🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 393
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Сънчо, ето гифчетата от видеото на мама Гюлдем

# 511
  • Козлодуй
Не го знам този сериал, но връзки между първи и които да е братовчеди не ми се струват редни. Малко ли мъже и жени има по света, че баш с братовчед си да се хванеш...

Той е нов, има 6 серии само. Залюбила се една мома с некъв пич, той я измамил и тя напук отива и се жени за брат му. След години дъщеря ѝ страда, щото не са ѝ разрешили да се омъжи за братовчед си. Най-малкият син е влюбен в дъщерята на чичо си и тя в него, ама пак майките са против връзката. А най-големият син(от общо четирите деца) умира и женят по-малкият му брат(втори по реда на раждане мисля) за вдовицата...Абе манжа с грозде Grinning Или с други думи, турски сериал Joy

# 512
Хахаха кога за 6 серии успяха толкова народ да го оженят, разведат и бастисат. Тази мила кръвосмесителна история в далечния Анадол ли се развива или? Grinning

# 513
Добро утро,момичета!

“Не само шал, одеало и горещ чай в ръцете могат да ни стоплят.
 Могат да ни стоплят: думи, поглед, човек...Топлината е
това специално чувство, което ни дава сили да живеем!”

Благодаря ви за споделеното от вчера! Revolving HeartsFlowers Bouquet
И аз започнах  да гледам ''Далечен град''.Трогна ме заглавната песен написана и изпълнена от Сезен Аксу,по музика на исп.комп.Хоакин Родриго- ''Аранхуес''.Като я чух веднага се досетих коя е. Simple Smile А песните на Сезен Аксу сме чували в почти всеки сериал.На майката Гонджа Джиласун/Садакат й се отдават
 все такива роли -''Сблъсък'',''Дъщерята на посланика'' и др.

''Viola'' в Чехия и Португалия 💥

Приятен ден ви желая!

# 514
  • Козлодуй
Голяма гад е Садакат. Но мисля, че си е намерила майстора в лицето на Алия Grinning
Засега по някакви неясни за мен причини(видях подобни коментари и в общата тема) ме държи заинтересована, ще видим кога и дали ще ми писне.
Аз преди малко се прибрах, излязла съм от в къщи в 10 сутринта...Кой на банкет, кой на бач, а който си има внуци, да си ги гледа Joy
Една девойка от фейс групата си е подарила НГ с Джан. А аз, овцата, за толко и мало више си купих китки преди два дни Imp Mask

# 515
Добро утро,момичета!

Всяко утро носи по една нова надежда,затова не спирайте да мечтаете.
Може би, точно днес сънищата ви ще станат реалност.

Сънчо HugSimple Smile

🆕 Джан Яман е класиран на 4-то място сред всички турски актьори и актриси в седмичната класация на IMDb към 17.12.24 г. Can Yaman е класиран на 4372 място от 11 милиона изпълнители, проследявани по света.
Топ 3 за 21 седмици
Топ 5 за 39 седмици
Скрит текст:

Желая ви хубав ден!

# 516
  • Козлодуй
Тази мила кръвосмесителна история в далечния Анадол ли се развива или? Grinning
Аз съм много зле с географията, ама някъде в Мардин 🤔
Злати ❤️
Една красива интерпретация на тигъра 😍

# 517
Добро утро,момичета!

Игнажден е! HeartHands Pray
Скрит текст:

Сънчо,Мардин и Мидят,където се развиват действията в сериала са градове в Турски Кюрдистан, Югоизточна Турция на границата със Сирия.

🆕 🆕 🆕
от Quinta Do Casal
✒Новата година е почти тук, готови ли сте? ✨
Това е вашият шанс да отпразнувате навлизането в 2025 г. по ексклузивен и незабравим начин,
срещайки Can Yaman в едно от нашите пространства в Quinta do Casal! 🥂
📍 Място: Quinta do Casal, Vila do Conde
📅 Дата: 31 декември 2024 г
Не се бавете и резервирайте своето място сега за тази вълшебна вечер,
която обещава да отбележи началото на новата година! 🌟
-
📍 Quinta do Casal
📞 917 144 834

Желая ви приятен петък!

# 518
Добро утро,момичета!

Не ви се пише,но темата трябва да се поддържа! Hands V

🆕 ✒ 📰 🇮🇹 Пресата в Италия
Джан Яман все още е далеч от Instagram, нещо трябва да се промени?
Ирен Сангермано
16 декември 2024 г
Въпреки приключването на снимките за Sandokan,Джан Яман реши да продължи да държи личния си профил в Instagram закрит. Все пак нещо може да се промени през следващите дни.
Може ли Яман все още да не влиза в Instagram, може би нещо ще се промени?
Какво прави Джан Яман? Турският актьор приключи снимките в Сандокан и се готви да представи пред публика сериала El Turco като част от международно турне, а също така се наслаждава на няколко дни релакс у дома със семейството и приятелите си. Но защо неговият профил в Instagram все още не работи? Изглежда, че феновете могат да очакват добри новини през следващите дни.
Какво ще прави Яман след Сандокан?
2024 година приключва и Джан Яман може да се смее, повече от доволен от току-що изминалата година, особено на работа. Сериалът Viola come il Mare, телевизионна драма на Lux Vide, в която той играе главен инспектор Франческо Демир заедно с Франческа Килеми, е подновен за трети сезон и се очаква снимките да започнат. Докато Mediaset вероятно ще може да предложи сериала, който се развива в Палермо, на своите зрители още през пролетта на 2025 г., Rai планира да излъчи Sandokan през есента на следващата година. Снимките на този сериал продължиха четири дълги месеца и отнеха много време на Яман не само физически, но и психологически, до такава степен, че след приключване на работата на снимачната площадка, турският актьор трябваше да вземе радикално решение да се отдалечи от образа на Тигър от Малайзия, отрязва дългата си коса. Но това не е краят на историята.
Скрит текст:
Джан участва и в историческия телевизионен сериал El Turco, действието на което се развива по време на Втората обсада на Виена, където играе храбрия османски водач Балабан ага, който по-късно намира убежище в Моена, Италия. Накратко, тази година беше емоционално наситена за Яман, да не говорим за появата му във вечерното шоу на Amici di Maria De Filippi с изненада за Кристиано Малджолио, която стана вирусна за броени минути. Между церемониите по награждаването феновете на Яман се чудят какво ще прави турската звезда по-нататък. Следващата стъпка, както вече споменахме, несъмнено ще бъде световно турне, но има хора, които подозират, че актьорът може да стане една от звездите на сцената на театър "Аристон", поканен от Карло Конти за новия фестивал в Сан Ремо, който ще се проведе през февруари следващата година.
Готов ли е Джан Яман да отвори отново Instagram?
Въпреки че феновете на Джан Яман не го напуснаха през всичките тези дълги месеци, той реши да си вземе почивка и внезапно закри акаунта си в Instagram. Актьорът взел това решение, когато усетил, че социалните мрежи са прекалено голямо бреме за него и искал да се съсредоточи върху текущата си работа. Мъдър избор, но защо Джан не отвори отново профила си, който е следван от милиони и милиони фенове по целия свят? През последните няколко дни Яман се завърна в Истанбул и стопли сърцата на публиката със сладка снимка с майка си пред перфектно украсената коледна елха. Феновете нямат друг избор, освен да следят новините за професионалния и личния живот на Яман, тъй като той е затворил всички контакти, но скоро всичко може да се промени.
Освен факта, че Нова година наближава и може би е идеалното време да отворим отново Instagram, за да помислим за миналото и да обявим нови проекти, които са в процес на работа, трябва да се отбележи, че Яман беше подложен на сериозна атака от Selvaggia Lucarelli, който наскоро постави под въпрос прозрачността на своята благотворителна организация Can Yaman for Children. Турският актьор все още не се е изказал по темата, но се очаква коментарът му да изглади спора, така че защо да не го направи чрез социалните мрежи, където гласът му ще стигне до всички.
Желая ви приятна събота!

# 519
Здравейте, момичета!

Злати вече го караме лежерно и празнично и като няма нищо ново около Джан и не пишем.
Сега това, което ново разбрах е, че Джан си е в Рим. Не знам кога се е прибрал, ама явно още, когато Роби пусна снимки от Мароко. Дали са били заедно там или Джан направо се е прибрал в Италия не знам, ама в Турция е бил май само една седмица.

Can Yaman вчера с приятелите си в Eden Experience venue.

# 520
Добро утро,момичета!

Джаки,както и да я караме  в темата ни трябва да се усеща,че идват празници! Simple Smile

А Джан се появи! Blue HeartNature Sparkles

🎄 🆕 📽 🇮🇹
Джан в клуб Eden, Рим. 22.12.24г.

Има  клипчета,които пускам от ВК...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268501%2F8d4 … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268499%2Fc4a … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268498%2F46b … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268500%2F12a … l_wall_-199343470

Желая ви щастлива неделя!

# 521
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Скрит текст:
При мен не е лежерно, едно и също си е всеки ден, внуци и китки Grinning Внучката е щастлива и доволна, че има цели 14 дни ваканция. Детските учителки са си дали добра почивка. Ама баба е на фитнес всеки ден Grinning след няколко часа с двамата се прибирам изцедена...Тя е на 6, той на 2 и единствените игри, в които могат да са ангажирани заедно включват танци, тичане, скачане, носене на конче, боричкане и премятане на леглото Joy ...и ваканция за баба няма... Отделно имам страшно много цветя, то за това никой не ми е виновен де, ама всяка свободна минута има нещо за поливане и обгрижване. Не се оплаквам, и двете занимания ми пълнят душата Heart Просто споделям защо понякога нямам сили за нищо повече и пропускам любимата темичка.
Мярнах клипчето, дето е пуснала първо Джаки, но момичетата във фейса се чудеха той ли е наистина, нищо не се види Grinning Другите участници в тези близки срещи със Съвършения явно са имали нужа от време, за да се съвземат и преживеят, и после са публикували Grinning

Пожелавам светли и весели празници на вас и семействата ви! Green Heart Flowers Evergreen Tree

# 522
Още една гореща нова фотка Heart Eyes

# 523
Добро утро,момичета!

Сънчо,Ели,благодаря ви за новите снимки с Джан! HugRevolving Hearts

Скрит текст:
Днес до обяд ще ни докарат голямата внучка.Ще бъде при нас за една седмица.Внукът е болен и си остава при дъщерята.Ще го гледат, който е свободен.А малката внучка вече е на 1 мес. и си я гледат синът и снахата.Заради грипа не искат помощ от бабите.

Приятен ден и щастлива коледна седмица!

# 524
  • Козлодуй
Онопко е вманиачен по пурите на Джан Grinning

Mr Can Yaman

Общи условия

Активация на акаунт