🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 495

Ели, нищо не се е променило в косата, лицето и в неговия външен вид.. Йозгюр и сегашният Джан са еднакви до последния косъм Joy

Вижте линията на косата, брадата и катинарчето, дали Джан не се подготвя за испанска адаптация на МГ? Joy
 Дори на тази снимка като му видях наглия, секси поглед си го помислих хаха Rolling Eyes

Кафето оставям на Злати, а аз ще сложа закуската, коледна закуска и то Grinning

# 496
Добро утро,момичета!

Ох,Грозде,като видях закуската и щях да забравя да ви пусна кафето! Grinning

Продължавам с Йозгюр

Скрит текст:
Днес заминавам.За няколко дни ще гледам внуците,тъй като дъщерята ще отива на екскурзия.
А по-малката внучка си я гледат мама и тати за сега.Синът е в отпуска.

Желая ви приятен ден!

# 497
  • Козлодуй
Ех, момичета...И Грозденце заминава след няколко дни, скучно ще стане в темата без вас...
Злати Hug Ели Hug Джаки Hug
Аз изгледах преведените 12 серии на Лейля и 5 на Далечен град и пак нямам какво да гледам. Хелп Grinning
Искам още снимки на новият Йози, няма ли да вземе да се поснима малко с фенове...

Не знам защо така никой не ще да ми даде идеи за интересни филми за гледане Grinning
Обаче току що получих прозрение и се допълвам...
Не видях Лейля да има отделна тема, а и нямам нужда да пиша другаде, освен тук. Главният герой Джино /Алперен Дуймаз/ ужасно ми напомня младият Джъд Лоу, който е един от любимците ми сред холивудските актьори. Роден е точно 20 години след Джъд(Алперен е на 3.11.1992, а Джъд 29.12.1972) и на датата на дъщеря ми, демек пак е скорпи Grinning Сигурно затова толкова ми допада, имам слабост към мойта порода...

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 20:56 от Lunen_sun

# 498
Роби пусна стори от Мароко (Казабланка), сигурно и нашия е с него, да няма да го остави сам в Турция..
-> https://www.instagram.com/stories/macellariroberto/
Скрит текст:

Берлускони изглежда се усети..Grinning
("mea culpa" - моя грешка)

коментарите са такива:
Скрит текст:

Сиси, стига вече с тези турски бози!! JoyJoy (Сиси-Силвио)

Момичета HugGift Heart
Скрит текст:
Пътувам в събота, а утре ще оправям багажи. Предполагам няма да мога да пиша, но към 12-13 януари ще съм на линия. След нова година като съм си вече в БГ и ако има нещо много важно (нов трейлър на Ел Турко, трейлър на Сандокан, новини за испанския проект или др. интересно инфо), ще гледам да пиша. Simple Smile

Сънчо, казах ти: почвай Шербета! Имаш да гледаш поне месец-два Grinning
Алперен е сладък, но ми е много статичен, спокоен, кротушко, не е от моите..

# 499
  • Козлодуй
Грозденце Kissing Heart
Почнах, обаче се оказа, че и него съм гледала, или поне съм опитала, все като Ягодовата любов например ми се размива и не помня детайли. Т.е. не ми е запомнящ се...Някои мога да ти ги преразкажа подробно *разбирай филмите с Джан Stuck Out Tongue Winking Eye Тоз Шербет никак не ме тегли. Не е мойта бира...
Роби може да е на почивка в Мароко, не пишеше ли някъде, че не е с Джан в Турция?
Иначе те разбирам, то след това съвършенство и за мен никой не е достатъчно добър. Кой ми е грозен, кой статичен, кой твърде нисък... Joy

# 500
Сънчо Hug Роби беше в Турция с Джан, Сузана също, качваха доста снимки с Джановия братовчед и жена му. Пускаха и снимки от хотела, в който отсяда Джан когато е в Турция.

Пиер Силвио Берлускони за дизитата:
"критичен проблем", "избор с малка стойност", "обедняват профила на офертата"
Animal See No Evil
Никой не може да ме обвини за тези цитати, просто споделям думите на шефа Grinning
Представям си, как майка му го чака вкъщи с бухалката Joy
и понеже не ми дава да копирам, скрийншотвам:

И сега идва ред на цифрите, рекордните рейтинги и лудата цифра на Виола (да се чете Джан Яман).
Viola Come Il Mare 2 постига 67,6% от общата аудитория Nature Boom
Скрит текст:

Цифровите данни също са отлични. Mediaset регистрира ръст от 16,4%
с 9 милиарда и 464 милиона гледани видеоклипа. Прекараното време е 875 милиона часа.

Средната дигитална аудитория се е увеличила с 64,8%.

"La Talpa" получи повече от 16,1%;
"Amici" повече от 12,6%;
"Le Iene" плюс 12,2%;
„Това съм аз“ с ръст от 11,6%;
"Биг Брадър" плюс 9,4%;
 внимание заслужават числата на
„Островът на изкушението“ и „Viola come il mare“, съответно +33,1% и 67,6%.

-> https://www.tgcom24.mediaset.it/televisione/mediaset-2024-ascolt … 658-202402k.shtml

Коментар на фенка (с която сме на едно мнение):
"Ако ViolaComeIlMare2 постигна 67,6% от общата аудитория, със Sandokan & ElTurco Италия ще експлодира! Пиерсилвио, който разкрива данни, които УНИЖАВАТ онези, които разпространяват зло върху Can Yaman, сега разбирате ли защо е искал да разпространява Сандокан в Испания?"

Повечето фенове си мислят, че Берлускони (Медисет) е купил Ел Турко, та и аз мисля така, почти съм сигурна.
А това, че ще разпространява Сандокан в Испания, си е една малка утеха за него.. да видим, ако Джан не снима Виола 3 как ще го преживее (шега)Grinning

П.П. Просто не знам цял месец с кой ще си споделям Rolling Eyes Може да почна да занимавам ММ и януари да се завърна без 2 зъба и лилави сенки на очите Grin

# 501
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! HugTwo Hearts
Снощи и сутринта ви изчетох.Сънчо,аз бях писала по-рано какво гледам-''Червени пъпки'' и ''Рибарче'' с нови сезони,и ''Гений'' с Арас Булут от тази есен.Преди дни подхванах ''Далечен град''.А ''Шербет от боровинки'' започнаха да го дават по ДФ от 22 ч. и там го гледам макар да е бг.озвучка и кратки епизоди.На лятото може да го довърша със субт.,но сега няма как.

Желая ви приятен ден!

# 502
Малко ретроспекция

# 503
Добро утро,момичета!

Желая ви приятна неделя!

# 504
Ако ви липсва Кан 🥺и сте чували за успеха на Виола (67,6%!!!), то това видео е за вас 😍
Ако имате търпението да изгледате до края, има гореща целувка накрая🔥🥵

https://x.com/Cala1205/status/1867838446057730313

# 505
Добро утро,момичета!

Приятен ден и щастлива нова седмица!

# 506
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Май никакви новини за нашия рошльо... Остава само седмица до Коледа, а на мен нещо хич не ми е коледно. Честно да ви кажа, иска ми се да заспя и да се събудя някъде края на януари или февруари Grinning
Не бъдете като мен, ето ви нещо за повишаване на настроението
https://www.instagram.com/p/DBTl_KmSeDI/

# 507
Добро утро,момичета!

Сънчо,разсмя ме с клипчето! Grinning
Няма новини за Джан.Още ли е в Истанбул,или се прибра? Thinking

Желая ви приятен ден!

# 508
  • Козлодуй
Злати Purple Heart това беше идеята Grinning
Няма яснота, но си мисля, че ще празнува Коледа с мама, после ще хваща пътя.
А мама Гюлдем е качила днес детски снимки на Джан, не че не сме ги виждали...ама като не ме научихте да правя гифчета, не знам как да ги кача. Но на тази снимка с татко му намирам удивителна прилика с Джан сега... И си мисля, баща му остарява красиво, Джан и след 30, и след 50 години ще е готин Heart

Има нова серия на Далечен град. Не за пръв път, но този път много по-настойчиво ме тормози въпросът, тия връзки между първи братовчеди как ги намирате? За тях изглеждат съвсем нормални... Не че много мога да им оправя роднинските връзки, ама...шантаво ми е.

# 509
Не го знам този сериал, но връзки между първи и които да е братовчеди не ми се струват редни. Малко ли мъже и жени има по света, че баш с братовчед си да се хванеш...

Общи условия

Активация на акаунт