Кюретаж

• 983
  • 32
  •   1
Отговори
Здравейте утре ми предлагат кюретаж и съм адски уплашена ако на някой са му правили моля да сподели

# 1
Ох и мен това май ме чака Sad
Ще следя темата с интерес

# 2
Ох и мен това май ме чака Sad
Ще следя темата с интерес
А на вас за какво

# 3
Ами на 8.08 установиха бременност в 5 +2седмица днес бях отново на преглед и размерите отговарят на 5+4
За 12 дни не е пораснало ,:(решихме да изчакаме още седмица,но ...
А на вас какво ви е

# 4
Ами на 8.08 установиха бременност в 5 +2седмица днес бях отново на преглед и размерите отговарят на 5+4
А на вас какво ви е
А на вас какво ви е
зНа мен не ми спира цикъла и ми е паднал хемоглобин

# 5
  • София
За случая с хемоглобина е добре да действаш максимално бързо, защото аз по НГ стигнах така до спешно кръвопреливане, а кюртажът беше животоспасяващ. Върнаха ме от Оня свят с хемоглобин 45 при долна граница 120.
Не отлагай.
Нито е страшно, нито боли. Под упойка си. За 1 цикъл се възстановяваш, а хемоглобинът за около 3 до 6 месеца.
Ще ти изпишат АБ, пийй и пробиотик. И желязо.
Успех!

# 6
За случая с хемоглобина е добре да действаш максимално бързо, защото аз по НГ стигнах така до спешно кръвопреливане, а кюртажът беше животоспасяващ. Върнаха ме от Оня свят с хемоглобин 45 при долна граница 120.
Не отлагай.
Нито е страшно, нито боли. Под упойка си. За 1 цикъл се възстановяваш, а хемоглобинът за около 3 до 6 месеца.
Успех!благодаря

# 7
Няма нищо страшно, ще си с упойка. Кураж.

# 8
Здравейте, на 24.10. се наложи да ми направят кюретаж по медицински причини. Колко време е било кървенето при вас аз все още имам, лекаря ми казва че при всеки е различно. А в началото си беше доста оскъдо, след околко седмица стана много обилно със съсиреци и се чудя дяли е възможно да е цикъл?

# 9
Здравейте, на 24.10. се наложи да ми направят кюретаж по медицински причини. Колко време е било кървенето при вас аз все още имам, лекаря ми казва че при всеки е различно. А в началото си беше доста оскъдо, след околко седмица стана много обилно със съсиреци и се чудя дяли е възможно да е цикъл?
При всеки е различно аз също питах,моя беше на 21.08 и си тече близо 10 дни пиех витамин к 1  ,б12  препарат за желязо щото хемоглобин ми беше 62 и имах 2 банки кръв преливане и витамин с

# 10
При мен след кюретажа кървенето беше слабо за около седмица,но първият ми цикъл дойде след около два месеца и продължи седмица с обилно кървене

# 11
Не отлагай.
Успех!
Здравейте!
Понеделник ме приеха в болница Вторник ми направиха кюретаж и днес (Сряда) ме изписаха.
Вторник леко кървях днес почти не.Та въпроса ми е да очаквам ли обилно кървене или не.Докторката ми каза,че ще има леко зацапване е може след това изведнъж да протече обилно това се е дължи каза,че матката ще е
Изхвърли остатъка нзм нещо такова беше аз бях все още замаяна когато ми го каза и точно много не разбрах

# 12
  • София
След кюретаж не би трябвало да има силно кървене. Продължително зацапване може да има до 15 дни. Първият редовен цикъл може да е по-обилен. Поне аз това знам от лекари, но нямам толкова голям опит с тази манипулация.
При мен точно кюретажът беше с цел изчистване на матката от кръвта и съсиреците и след това нямах вече кървене.

# 13
След кюретаж не би трябвало да има силно кървене. Продължително зацапване може да има до 15 дни. Първият редовен цикъл може да е по-обилен. Поне аз това знам от лекари, но нямам толкова голям опит с тази манипулация.
При мен точно кюретажът беше с цел изчистване на матката от кръвта и съсиреците и след това нямах вече кървене.
Лекарката каза ние изсмукахме каквото трябва но да се отлепи от матката трябва нзм си какво точно нищо не разбрах но както и да е.
Благодаря за отговора

# 14
  • София
Дано да нямаш притеснения повече!
Ако има нещо, да знаеш, че по здравна каса имаш право на 2 консултации в рамките на 30 дни след кюретажа при лекаря, който го е извършил. И задължително около 30-тия ден трябва да идеш да те видят.

Общи условия

Активация на акаунт