последната седмица много медии публикуваха репортажи за Сандокан, всички те пишат/говорят за супер продукция, страхотна техника и за професионализма и харизмата на Джан.Simple Smile

Джаки, тази Zendaya не я знам каква е, чувам/виждам я за първи път.. затова няма да я хейтя (бъзикам се) Grinning

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:18 от grozdence*

# 456
  • Козлодуй
А баш, и аз сефте я чувам таз Zendaya Laughing Явно си играят и спрягат турски звезди с некви световни, ама AI ДГД Imp Laughing Хич ми не е подходяща, ама хич (нали казват, че за твойто си никоя снаха или зет не са достатъчно добри, та и аз така Smiley )

Грозденце Kissing Heart Джан е ясен, че е красив, харизматичен, професионалист и перфекционист. Ама не бях се задълбочавала за режисьора и ми стана интересно.

# 457
Грозде, Сънчо, тази девойка не я знам, но като влезнах в ИГ да я видя каква е, що е, се хванах за главата...има 181 милиона последователи.
От там отидох в ИМДБ, да видя с какво е толкова популярно това момиче.
Това е главната героиня на Дюн 1 и 2 и други.
Много е популярна при младото поколение.
Питах моята щерка дали я знае и тя ми вика: Мамо в кой свят живееш, как може да не я знаеш?
Ами, аз от Романтични сериали не излизам бе мамо, откъде ще я знам....голям смях и резил!
Аз за разлика от Сънчо я харесвам.
Сънчо, виж й ИГ.... сладка е!

# 458
  • Козлодуй
Ох, Джаки, разсмя ме Hug Purple Heart
Бе аз излизам чат-пат от Романтични сериали, даже Дюн опитах да гледам (чела съм я на младини), ама нещо не ми се отдаде да го завърша. Може да се пробвам пак...
Направих кофти асоциация с Деметра, затуй веднага я отрекох Joy Иначе знам, че си права...

# 459
Сънчо, ето я като малка.. супер бонбонче!

Голяма лудетина е

# 460
Знам я Зендая, Дюн ми е любим филм. Но има къде по-красиви жени, че баш пък Зендая да я сложат до Джан. Ама изкуствения интелект какво разбира... Joy

# 461
  • в сърцето на един мъж...
Много се радвам да го видя с къса коса най-накрая Heart Много ми е хубав така! Айде да се връща и в ИГ, че да ни пълни очите Simple Smile

# 462
Добро утро,момичета!

Пресата в Италия за новия образ на Джан! Blue Heart

Джан Яман след Сандокан: нов образ за ново начало.

Ирен Сангермано
02 декември 2024 г

След Сандокан и Ел Турко, Джан Яман се подстригва. Нов облик за ново начало,
какво предстои за най-горещата турска звезда на нашето време?

Джан Яман подстригва косата си късо след Сандокан: нов външен вид за ново начало.

Изминаха няколко натоварени години за Can Yaman. Откакто турската звезда се премести в Италия благодарение на успеха на нейния сериал, тя беше бомбардирана с вълнуващи телевизионни проекти като Viola come il Mare, Sandokan и El Turco. Сега обаче дойде време за нови приключения и Яман реши да се сбогува с последните си изяви със спретната прическа. Ето една снимка, която циркулира онлайн, подлуди феновете.

Джан Яман празнува своята международна кариера.

В Турция, след като напусна обещаваща кариера като адвокат, Джан Яман постигна голям успех със сериали като Daydreamer и Mr.Wrong, но истинският успех дойде с пускането на тези продукти в Италия, където публиката на Canale 5 даде безпрецедентен отклик по отношение на дял. Така за кратко време турският актьор се превърна в секс символ, а натрупаната слава в Италия го накара да се премести за постоянно в Рим, също и благодарение на сблъсъци с турски продуцентски компании. Яман трябваше незабавно да започне работа по ролята на малайзийския тигър в новия Сандокан, но поради Covid и други инциденти, снимките на сериала започнаха едва през последните месеци и ще трябва да изчакаме до есента на 2025 г., за да видим резултатът на Rai 1.

Междувременно Яман изигра Балабан Ага в телевизионния сериал El Turco, историческа роля, която трябваше да изучава с голямо внимание, а също и първият му опит да работи с английски сценарий. В допълнение, Яман създадоха филма Viola come il Mare с Франческа Килеми, играейки очарователния и груб главен инспектор Франческо Демир. Какво очаква бъдещето на най-търсения актьор на нашето време? Докато Selvaggia Lucarelli се съмнява в искреността на Can Yaman for Children Foundation, той се отдава на невероятна промяна на имиджа.

Джан Яман  промени външния си вид, сбогом дълга коса.

В Рим Джан Яман намери своя нов дом и своето измерение. Скоро, както беше обявено преди няколко седмици, Яман ще напусне столицата, за да тръгне на световно турне, по време на което ще представи историческия телевизионен сериал El Turco, излязъл на екран през февруари 2025 г. Междувременно Яман дава всичко от себе си на снимачната площадка на „Сандокан” – роля, която, разбира се, напълно го погълна, дотолкова, че той се дистанцира от социалните мрежи, закривайки официалния си акаунт в Instagram. Роля, която може да е трудно да напуснете след толкова много ангажименти, включително радикални физически промени с невероятна загуба на тегло само за няколко дни, и с която Яман реши да се сбогува по свой начин.

В мрежата се появиха снимки на турски актьор с нова, много къса прическа. Яман повтори прическата, която носеше по време на дните си като „Господин Грешен“: много къса коса отстрани и дълга коса на челото, умело сресана с гел, за да добави движение. Едно нещо е сигурно: привлекателността на Джан с дълга коса е неоспорима, но дори и така, той няма от какво да се страхува: той все още е основният секс символ! Сега всички очакват с нетърпение следващите телевизионни ангажименти на турския актьор, а някои се надяват да го видят на сцената на фестивала в Санремо.

🆕🎬📽📺 Португалия
„Viola Like the Sea“ по AXN White Portugal от 19 декември, от понеделник до петък в 21:25 местно време....

Желая ви приятен ден!

# 463
Сега ми трябват още снимки на Джан
с къса коса..

Да си припомним късокоско от 2020 година Sunglasses
Nature Fire-> https://x.com/Mariagenn59/status/1863713590995271998 Heart Eyes

# 464
Добро утро,момичета!

Честито на всички,които ще празнуват през следващите 3 дни! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
Скрит текст:

Очакваме нови снимки на Джан с къса коса.А до тогава ще си припомним стари. Sunglasses

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт