"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 305
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
На мен също ми е неприятен. Банален е с тази кукла!

# 346
Аз имам чувството, че в реалния живот има същия проблем като в сериала. Тоест проблеми с комуникацията. Само се лигондри и в 90% от времето си прави онзи глас и "оригиналничи". Тоест сериозна тема не можеш да започнеш с него, защото все ще го избие на неговия тъп хумор.

# 347
И аз това си помислих за вентролога.
Ех, случаите с двете деца (крадящото и геймърчето) трябва да ги разказват на отворените врати в родилните отделения.
Да си родител е най-трудното нещо и никой не ни учи на това...

# 348
  • София
Мхм, следващата неделя ще е последния епизод, а някак си изобщо не виждам края...
Толкова епизоди минаха, а не виждам едно плавно придвижване към края на историята.
Има отделни хубави, стойностни епизоди, но някак си те са като самостоятелни истории. Не виждам цялостната нишка и връзка за съжаление.

Този вентролог беше адски дразнещ, едвам го изтраях. Горките психолози, какво ли им е и на тях.

И как ще завърши историята между Радо и Маги?
А дъщеря им се изгуби някъде в началото на сериала и така и не я видяхме повече...

# 349
В промото за следващият епизод дадоха, че дъщерята се прибира.
Ако не са ме подвели с кадрите.

# 350
Вентрологът е неприятен и досаден. А се има за много забавен 🙄, малко смирение се иска!
Маги как сухо и твърдо отряза майката на крадливото дете - чак на мен ми стана неудобно от размаха, с който я натири и след това - изхвърли. Каквото повикало…
Дъщерята явно се прибира, да.
Да видим как ще приключат сюжетните линии.

# 351
Този вентролог беше адски дразнещ, едвам го изтраях. Горките психолози, какво ли им е и на тях.
Той навсякъде където гостува, се държи по същия начин. В На кафе, Преди обед, Черешката, поведението е едно към едно от епизода. Коeто значи, че играе себе си. И понеже е единствен представител в България на тази професия "вентролог", питат го как се е насочил към тази професия, как се е обучавал... и той каже едно изречение нормално и от второто започва да се лигави и да говори през куклата.. Представете си да си имате един такъв вкъщи Grinning

# 352
Мхм, следващата неделя ще е последния епизод, а някак си изобщо не виждам края...
Толкова епизоди минаха, а не виждам едно плавно придвижване към края на историята.
Има отделни хубави, стойностни епизоди, но някак си те са като самостоятелни истории. Не виждам цялостната нишка и връзка за съжаление.

И как ще завърши историята между Радо и Маги?
А дъщеря им се изгуби някъде в началото на сериала и така и не я видяхме повече...

По принцип някои случаи завършват с отворен край, защото психоанализата може да продължи с години. В американския сериал във всеки сезон имаше различни случаи, само психоаналитикът си беше същия, с неговите си проблеми. По едно време и него го смениха (аз спрях да гледам сериала след това, защото черната психоаналитичка не ми харесва). Предполагам и в нашия сериал ще е същото, ако има още сезони.

# 353
По принцип някои случаи завършват с отворен край....
А и това си е вратичка за втори сезон (ако първият е бил успешен)

# 354
Наскоро гледах интервю по БНТ с Пенко Господинов и Иван Игов, в което казаха, че сериалът е с отворен финал т.е. няма да приключат всички случаи. Да, остават си вратичка за нов сезон.

# 355
Като изключим вентролога, серията снощи беше много хубава. И геймърчето снощи ми хареса повече от предишните му сцени, много харизматично дете. Дете е на съфорумка, между другото.
Има мегдан за още сезони, наистина. Дано го продължат.

# 356
Детенцето играе много естествено! Много ми хареса! За разлика от вентролога, него бих гледала често и с удоволствие!
Бих искала да има втори сезон.

# 357
И аз бих се радвала на втори сезон, не толкова заради основния сюжет, колкото заради отделните казуси, психологията си ме  привлича

# 358
Днес засякох актьора, който играеше мафиотския бос в Тревожност. Беше и в сериала Татковци и там играе много добре. Кое е това момче, много е талантливо?

# 359
  • София
Боян Младенов се казва.

Общи условия

Активация на акаунт