Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 37 519
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Когато при мен се смъкна корема (34г.с) беше толкова рязко и ме болеше таза, а не мускулно и не можех да ходя. Така за 5-6 дни още повече затвърдих пингинската походка. 😂 И после имах още едно смъкване. Така започнах на всички да казвам, че имам предчувствие, че беберана няма да дочака термина. Да не стане само като при Китана. В тази връзка, ако жената в 39г.с.+ изпита 1-2 G-точкови оргазма (внимателни разбира се и ако ѝ е до това) ще роди веднага.

# 151
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, бъдещи и настоящи мами, не съм писала в темичката откакто се записах в началото. Днес се роди нашата трета радост - Рая, 3290кг., 50 см. Планово секцио, изчака си най-търпеливо датата! Hug Пожелавам на всички успех и леко раждане, на родилите - послушни бебчета!

# 152
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile
Първо искам да поздравя всички, които вече станаха мами и да им пожелая бързо възстановяване! Нека дечицата да бъдат живи и здрави, енергични, игриви и с добър нрав Simple Smile Heart

Аз съм с термин 03.09 - утре Grinning Но още не раждам и не знам дали има изгледи и за утре да стане. Като цяло имам болки ниско в корема и кръста, бедрата също ме болят от време на време като от мускулна треска. Стяга ме корема, особено вечер, но болката е напълно поносима и мисля, че е далече от това, което очакваме. Моят корем така и не се смъкна, вероятно ще си остане така. Четох по тази тема и разбрах, че не при всеки се смъква и можеш да си родиш и без това да се е случило.

И аз като Китана имах някаква надежда, че може и по-рано да станат нещата, но уви малкия не бърза. Китана, аз също вървя между 10-14 км. на ден. Има дни, в които правя и по-малко, но се старая всеки ден да се движа. Правя упражнения, изчистих основно цялата къща, заедно с прозорците и това не дава ефект Grinning
Въпреки това съм доволна, че поне успях да подготвя почти всичко, докато чакам. Като добавка към всичко, опитахме и със секс, честно казано не ми е точно до това в момента, но и лекарите казаха, че се отразява добре, така че тормозя таткото да съдейства Grinning
Бебето ще го чакаме до към 10-и, ако не се реши до тогава, ще преминем към индуцирано раждане. Мисля, че като килограми е добре и дори малко да закъснее, имам шанс за нормално раждане.
Обаче вече нямам търпение да го видя и да го гушкам! Наистина става и малко изнервящо накрая, особено, когато те питат от всички страни какво става и дали има бебе вече Grinning Аз се опитвам да се успокоявам с това, че остана наистина малко и по един или друг начин, скоро бебето ще бъде с нас. Моля се всичко да е наред, това е единственото, което ми е важно! Пожелавам и на вас да минават леко последните дни и седмици, кой колкото има още.

Късмет, успех и Господ да бъде с нас! Heart Simple Smile

# 153
Благодаря на всички, които споделихте за корема Heart
Искам да ви питам, понеже на трета ФБ бях при проф. Марков и ми се стори с доста конвенционално мислене (не като моето), питах го за топките - фитбол, каза че това са глупости.
Та, някоя от вас ползва ли? Аз си поръчах от шийн и я чакам да пристигне до няколко дни.
Прочетох някои неща и се надявам, че съм избрала правилния размер. Ако имам късмет ще я ползвам 1-3 седмици преди раждането, ако не ще я ползвам после за упражнения Simple Smile Ще се радвам да споделите!

# 154
Айде чакам бебета! Не остана, момичета.
Моите момчета вчера направиха един месец. В петък сме на контролен в неонатологията. Позаякнаха и направиха бузи. Просто се надявам да минем без последствия след преждевременното раждане, кувьозите и инфекцията.
Ето ви една снимка

# 155
Когато при мен се смъкна корема (34г.с) беше толкова рязко и ме болеше таза, а не мускулно и не можех да ходя. Така за 5-6 дни още повече затвърдих пингинската походка. 😂 И после имах още едно смъкване. Така започнах на всички да казвам, че имам предчувствие, че беберана няма да дочака термина. Да не стане само като при Китана. В тази връзка, ако жената в 39г.с.+ изпита 1-2 G-точкови оргазма (внимателни разбира се и ако ѝ е до това) ще роди веднага.
Аа помеждудругото тука за секса да добавя... И двете ми предишни раждания бяха предизвикани от секс... Не съм получавала оргазъм, но ние сме си малко груби с мъжа и тей стана.  На следващия ден ми падна тапата и почнаха контракциите.
За тези, които искат да раждат и им е време Ударете един-два-три здрави секса с мъжа и сте готови. 🤣🤣
Мен ме хвана някакъв стомашно-чревен вирус от детето и снощи беше кошмар.
И бебето май се измъчи, щото се беше свило на топка 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Нямам търпение и аз да излиза, нищо че имам бая време. 😒

