"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 348
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
Опаааа, кой дойде на представянето на книгата.
Какво написа на Манов като посвещение в книгата?

# 241

Написа му "Добре дошъл в капана на къщата".
Браво на прозорливите мами, които разкриха любовните трепети на физиотерапевта Simple Smile

# 242
Моля подскажете, явно не съм била достатъчо внимателна. Разпознах само двамата тинейджъри Simple Smile 
За физиотерапевта се усетих от промото.

# 243
  • Другата България
Моля подскажете, явно не съм била достатъчо внимателна. Разпознах само двамата тинейджъри Simple Smile 
За физиотерапевта се усетих от промото.
Той, физиотерапевта.
Там беше.

# 244
Благодаря. А интересно тогава не е ли забелязал физиотерапевтът психотерапевта си сред гостите Simple Smile

# 245
Най-вероятно го е забелязал и предвидливо е излязъл навън да пуши за да не се засекат.
Това беше последния кадър - Манов поглежда през прозореца навътре към залата, явно го е видял.

# 246
  • Sofia
Да, хванахме нишката между физиотерапевтът и Маги Grinning. И аз мисля, че Манов го видя, но не стана ясно, просто загатнаха вероятността....

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 07:28 от Lady Royal

# 247
Подобна нелека професия не е за всеки.
На мен лично 5я епизод ми подейства доста травмиращо. Заради засегнатите проблеми, депресивни.
Чичикова не играе добре.
И майката на крадящото дете е изнервяща.
Възхищавам се на великолепното самообладание на Маги. Аз не бих могла.
Пападопулу е създадена за тази роля, браво.
Кумовете от Франция (където съм), всяха тих ужас в мен. Арогантни, безпардонни, ужасни. Точно като голяма част от местните тук. Беше абсолютно ненужно участие в този така деликатен и нямащ нищо общо с подобни парвенюта, наратив.
Без извинение.

# 248
Благодаря. А интересно тогава не е ли забелязал физиотерапевтът психотерапевта си сред гостите Simple Smile
Това няма значение, той е колега на авторката на книгата т.е. може и да не знае, че и е мъж. Интересна беше нейната реакция когато го забеляза. В следващия епизод ще има продължение, защото той казва на Манов, че мъжът и се е върнал т.е. имал е комуникация с нея и е разбрал какво се случва
Ирмена ми е все така неприятна. Тя пък от толкова мъже, баш на терапевта си ще налети

# 249
  • София
Изгледах епизоди 6 и 7.
Майката на дъщеричката ме дразни много. Кофти майка. Актрисата добре играе.
Хареса ми как главните герои се преоткриват и сякаш има светлина в тунела и ще могат да си дадат нов шанс.

# 250
  • на последния етаж
Къде може да се гледа снощният епизод? Не успявам да го намеря.

# 251
Не можеш ли да си го върнеш? Аз снощи гледах началото на предния епизод т.е. до седем дни мога да връщам

# 252
  • Другата България
И двамата се видяха взаимно.
Според мен физиотерапевтът знае, че Манов е съпруг на...Манова /не знам така ли се казва героинята на Ана - Маги/.
Пак според мен Манов видя физиото, но вероятно като техен пациент не е намерил нищо нередно в това.

# 253
Тя е Ясенова.

# 254
  • на последния етаж
Не можеш ли да си го върнеш? Аз снощи гледах началото на предния епизод т.е. до седем дни мога да връщам
Не мога. Unamused

Общи условия

Активация на акаунт