Аз бях на едно събитие миналата година, което трябваше да наподобява конференция в София в края на Май. Честно казано нито един лектор не ме грабна и не си казах - при този бих се записала. Филипов не ми вдъхва никакво доверие, и това е мое лично мнение. Много неуравновесен ми изглежда, и прекалено всезнайски се държи предвид материята на това, с което се занимава. Имаше един дето говореше за точки по ръцете... абе не знам.
Едно момиче ми направи бърза консултация, от школата на Кирил Горанов. Липсваше синтез, говореше ми на ниво Луната в този знак предполага това, изкарана от контекста на картата. Вика ми, че по Рака на медиум цели трябвало да съм в женската си енергия и да се занимавам с "женска професия" и да работя с жени. То добре, ама там е Марс. И като цяло на всеки ъгъл ми е динамична и неекипна ситуацията.. та така. Няма умения за синтез на карта, а точно това умение желая да придобия. Прочела съм вече десетки книги, от които някои са си сериозни и аз мога да си гледам фрагментирано наталните карти.