Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 36 316
  • 776
  •   1
Отговори
# 15
Доколкото съм забелязала на изписванията са с коремите от 5-6 месец повечето, та съм планувала да сложа някоя по-широка рокля от този период и кецове. Като цяло не мисля да се глася, тъй като планувам само мъжа ми да дойде и да ме вземе, не мисля да каня родители или други хора.

# 16
Аз не съм мислила точно какво ще обличам, но няма и да е нещо специално. Таткото и баткото ще дойдат, една снимка за спомен и се прибираме. Вероятно някой широка ежедневна рокля. Корем като цяло нямах миналия път на изписването, по-скоро като преяла бях, надявам се и сега да е така. Иначе предполагам,че ще е топло, та повече се чудя после вкъщи как да обличам бебето.
Марти радвам се, че сте добре. Сподели моля те каката как реагира и как е покрай бебетата.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 15:53 от edelvais0404

# 17
Моето раждане ще е нач. на окт. млже би. Мисля да съм с рокля с къс ръкав!

На колко дни бяха бебенцата като отидохте при педиатър?
Вкъщи няма да я викам.
А какви документи са нужни за записване при педиатър? Ходи ли се до здравната каса?

# 18
И моят термин е на 26 септември. Поръчах си една рокля от h and m , защото беше на намалена на 20лв, уж се води за бременни. Тънка е, но с дълги ръкави. На мен ми беше най-важна материята, защото повечето ще се намачкат, а пък няма да имам ютия. Тази се води тип “намачкана”. Бях харесала една за 100лв, но според мен няма смисъл. И едно комплектче за изписването поръчах от там за бебето в размер 56.

# 19
Здравейте, момичета! ☺
Минавам на отчет и аз от тоновете днес.. утре ме приемат за задържане, защото контракциите си продължават и не се влияят от лекарствата(явно), които пия в момента. Аз от неделя не се чувствам особено добре и стяганията са повече от обикновено. Някак предусещах, че днес ще ми кажат, че трябва да ме приемат пак. Надявам се със системите да се успокоят нещата.  34+5 съм, така че ми се иска да си постои още девойката.
За изписването имам една рокля, която взех наскоро и мисля, че и за по-хладно време, ако се падне такова, ще е Ок. Не я взимах с тази идея, но така и не съм я разхождала още, мисля, че ще свърши чудна работа. За малката съм си избрала няколко варианта от дрешките, които сме купили, така че няма да взимаме специално комплект за изписване.

# 20
Здравейте, момичета ! На тези от Вас, които вече имат бебчета, честито ! Желая здраве на семейството ❤🍀.
Бих искала да попитам момичетата, които са имали ниско желязо и хемоглобин, какво са приемали?
След два месеца прием на Феро фолгама (по две  таблетки дневно ) хемоглобинът вместо да се покачи е спаднал на 95 😳😕
Терминът ми е на 19.09, но планираме секцио десетина дни по- рано и нямам много време за реакция. АГ ми изписа тотема.
 И още едно питане - как се справяте с безсънието ?

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:34 от Lidy

# 21
В, ще я задържат със системите, спокойно. Стискам палци!
И моя хемоглобин беше нисък, след операцията падна на 85.. ако можеш го вдигни. Аз пих Сидерал, без ефект.
Еделвайс, каката добре се държи. Беше много щастлива първия ден, сега я прихващат някакви бесове и нея. Иска да ги храни, да ги гушка и ми е малко кофти,че й отказваме, но те са много малки, единия му е трудно храненето ии да. Да позаякнат малко и ще може повече да помага.

# 22
Хемоглобинът го вдигнах успешно с комбинация от пренатални витамини с хубава и усвоима форма на Б12 и достатъчно желязо 15mg (Thorne prenatal basic), както и отделно приемам Феротон. Тотема също съм приемала преди бременността и имаше ефект, както и Билкова кръв.

Марти, благодаря! С такава нагласа тръгвам утре. Simple Smile

Спокойна нощ! ☺

# 23
Хемоглобина го вдигнах аз с прием на желязо Smart hit и витамин Б12, както са написали и преди мен. Една акушерка ми каза, че билковата кръв също много помагала.

В. стискаме палци всичко да е наред и да устиска поне още няколко седмици девойката. Blush

# 24
B надявам се приема да помогне и девойката да си поседи още известно време!
Първо пиех смарт хийт за хемоглобина, така 2 месеца -3, а той продължаваше да пада и да пада. Включих сорбифер и след месец се видя покачване, останах само на сорбифер и миналата седмица вече ми беше стигнал почти долната граница. Яд ме е, че си изгубих времето няколко месеца с друг препарат.
Марти, то е нормално от всичко да има. С времето предполагам свикват с новата обстановка и тотално забравят за живота преди това.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 10:09 от edelvais0404

# 25
Здравейте, момичета ! На тези от Вас, които вече имат бебчета, честито ! Желая здраве на семейството ❤🍀.
Бих искала да попитам момичетата, които са имали ниско желязо и хемоглобин, какво са приемали?
След два месеца прием на Феро фолгама (по две  таблетки дневно ) хемоглобинът вместо да се покачи е спаднал на 95 😳😕
Терминът ми е на 19.09, но планираме секцио десетина дни по- рано и нямам много време за реакция. АГ ми изписа тотема.
 И още едно питане - как се справяте с безсънието ?

Аз също за 2 месеца прием на ферофолгамата само смъкнах хемоглобина още по-надолу.. Преди 2 седмици ми го смениха със Сорбифер 2х1 и резултатът е 10 единици нагоре за този период.

# 26
Бубе, това е чудесно !
Надявам се и при мен да има ефект 🍀🙏🏼

# 27
Аз пих, по-скоро си пръсках, better you 10 мг желязо и доста бързо влезнаха нещата в норма, но и понижението към него момент не беше голямо. Билкова кръв пих с предишната ми бременност и имаше много бърз и добър ефект.

# 28
Аз бях на Малтофер 3 месеца и не се промениха стойностите (точно до ниската граница си бях и там си останах). Тогава АГ-то ми каза, че просто всичко над тази норма отива за бебето, а за мен каквото остане. Така останах само на витамините в които има такава добавка. Но при мен нормата е допустима 120-125.

# 29
Аз съм на сорбифер и имах мноого малко повишение на контролните изследвания. Скоро ще правя пак да видя, но аз съм на долната граница, не под нея, така че се надявам, че не е много фатално.
Иначеее все повече положителни отзиви чувам за Better you спрейчетата, аз пръскам вит. Д само, ще видя как са стойностите и там. Иначе има едни дето са за бременност, но аз по отделно взимах нещата, които го съдържат и не съм взимала. За Б12 също съм чувала добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт