Кюретаж

• 1 331
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Дано да нямаш притеснения повече!
Ако има нещо, да знаеш, че по здравна каса имаш право на 2 консултации в рамките на 30 дни след кюретажа при лекаря, който го е извършил. И задължително около 30-тия ден трябва да идеш да те видят.
Казаха ме,че ако има проблем някакъв тогава преглед.Ако отида при друг гинеколог за преглед а не при този който е извършил кюретажа

# 16
  • София
Нямам представа дали ще бъде по касата тогава. Попитай личния си лекар.
Иначе можеш да идеш на платен преглед по всяко време.

# 17
Нямам представа дали ще бъде по касата тогава. Попитай личния си лекар.
Иначе можеш да идеш на платен преглед по всяко време.
Имам пуснато направление в Понеделник когато бях при лекар който ме прати с направление в АГО.
Направлението мисля,че важи 30 дни.С това направление не става ли.
Да ще го питам

# 18
Най-вероятно важи за болницата където е извършено

# 19
Най-вероятно важи за болницата където е извършено
Разбрах.Утре ще го питам личният

# 20
Аз правих на частно при един доктор и ме извика на преглед след 2 дни и всичко си заплатих,защото не исках да лежа в болницата

# 21
Аз правих на частно при един доктор и ме извика на преглед след 2 дни и всичко си заплатих,защото не исках да лежа в болницата
Аз питах за преглед отговора беше ако имя накакъв проблем тогава

# 22
Е хубаво е да се види може да не е изчистено добре ,знам ли иначе и аз в продължение на седмица имах леко зацапване,но първият и вторият цикъл беше адски обилен....през нощта съм сменяла по 3-4 превръзки..

# 23
Е хубаво е да се види може да не е изчистено добре ,знам ли иначе и аз в продължение на седмица имах леко зацапване,но първият и вторият цикъл беше адски обилен....през нощта съм сменяла по 3-4 превръзки..
Да да ще отида утре при личният

# 24
  • София
За АГ преглед обаче е добре да изчакаш, след като нямаш оплаквания.
Поне 1-2 седмици да минат.

# 25
За АГ преглед обаче е добре да изчакаш, след като нямаш оплаквания.
Поне 1-2 седмици да минат.

Да така ще направя.Ако имам леки болки мисля,че може да се пие бусколизин нали?

# 26
Мен ме викнаха на контролен след 2 дни и вече минаха 5 месеца от тогава,цикалът ми се нормализира редовен е , но не съм посещавала от тогава преглед

# 27
Мен ме викнаха на контролен след 2 дни и вече минаха 5 месеца от тогава,цикалът ми се нормализира редовен е , но не съм посещавала от тогава преглед
Какво мога да пия при болка бусколизин ли?
Защото от време на време идва една болка

# 28
  • София
Болките са нормални. Зависи от прага ти на болка. Аз не пия лекарства без сериозен повод и не знам какво е подходящо.

На мен първата контрола ми беше на 15-тия ден, втората на 30тия. Тогава ми взеха и микробиология.
Мина година и 1 месец, но аз си ходя на профилактика на всеки 6 месеца.

# 29
Аз пих но шпа

Общи условия

Активация на акаунт