"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 316
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много ми хареса епизода. Трогна ме. В началото с анестезиоложката ме просълзиха.
И като цяло целия епизод им се получи добре този път. Държаха ми вниманието.
Изненадах се, че психоложката така рухна накрая, но и много и се струпа напоследък.
Между другото дали психолозите се чувстват така? Аз знам, че не малко психолози ходят при други психолози... Ама това го знам от филми, сериали и романи, дали е така не знам (сигурно).
Но като се замисля, психолозите са като кошче за отпадъци ама от тези най-гадните и мрачните. Страховете и тайните на хората, това което не се споделя с никой друг. Плашещо е като се замисли човек.

# 316
  • София
Хора, кажете, Керана ли играе майката Мария?

Ина Добрева е актрисата.

# 317
По много отегчителен начин са представени темите. Монолози, монолози, наизустено, заучено. Този актьор с паник атаките ме приспа. Младото поколение актьори са адски зле. Балеринката и тя беше много досадна. Тегави теми, тегаво поднасяне. Все повече случаи, как ще се подредят не знам, но мен вече много ме потиска този сериал.

# 318
А някой друг мъчи ли се като мен с А1, където не изписват номерата на епизодите и трябва да ги броя? (Липсва ми менюто на Виваком).
На Виваком ги изписва наистина, сега видях. Сезон 1, еп. 10 пише на снощния епизод.  Значи има още три (15, 22, 29 декември)  и веднага от следващата неделя (5 януари) започва "Всичко за сина ми". За есента остава "Мамник", снимките току започнаха.
Младото поколение актьори са адски зле.
Много вярно!

# 319
По много отегчителен начин са представени темите. Монолози, монолози, наизустено, заучено. Този актьор с паник атаките ме приспа. Младото поколение актьори са адски зле. Балеринката и тя беше много досадна. Тегави теми, тегаво поднасяне. Все повече случаи, как ще се подредят не знам, но мен вече много ме потиска този сериал.

Мда, съгласявам се за младото поколение актьори. Но то актьор не се става само с желание за известност, иска се и специфична чувствителност, мимикрия, разбиране на човешката природа, упорство и желание да се надскочиш, да излезеш от себе си и да си някой друг. Чувала съм, че известни холивудски актьори прекарват месеци заедно с хора, чиято подобна самоличност ще интепретират, за да могат да ги разберат по-добре и да "влязат" в личността им. При нашите актьори всичко е на конвейр и като в театър (театрите напоследък са под всякаква критика също). На мен като цяло ми харесва сериалът, тегав е, но такава му е тематиката. В подобния американски един от пациентите се самоуби, заради недоглеждане и известно неглижиране на случая от психоаналитика...

# 320
  • На морето!
Аз пък изобщо не съм съгласна със заклеймяването на младото поколение актьори. Имаме Бабинова, Бойко Кръстанов, Владо Замбори, Юлиан Костов, Мария Бакалова и още много успешни млади актьори.

Балерината за мен е достоверна- апатична, бавна и неосъзната. Гледа живота си като филм.

Актьорът с паник атаките ми е неубедителен, изобщо не ми харесва.
Малкото скинарче обаче е топ, такъв гняв пресъздава с очите, страхотен е.

# 321
Ама те изброените са 40-40+, не минават към "младите" според мен Simple Smile
Този с паник атаките и на мен ми е неприятен.

# 322
  • На морето!
На средна възраст 30 си стискаме ръцете. Нито един от изброените  не е 40+
До 25 обикновено са в Академията или вече в НБУ, дайте им и няколко години опит 😃

# 323
Гневът за мен е най-лесната за пресъздаване емоция. Всички, които участват в "Сарми на кръстопът" чудесно се справят с нея.

# 324
На средна възраст 30 си стискаме ръцете. Нито един от изброените  не е 40+
До 25 обикновено са в Академията или вече в НБУ, дайте им и няколко години опит 😃
Проверих само за Бакалова и Костов, защото другите знам че са ми що годе набори и да 35-36 са, само Бакалова е още в 20те 😄

# 325
Децата в сериалът са от детски театрални школи. Четерима от тях от тази година са първа година студенти.Едно от момичетата е дори студентка в Regent's University of London - едно от най-добрите места за актьори в Европа.

# 326
Гледах го най-накрая, чак днес сколасах да му отделя време😅
Маги и Слав са ми много приятен, крайно сполучлив тандем! Хора, които до болка се познават, приемат един друг, подкрепят и явно - още се обичат. Много хубава, правдоподобно пресъздадена и силна връзка имат!
Мария Стефанова е диамант! Още дълги години да ни радва🙌 Великолепна актриса, гордост българска!
Анестезиоложката и мен ме разчувства. Много добре я бяха избрали и като физика, и като присъствие, и като игра. Правдоподобни и болезнени истини изказа, направо ме залепи за стола. Докато говореше, времето нямаше значение.
Маги наистина рухна. Професията й е натоварваща, трудна. А и онзи Кирил си избълва простотиите, нарани я и изчезна, върви та се оправяй след него.
Актьорчето ми е много интересен образ. Добре го изигра.
А истеричната майка на скинарчето…
Да пази Господ…
Но психолозите би трябвало да са имунизирани срещу подобни изблици…Да ама не. Просто не е професия за всеки.

# 327
  • Другата България
Колко епизода има още, някой знае ли?

# 328
По моите сметки до момента са излъчени 10 епизода от общо 13. Утре 11-ти.

# 329
  • Другата България
Тоест, ще свърши след Нова Година по мои сметки?

Общи условия

Активация на акаунт