# 156
Аз само да питам как в 9ти месец ви е до секс ?!? Grinning
Айде вярно, че при мен сега обстоятелствата бяха други, но и с каката, хем че беше хладно грам не ми беше до такива активности Grinning

# 157
Аз само да питам как в 9ти месец ви е до секс ?!? Grinning
Айде вярно, че при мен сега обстоятелствата бяха други, но и с каката, хем че беше хладно грам не ми беше до такива активности Grinning

Абсурд, изобщо не ми е до секс… имам чувството, че ще изскочи някой крак отдолу 🤣 а аз се чувствам точно обратното на секси

# 158
И на мен не ми е до секс.
Пък и ме е страх да не родя по-рано, макар че миналия път преносих и ни секс, ни нищо не помогна.

# 159
Миналата седмица даваха по тв епизода на Приятели, в които Рейчъл съблазняваше Рос да правят секс, за да ѝ започне раждането.
Още един плюс на планираното секцио: не се налага да се прибягва до такива неща 😂

# 160
На мен желание не ми липсва, но като знам че бебето не е разположено ок и не смея 😆 Иначе хормоните не ми прощават и сънувам интересни работи.

Исках да ви споделя информация за тема, която намирам за интересна и полезна. Освен че ни облъчват от всякъде с опцията да замразим стволови клетки, можем също така и да ги дарим безвъзмездно на Държавната Тъканна Банка. Звъни се на този номер +359882943916 и там могат да ви обяснят в детайли процедурата. Днес взех пакета за екстракция директно от Александровска, където е банката, но има практика да ви ги пратят по куриер до всяка точка на страната. От вас се иска само да попълните и подпишете три документа, да изговорите с лекаря който ще води раждането и да носите пакета с вас при приема в отделението. В деня на раждането таткото, или друг ваш придружител звъни пак на Александровска и им казва че детето е родено и материала взет. От Александровска пращат същия ден тяхна линейка и куриер да вземат материала и това е - може да спасите нечий живот Simple Smile

Не се сдържам да ви споделя и една "смешка" за финал.  Вече всички са в деветия месец, не само ние бременните 😆

# 161
Честито на Nassie, за малката принцеса !
Heart

По отношение на кекса, и на нас ни казаха не видях някакъв уау ефект освен, че почна да пада повече тапата.Там идеята е да стимулира изглаждането на шийката, което при мен е налице и контракции ама при мен не се получи. От днес вече при мен тапата е с кървави примеси, това й било финалната фаза по думите на акушерката.
Топка за пилатес също имам, на нея правя упражнения и вече почнах и да подскачам. JoyАкушерките ми препоръчаха да си взема.
 Както написах и вчера, кекс, разходки, ананас, фурми за сега ефект няма. Joy Иначе имам вътрешно усещане, че момента наближава ама кога точно.. Blush
При всички случаи мисля, да си я изчакаме девойката поне до четвъртък по протокол се чака две седмици след термин ако всичко с водите и бебето е наред.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 16:05 от Kitana666

# 162
Привет и от мен и честито на всички нови мами! Simple Smile Аз днес постъпих в болницата и утре ми е насрочено планираното секцио. Дано всичко е наред и имам хубави вести утре. Иначе, както и с първото си дете, нямам ни контракции, ни разкритие, ни скъсена шийка, никаква индикация. И по-добре де. Simple Smile Успех на всички очакващи скоро сладурчетата си! Simple Smile

# 163
Ох, последния път като правих секс беше по време на оплождането.
Преди това бяхме въздържатели заради уреоплазма и правихме секс само веднъж, забременях и край... от тогава с тоя серклаж, секса и мираж. В интерес на истината аз се чувствам много секси и хубава (в първите 4 месеца - НЕ), много ми харесва тялото ми в момента Grinning но не мога да си представя да правим секс с бебето вътре в корема хаха
Иначе мисля че около 7-ми месец, сънувах много еротични неща и то доста често, сега не.
Китана, от къде видя упражненията точно?

# 164

Аз се чувствам секси единствено, когато съм бременна 🤣🤣🤣
Като родя и всичко сочно си отива 😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт