🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро в сряда!

Нека настроението е позитивно, а утрото ведро и приятно.
Нов ден - ново начало и шепа мечти, които да се сбъднат.
Усмихнато и щастливо да ви е.

🆕🆕🆕
от Lux Vide в #IG

✒💚 Какво знаете за #Sandokan?
Очакваме подробностите да бъдат разкрити, нека да видим какво знаем за новия международен сериал с участието на Джан Яман! 🐯

САНДОКАН
📌 Какво знаем за новия международен сериал.

📌 Сандокан е продуциран от Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction и играе Джан Яман в ролята на малайзийския тигър.

📌 Детето на Лука Бернабей и е нова адаптация на историческата сага, базирана на романите на Емилио Салгари

ТВОРЦИ
Алесандро Сермонета, Скот Розенбаум, Давид Лантиери

ДИРЕКТОРИ
Жан Мария Микелини и Никола Абатанджело

📌 КАСТ:

Кан Яман - Сандокан

Алана Блур - Мариана

Ед Уестуик - Лорд Брук

Алесандро Прециози - Янез

Джон Хана - сержант Мъри

Актьорският състав включва още: Оуен Тийл (лорд Гвилок), Луси Гаскел (леля Франсис), Мадлин Прайс (Сани), Мат Маккуи (Султан Муда Хашим), Самуеле Сегрето (Италианецът), Гилберто Глиози (Самбиглионг), Марк Гроси (Саркар ) и Сергей Онопко (Юсуф).

📌 Първа снимка: 22 април
Последна снимка: 4 септември
Повече от 500 професионалисти на снимачната площадка

Местоположения:

Рим (Театър 7 във Формело)

Ламеция Терме (Колония Лабуан)

Тоскана (замъкът Sammezzano)

Остров Реюнион

📌 Поредицата описва произхода на Сандокан, от откриването, че той е син на древен крал воин до любовта му към Мариана, от приятелството му с Янез до съперничеството му с лорд Брук.

📌Сандокан скоро будет транслироваться на Rail и будет распространяться по всему миру компанией Fremantle International и в Испании компанией Mediterráneo Mediaset España Group.

Приятен ден! Revolving HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 136
Хехе Joy това беше голямо! Hands Clap
->https://x.com/ValentinaCy81/status/1839047172526059637 Notes

Илкер и Джунейт на партито на Now (Фокс) с Джаномобил Sunglasses

========================

Бирсен също е там, мотае се с Илкер и Джунейт Grinning
скоро ще имаме повече подробности за Ел Турко, а може и за испанското приключение Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 02:28 от grozdence*

# 137
Добро утро,момичета!

Нека започнем деня си с усмивка, чашка ароматно
кафе и усещането, че ще бъде един чудесен ден.

Приятен ден ви желая!

# 138
Привет, рагаци! HugKissing Heart
Да повдигна малко темичката ни.
Джан е толкова дълбоко в нелегалността, че..... както и да е, няма да мрънкам постоянно Simple Smile

Италианска преса:

# 139
  • Козлодуй
Здравейте, момичета❤️
Аз съм по цял ден с малчо от няколко дни, а и се бях заплеснала с ония Напъпили червени рози... Остават ми две серии, но ги попрехвърлих и не знам дали имам желание да ги доизгледам. Минавам само да се разпиша.

# 140
Добро утро,момичета!

Приятна събота ви желая!

# 141
Рагаци, пуснах си пък аз новия сериал на Бурак Дениз. Издържах 10-15 минути на предисторията и го спрях... не знам може нататък да е интересен, ама ми се видя доста "турски" за моя вкус..

# 142
Приказката с Бурак и аз ще я спирам, 4-ти епизод едвам го изгледах. Като си набележа нещо (според актьорите или сюжета) винаги гледам няколко епизода, след което решавам ще го гледам или не. От новите продължавам с Лейля и Черно сърце, засега ми задържат вниманието.

Нашия ако снима в Испания, не знам.. май не съм гледала испански сериали Thinking

В момента гледам едно предаване по Рай 1 "Ballando" (Dancing Stars), един турски актьор Фикрет Палалъ танцува преди малко. Май не му се получиха нещата и му дадоха много слаби оценки (4 4 3 3 3). След танца докато говореха с него, една дама от журито спомена Джан Яман и Фикрет сякаш се сконфузи, почеса се и й отговори нещо.. разбира се нищо не разбрах, но то ще се чуе в ТТ/ИГ Grinning

-----------------------------

намерих Joy

-> https://x.com/chinonvivespia/status/1840140719136145653

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 01:29 от grozdence*

# 143
Добро утро,момичета!

От новите тази есен започнах само ''Гений'' с Арас Булут.Изгледах и филма ''Пълен джентълмен'' с Чаатай и Ебру Шахин.Утре започва 2 сезон на ''Червени пъпки''.Очаквам и ''Тайната градина'' с Мурат и Ебру.Да видим дали ще го пуснат във вторник(само този ден е свободен за сега,на бившата Фокс тв.) или чакат този в петък-''Лоша кръв'', който е с нисък рейтинг да го спрат.
Грозде,това е Фуркан Палалъ,а не Фикрет както си го писала. Simple Smile Игра с Демет в сериала ''Стая 309''.Може би го питат дали се познава с Джан? Grinning

Приятна неделя ви желая!

# 144
По турска телевизионна програма.

Кемал Догулу: Не разбирам. Джан Яман, как стана толкова известен за толкова кратко време? Той е много известен в Европа. Не знам дали това е реално. Какво видяха тези очи?

Muge Dagistanli: Феновете на Can са истински. Следим това от дълго време, имахме същия въпрос в главите си като вас, следим го от дълго време, вярно е...
Кемал Догулу: Ако е вярно, тогава браво.

Йелда Кирчувал: Да, вярно е. Освен това Джан Яман свърши изключително много работа за децата през последните месеци, скъпи зрители. Ремонтира училищата и ги направи по-удобни за живеене.

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456267021%2F1f4 … l_wall_-199343470

# 145
Тц, тц Grinning вече 5 години те все още си мислят, че Джан си купува фенове Mask 
клюкарките "дълго го следяха", "така е..." вика, с горчивина в гласа Joy
Та най-после потвърждават, че са "истински". Аман от турските им мурафети Grinning
На всички е ясно отдавна, че Джан е мега популярен актьор..

ох, този коментар ме разсмя Joy
Цитат
Сигурно са го чакали да изпълзи извинявайки се и да иска поне някаква роля в „Кингфишър“😂

Злати Hug дамата от журито обяснява на Фикрет (Фуркан), понеже не се е справил с танца добре, поне малко изражение на лицето, артистичност да беше вкарал в това танго.. "танцът ти не е толкова добър, така че поне играй с лицето си", та във видеото от линка му казва:
"Помислете за нещо, което ви ядосва много, помислете за нещо,
което наистина не харесвате, помислете за Can Yaman!"
Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 01:59 от grozdence*

# 146
Здравейте,момичета! Hug
Благодаря ви за споделеното.Лаптопът отново не работи.Мислех,че се обновява,но за сега все още нищо.За това пиша от телефона.За сега само ще ви чета.Ако има ново за Джан вие ще го пуснете.
Приятен следобед и хубава седмица! Two Hearts

# 147
Добро утро, момичета! Two Hearts

За да не забравим какво ни чака..Nature FireNature FireHeart

Злати Hug бързо да си решиш проблема с лаптопа!

# 148
Добро утро,момичета!

Добре дошъл, Октомври! Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Донеси на всеки това, което най-силно желае!
Нека има любов, мир и разбирателство!
Обичайте се, приятели, бъдете здрави и щастливи!

Отново съм на линия сутрин в обичайния ми час! Simple Smile
Скрит текст:
Явно лаптопът ми този път дълго се обновява.Не знам какво друго може да е.Тръгна снощи,тъкмо да гледам новия сезон на ''Червени пъпки'' онлайн.

Грозде HugHeart

Джан Яман е класиран на 4-то място сред всички турски актьори и актриси в класацията на IMDb за седмицата, започваща от 30.09.24 г.Джан Яман е класиран на 3575 място от 11 милиона
 изпълнители, следвани по света.
Топ 3 за 18 седмици
Топ 5 за 30 седмици

🆕 🆕 🆕
✅ От Сергей Онопко в #IG
Black Nib Г-н Can Yaman Nature FireNature FireNature Fire

Желая ви приятен вторник!

# 149
Привет, рагаци Simple Smile

Следващото  посещение на Джан в Испания ще е на 30.10, в град Кадис, където ще му бъде връчена „Международна награда за почетен член на SISF“

Общи условия

Активация на акаунт