"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 333
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, чета ви редовно и реших да се включа. Много ми харесва сериала и дори си купих книгата Тревожността на Огнян Димов.

# 301
Аз също. Но нещо не успявам да вникна особено.

# 302
Всеки си е башка луд, хората са го казали.
Не знам. Човек не бива да си изпуска нервите така. Говори за лабилност, не върви някак при психолог.

# 303
С изключение на руските психолози/терапевти. Има един руски сериал "Тригер" или нещо подобно му беше името... Yum

# 304
  • Бургас
Този епизод беше много силен, може би защото лично ме докосна....  с Ковид сюжетната линия...

Радвам се че гледахме още от Мария Стефанова ! Прекрасна!

Тежко е и трудно, когато призванието ти е да помагаш, а се чувстваш безсилен...

# 305
И на мен ми хареса епизодът. Силно започна с новата история на лекарката.
А кой е казал, че хората, които помагат нямат нужда от помощ? Нали и лекарите боледуват? И на зъболекар му се разваля зъб и т.н, и т.н

# 306
Гледах, но нещо не ме грабна толкова този епизод. Може би ми дойде някак сив и тягостен. Стана ми леко скучно с казуса на актьора.  Не очаквах нови пациенти, мислех няма за кога.

# 307
Аз заспах 🙃 И нямам желание да си го връщам.

# 308
Досега бяха ли споменавали, че момичето не е дъщеря на Маги?

# 309
Да, още в началото стана ясно, но не се знаеше, че майката е починала. Защо Маги не в родила от Манов не се знае

# 310
  • София
На мен не ми хареса епизода. Изобщо не разбрах какво се случи. Докато започна и свърши.

# 311
И аз не го гледах.

Оставащите епизоди ще гледам он-лайн. Някак в реално време вече нямам желание. Много започнах да ги мисля казусите и ми пречат на съня Simple Smile

# 312
Хора, кажете, Керана ли играе майката Мария? Защо така не изписват всички актьори? В нета също нищо. Ако е тя, пък и да не е, много преиграва тази жена. А и е много млада за ролята. Изобщо половината актьори си мислят, че ги снимат в театъра.

Новата докторка много добре игра, да кажа похвала.

Някой друг видя ли малкия Джим Морисън в предишния епизод?

А някой друг мъчи ли се като мен с А1, където не изписват номерата на епизодите и трябва да ги броя? (Липсва ми менюто на Виваком).

# 313
Аз даже не го догледах.Много драма,много мъка в този сериал.Казах ви,че обичам тази материя,но тук прекаляват с драмата.Как пък един случай не се реши и да има хепи енд.Вместо това само объркани хора,смърт,ковид и тн.И за капак психоложката изпада в депресия,че не може да се справи с работата,с живота...Поне в отношенията между съпрузите да имаме малко светлинка,но и там тъпчат на едно място.Сигурна съм,че има успешни психолози и решават случаите малко по..по..позитивно да речем.Ок,сериозни теми засягат,но...нали трябва да има светлинка в тунела.И то има,но не и тук.Simple SmileМай няма да го догледам.

# 314
  • Враца
Лелеее, психоложката колко бързо блокира.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт