"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 22 894
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
А аз гледах двете серии едва днес една след друга и ми харесаха. Филма никак не е тягостен и хич не му липсва действие.
Той е по - скоро като психотрилър или нещо подобно. Гледаш, внимаваш във всяка мимика на героите и разсъждаваш над видяното. Колко филми го могат? Повечето са просто гледане и единственото, което те задържа е екшън-иначе са пълна празнота.
Този не е такъв!
С любопитство очаквам третата серия.
След всичко прочетено тук преди да гледам мислех, че ще се разочаровам, но не😊. Оказа се, че ми допадат главните герои, пациентите и дори намирам, че добре си играят хората. Няма черни, няма бели образи-шарено и многообещаващи скрити черти на героите ще видим. Филмът е доста бих казала близък като  характери до нас обикновените жители на България. И за пореден път се убеждавам, че "богатите също плачат" и животът им е различен от "цветя и рози".

# 121
  • Враца
И на мен ми харесва, гледам го внимателно и със съчувствие към нелеките съдби на хората.

Не ми харесва излъчването, в седмицата по веднъж.

# 122
Ани Пападопулу за ролята си в сериала
https://youtu.be/h5cZThe_k1E?si=kGjx0aO_l2jJARG6
Утре в 19:00 часа ще публикуват втория епизод в канала им в Youtube. - https://www.youtube.com/watch?v=_lotdoFep5g
Давайте ги като вградени клипове, плс, не просто като изсипан линк. Има опция за т.нар. "ембедване"

Ето така. По-прегледно и по-приятно за всички. Тръгва само с 1 клик. Иначе с линк се отваря нов прозорец.

# 123
Двата епизода дотук бяха напълно различни за мен.Втора серия  много ми хареса ,точно колкото ми беше безинтересна първа,която ми стори  мудна и хаотична.Във втората вече има истории в историята; започнаха  да ги разказват  Simple Smile и очаквам с интерес продължението .

# 124
Имат си сайт - btvplus, където може да се гледа всичко, което не си гледал в момента на излъчването. Нова телевизия също - novaplay.
bTV Plus и Nova Play са само за гледане в България, когато става въпрос за сериали, филми и реалити предавания, тъй като авторските предавания са ги купили само за разпространение в България. В чужбина може да се кликват само новините, сутрешните блокове и публицистичните предавания.

В случая с YouTube се вижда навсякъде по света и това е удобство. Да, закъсняват, но все пак ги пускат. А ето, че има и повторение за тези, които нямат връщане назад с интерактивна тв. Събота 16.00  Wink И ... в тубата Simple Smile

# 125
  • София
Извън темата малко, но сега съм в чужбина и примерно ИВ ги гледам във Vbox7.
Иначе определено YouTube е най-удобният вариант.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 07:55 от sea.sea

# 126
ИВ е е на НОВА ТВ, а Vbox7 си е тяхна платформа от няколко години.  При БТВ обаче няма такава, освен БТВ+ и видеата в нея са филтрирани само за България (с изкл. на новините, сутр. блок и 120 мин.)

Сори за въпроса, в коя чужбина си ти? В ЕС ли? Че там има и други опции...

# 127
Много добре! Сериалът започва да набира скорост!
Прекрасна игра на актьора (за съжаление не видях името му), който играе бизнесмена.

Интересно защо Маги не напуска фамилната къща на мъжа си след неговата изцепка с пациента, която видяхме като ретроспекция тази вечер?
И още повече сега, когато той се върна от Австрия и се налага да живеят като съквартиранти?
Хареса ми серията!

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 22:50 от MoSt new

# 128
  • Другата България
Някой знае ли как се казва момичето, което играе ролята на Филипа?
Много добро изпълнение.
И момчето /Марио/ добре се справи.

Бизнесменът е топ.

# 129
Някой знае ли как се казва момичето, което играе ролята на Филипа?
Евелина Бибова, а бизнесмена Боян Младенов.

# 130
Прекрасен е Боян! И гласът му хубав.
Ирмена направо ми изглежда над 45 г не е ли доста по-млада. Съжалявам за Пешко той е толкова свеж и готин. Тя има неприятният маниер (или игра по скоро) на говорене на Мария Бакалова. Едни паузи, много заучено звучи. Сякаш в момента четеше текста. Децата се справят по-добре.

# 131
Почнах да гледам, нищо не разбирам, скучно ми е. Май ще се откажа да го гледам .

# 132
  • Враца
Ако не сте вие, да ме подсещате, няма и да се сетя да го гледам, при все, че ми е интересен сериала.

# 133
Сериалът е особен, не се вписва в представите за традиционен/динамичен филм.
И точно с това е интересен! Поне за мен.

Не е като да си вършиш нещо и да "хвърляш по едно око" както свикнахме на Хамериканските екшъни и турските сериали. 😀

Всяка дума, детайл е от значение.
Червената пола с голяма цепка на Елена.Ф. (Ирмена Чичикова) е показателна за нещо,. Както и това, че тя отвори тефтера на терапевта преди той да влезе.

# 134
Гледах три серии, засега не ми харесва. Типично за днешните българските филми, декларативност, кухи диалози, "рецитиране".
И въобще не става въпрос има или не динамика, други са слабостите. Вероятно, ако беше направен филм, а не сериал, можеше да се поставят по-компактно проблемите и да излезе нещо свястно.
Ако говорим за тематика, най-близка аналогия мога да направя с филма от края на 70-те "Адаптация". Великолепен филм, много умело вплита линията на наранена та душевност и болното общество. В "Тревожност" едно безцелно "каканижене" и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт