Курсове по астрология

• 2 339
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
А имаш ли идея Загата кого би препоръчал за човек, който започва в момента, с някаква база от знания вече налична? питам от любопитство. Живи здрави лично ще го попитам не след твърде дълго 😀

Аз бях на едно събитие миналата година, което трябваше да наподобява конференция в София в края на Май. Честно казано нито един лектор не ме грабна и не си казах - при този бих се записала. Филипов не ми вдъхва никакво доверие, и това е мое лично мнение. Много неуравновесен ми изглежда, и прекалено всезнайски се държи предвид материята на това, с което се занимава. Имаше един дето говореше за точки по ръцете... абе не знам.
Едно момиче ми направи бърза консултация, от школата на Кирил Горанов. Липсваше синтез, говореше ми на ниво Луната в този знак предполага това, изкарана от контекста на картата. Вика ми, че по Рака на медиум цели трябвало да съм в женската си енергия и да се занимавам с "женска професия" и да работя с жени. То добре, ама там е Марс. И като цяло на всеки ъгъл ми е динамична и неекипна ситуацията.. та така. Няма умения за синтез на карта, а точно това умение желая да придобия. Прочела съм вече десетки книги, от които някои са си сериозни и аз мога да си гледам фрагментирано наталните карти.

# 16
За тази конференция от миналия май сме чували, то беше като битпазар.
Тръгна първо с реклама на няколко "топ астролози", след това бройката набъбна. Топ астролог до топ астролог, повечето даже не съм ги чувала никога – някакви новоизлюпени бяха. Но на тази групичка покрай Филип много добре им работи маркетинговата стратегия, следва да им се признае като заслуга. Кирил Горанов смесва всичко в едно – съвременна, антична, индийска, китайска, хюман дизайн... а дали наистина всяко едно от изброените направления владее на достатъчно добро ниво? С изключение на модерна астрология, нея я знаят всички.

Загата би препоръчал Робърт Золер, но човекът вече не е сред живите. Покрай Робърт Шмидт и Робърт Золер е имало доста ученици, понастоящем известни реномирани лектори и автори на книги, които са ги изплагиатствали. В това число Крис Бренан и Деметра Джордж, тъй че не е само "мила родна картинка", има го и на Запад, просто там много по-умело заобикалят закона за авторското право.

# 17
Няма умения за синтез на карта, а точно това умение желая да придобия. Прочела съм вече десетки книги, от които някои са си сериозни и аз мога да си гледам фрагментирано наталните карти.

Правете анализ на повече астрологични карти. Това умение се изгражда с практика.

Всезнайковщината е неотменна част от длъжностната характеристика на един астролог. Все пак астрологията е популярна с това, че познава. В БГ си има и таргет група - търсят се месии, спасители и гурута. Има култ към личността. Всезнайковщината и пенкилерството звучат компетентно.
А и с нещо по по най или различно астрологът трябва да е с едни гърди пред конкуренцията. Кой с каквото може. Един залага на развиване на знания, умения. Ерудираност. Маркетингови стратегии. По-голяма компетентност. Друг, който не може с това да е конкурентен, си търси своето място под Слънцето като хвърля кал по работата на колеги. Кичи се с чужди лаври. Някои предлагат някаква специфика. Има и търговци на надежда, които продават вълшебни пръчици.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 08:34 от starinthenightsky

# 18
Случайно да сте запознати с астролог Венета Матева и дали курсът й за начинаещи е адекватен?

https://jupiter-astrology.com/%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%b7%d0 … 0%be%d0%b7%d0%b8/

# 19
За пръв път чувам И това име. Курсът не е чак толкова евтин, а това е астропсихология.
Сертификатите, които издават, никъде не се признават.
Вижте програмата на курса и ако Ви устройва, пишете на преподавателката и изяснете всички подробности.

Общи условия

Активация на акаунт