Може ли да споделите как стоят нещата с педиатрите? Потърсих актуална информация тук в темите, но не достатъчна, а е и от години назад. А тук сме събрали септемврийчета и знам, че има много информирани мами. 🙂 Та въпросите са: Може ли да се вземе направление за педиатър още преди да се роди бебето? Трябва ли да се срещнем с него предварително (още бременни)? Тоест направлението важи 30 дни, но сме в девети месец и до 5 дни след раждане трябва да направим първи преглед на детето и ще се вместим в този срок. Просто да се спести двойното ходене по кабинети те първа с новородено. Възможно ли е това и дали ЛЛ би го направил? Моят личен лекар е педиатър и бях сигурна, че ще сме при него, но след като ме отряза по телефона с болки и снимка на изследванията ми в 33г.с. защото бил отпуска (АГ ми постъпи по същия начин преди да звънна първо на него), не знам дали бих могла да разчитам на ЛЛ и за детето си. Моля ви за препоръка за педиатър, който е и общопрактикуващ лекар (за мен) в Пловдив (кв. Кършияка), но разбира се и на територията на града и да работи със ЗК?
Благодаря много за всяка информация и съвет!
На тоновете госпожицата спа първите 30 минути и се наложи да стоя още толкова, за да се размърда и събуди. Шийката била мека и скъсена,за разкритие не са ме гледали.
Не знам защо всички покрай мен са си решили, че трябва да родя две седмици преди термин. Аз така или иначе се надявах да е дева двойката, така че от мен има зелена светлина да излиза, ама явно не бърза за никъде.