"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 358
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
Интересно предположение, но Маги не ми се вписва толкова в описанието, което той даде. Не помня наизуст, но остави впечатление за някак по-натокана, атрактивна, грабваща жена, не знам. Героинята на Ирмена, каквото мнение също имаше, повече я виждам там. Или някоя друга. Ако е Маги ще ме изненадат. Чакам.

# 226
  • Другата България
И да е той човекът, който ѝ се обади по телефона по време на тази импровизирана вечеря ли?
Да, интересно предположение.

# 227
  • Sofia
Да, така си мисля, че именно физиотерапевта се обади и Маги нещо го скастри.
Героинята на Ирмена е по предсказуема, т.е мелачка на мъже, а Маги е неѝната противоположност поне видимо, но всъщност е дълбока вода.

# 228
Именно. Героинята на Ирмена им показва, че е само за секс всичко.
За мен сцената с телефона беше показателна, щом чак излезе навън да говори Маги.

# 229
И да е той човекът, който ѝ се обади по телефона по време на тази импровизирана вечеря ли?
Да, интересно предположение.
За него си помислих, но не съм сигурна все още.

# 230
И аз мисля, че Маги е жената. Героинята на Ирмена не живее сама, а и доколкото помня спи с обвързани мъже. Физиотерапевта каза, че жената, която го е запленила живеела сама, защото е разделена с мъжа си. Явно Маги е имала връзка с него преди да се върне Слав. От друга страна пък кабинетите им са в дома им. Явно не беше ходил там физитерапевта преди.
Не знам. Сериала го гледам, но нещо ми липсва определено. Като кръпки ми седят историите. Много харесвам играна на Ани Пападополу и образът на Маги и главно заради това гледам. Сцената с кумовете беше абсурдна. От друга страна френската двойка си личеше, че са доста егоцентрични, та може и да не се замислят и вглеждат в Слав и Маги. Приели са, че е уморена и толкова.

# 231
Много добре се развива сериала, доволна съм. Нямам никакви забележки.

П.С. Актрисата, която изграе майката на момиченцето, което краде, ме удиви - има огромни ръце.

# 232
  • София
Ако няма някаква обща връзка между всичките тези истории (дори и ефекта на пеперудата) или те да послужат като някакъв катарзис за главните герои, а са само едни кръпки (каквито са до момента) ще съм разочарован.
Много кринджав момент с кумовете и общата вечеря.

# 233
Общата ще е тревожността и причините за нея, предполагам. Взех си една от книгите, по които е правен филма, та ще видим - вероятно там ще се крият някои отговори.

# 234
Често се изумявам от откъсите, които се подбират като трейлъри или тийзъри към следващ епизод на сериали, предавания, промо на филми. Редовно се въртят по цяла седмица псувни, пикантни теми, сексуални сцени. Сега пък се налага да се "наслаждаваме" на чалга по всяко време и по няколко пъти в денонощието 😠😠 Гледах само първия епизод и мислех да дам шанс на сериала след приключване на игрите, но това тотално ме отказа. Поне пред вас да си изкажа възмущението 😐

# 235
Здравейте. Къде мога да гледам епизод 5 без абонамент?

# 236
В ютуб в канала на БНТ, но епизод 5 още го няма има някакво забавяне, предполагам скоро ще се появи.

# 237
Дойде ред да гледам серията. Ами хареса ми серията. Пак не исках да свършва. Много може да се коментира....
Момента, когато започнаха да дават откъслечни други случай усетих тъга, мъка- колко много всевъзможни проблеми има по този свят. Неща, скрити, премълчани, неразбрани, несподелени. Хора, поне това което  виждам е неговоренето помежду ни за истинската ни тревога, проблем. Омаловажаването на близките. Очакването да ни дължат другите, но ние не.
Бизнесменът- заровил всичко мило, нежно, емоционално далеч в миналото, нежелаещ да го изрови и да си припомни що е то човешка типлинка- е, как ще е слабак в собствените и чуждите очи. По-добре груб, плащащ, живееш в нещастна милионерска самота. Психологът ще измъкне скритите чувства, но дано да не изяде пердаха😉, че хич не е безопасно да караш агресивен тип с пари да се задалбочава, в това което неиска, а е нужно.
Ех, тези младежи дето не говорят за чуствата си - така си мислех, че с разговор за проблемите, ще осъзнаят глупостта на постъпката си. Връзката между хората се гради на споделяне. Наистина обаче в нашия студен и пресметлив свят, с майка втълпила на сина си безполезност, никак не смееш да споделиш.
Отдавна съм била тийн, и в моето обкръжение някак сме били по- незадълбочаващи се, така да де каже. Но сме си коментирали, споделями къде повече, къде по-малко.
Бслерината-в шок съм от мисленето й, та тя е само на 16 години. Мисли като възрастна, преминала през сериозни проблеми. Отношението й към мъжете, танца, въздействието върху хората. Нейната учителка, която дълбоко я е наранила, но това момиче явно не умее да губи. Осъзнава, че е добра балерина, но не приема да не бъде първа. Май от там идва бунтът изразен чрез танца на пилон- ето супер съм и всички ще ме видят, че съм такава.

# 238
  • Бургас
... Ами хареса ми серията. Пак не исках да свършва. Много може да се коментира....
Момента, когато започнаха да дават откъслечни други случай усетих тъга, мъка- колко много всевъзможни проблеми има по този свят. Неща, скрити, премълчани, неразбрани, несподелени. ...
Точно така се чувствам и аз! Харесва ми сериала. И парадоксално, уж говори за хора с проблеми, почти на ръба на нормалността, а ми носи точно усещане за спокойствие и нормалност! За разлика от налудноабсурдната реалност на истинското ми ежедневие
.. . Много ми допада интелигентното и балансирано излъчване на Господинов и Пападополу. А младите актьори са толкова автентични и искрено емоционални.... Много им се радвам. И да - много е тъжно, как се губим и разминаваме  в общуването... Особено за децата е трудно, трудно да намерят пътя понякога. Гледам с удоволствие, липсва ми Мария Стефанова! Дали ще се появи отново се питам?!

# 239
Много слаба игра в този последния епизод. Младежите, дето им било за първи път... играеха изключително слабо и изкуствено. Едно рецитиране на наизустени реплики. И шамарът беше един "шамар", а момичето, докато рецитира като пионерче, момчето гледа като обидено на целия свят, ама толкова неестествено... Тук вече е въпрос и на режисьорско недоглеждане. Да връщат сцената, докато я изиграят нормално. Бащата-мутра, дето вади пари да плаща, супер слаба игра.
Единствено Пападопулу и Господинов играят нормално. И донякъде Чичикова.
И тези сексуални детайли в целия епизод ми дойдоха too much.
(Мое мнение)

Общи условия

Активация на акаунт