"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 22 853
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Явно тези сеанси ще ни въведат в същността на сериала. На мен ми хареса. Очаквам втора серия!

# 61
  • София
Стигнах до средата на еп.1, безкрайни диалози.

# 62
Присъединявам се към гледащите.
На мен ми хареса. Това не е филм на действието, а филм на диалози, анализи и размисли. Аз се увличам от психология, преди години четях само това. Така че ще са ми интересни казусите, които ще разглеждат, доколкото разбрах във всяка серия различен.

# 63
Този епизод ми хареса повече.

# 64
Този епизод ми хареса повече.

И на мен ми хареса, ще ми е интересно как ще се развият случаите занапред.

# 65
  • Sofia
Раздвижи се действието във втори епизод, хареса ми.

# 66
И на мен ми хареса епизода. Като че ли ми се стори в анонса за другата неделя, че ще ни срещнат пак с дамата от първи епизод, която изневеряваше.

# 67
Кой си ляга в леглото със сакото 🙄

# 68
  • София
И на мен ми хареса епизода. Като че ли ми се стори в анонса за другата неделя, че ще ни срещнат пак с дамата от първи епизод, която изневеряваше.
И с тинейджърите.

# 69
Хареса ми този епизод. Интересни диалози и истории

# 70
Да, ще развиват случаите, даже се надявам някакви насоки за справяне, че ще дават. Иначе е безмислено само да ни запознават с различни проблеми.
Хареса ми много кабинета на жената, дрехите на актьорите също, личи си че този път по-висок клас марки ги обличат. Ролман са мъжките, но дамските не разбрах

# 71
И след два епизода продължавам да недоумявам... това откъслечни истории ли са (тези на пациентите) или имат развитие? Примерно този с двата телефона, дето се държеше мутренски.. ще го дават ли изобщо пак? Или онази майката на детето-клептоманче (същата актриса играеше певица в "Порталът")? Ако са откъслечни истории, тогава защо да се задълбочавам в тях?
Май единственото, което търпи развитие е историята между двамата главни герои-психолози.

# 72
  • Sofia
Според мен, всяка една история ще се развива, т.е ще се търсят отговори и решения на създалите се проблемни ситуации и взаимоотнолшения между героите. Както и вероятно ще се включат още истории на нови персонажи.

# 73
Да, но във втората серия не даваха разказвачите на историите от първата серия... Минаха и заминаха.

# 74
  • Sofia
Да, но има нови сюжетни линии, които във времето ще се преплитат с вече показаните, както и ще се разплитат....има време Grinning.. За два епизода само щрихаване на основните теми, но очаквам и още житейски ситуации/драми  и т.н .....

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 12:46 от Lady Royal

Общи условия

Активация на акаунт