Пожелавам на всички успех и леко раждане, на родилите - послушни бебчета!
Но още не раждам и не знам дали има изгледи и за утре да стане. Като цяло имам болки ниско в корема и кръста, бедрата също ме болят от време на време като от мускулна треска. Стяга ме корема, особено вечер, но болката е напълно поносима и мисля, че е далече от това, което очакваме. Моят корем така и не се смъкна, вероятно ще си остане така. Четох по тази тема и разбрах, че не при всеки се смъква и можеш да си родиш и без това да се е случило.
Аз се опитвам да се успокоявам с това, че остана наистина малко и по един или друг начин, скоро бебето ще бъде с нас. Моля се всичко да е наред, това е единственото, което ми е важно! Пожелавам и на вас да минават леко последните дни и седмици, кой колкото има още.

Ще се радвам да споделите!

Акушерките ми препоръчаха да си взема.
Иначе имам вътрешно усещане, че момента наближава ама кога точно.. 
Аз днес постъпих в болницата и утре ми е насрочено планираното секцио. Дано всичко е наред и имам хубави вести утре. Иначе, както и с първото си дете, нямам ни контракции, ни разкритие, ни скъсена шийка, никаква индикация. И по-добре де.
Успех на всички очакващи скоро сладурчетата си!
но не мога да си представя да правим секс с бебето вътре в корема хахаПрепоръчани теми