"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 343
  • 421
  •   1
Отговори
# 255
Да, хванахме нишката между физиотерапевтът и Маги Grinning. И аз мисля, че Манов го видя, но не стана ясно, просто загатнаха вероятността....

От цялата работа стана ясно, че Маги ходи на масажи. Ами така е, докато Манов си преживява кризите...

# 256
Извинете, че така рязко влизам, не съм ви чела по-назад, но аз още като видях Петър Дочев на терапия, си помислих, че говори за Маги. Интересно ще е другата серия. Още колко серии остават, знае ли някой?

# 257
13 са сериите

# 258
Чудесен 7ми епизод. Силен, емоционален.
Чичикова ме трогна.
Маги също, в ресторанта. Тези двамата още дълго има да ни вълнуват, прекрасно сближаване се получи.
Много точни думи бяха казани днес. Съвсем на място.
Ще върна да гледам пак.

# 259
Не усетих как се е преполовил сезонът. Да не забравите за днес Simple Smile

# 260
  • Sofia
Чакаме 8-ми епизод, след малко...Grinning
Да, вече трябва повече действие и разплитане на  вързаните ситуации и персонажи в пъзела на сюжета.

# 261
Изгледах еп. 7 и ме потриса лошата игра на Чичикова. Изкуственяк отвсякъде. Някой написа подобен коментар на предишните страници и се учудих. Но сега видях за какво иде реч. Като цяло доста слаба игра на повечето "актьори". С изключение на основните двама, които са на корицата горе.

До нова година ще го приключат, както е тръгнало:

8 еп. - 24.11
9 еп. - 01.12
10 еп. - 08.12
11 еп. - 15.12
12 еп. - 22.12
13 еп. - 29.12

# 262
Ай ай, физиотерапевтът ще се окаже ревнив и отмъстителен.

# 263
  • Sofia
Светна му лампата на Манов Grinning...
Физиотерапевтът се оказа злобно и егоистично човече.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 22:23 от Lady Royal

# 264
  • Бургас
Ай ай, физиотерапевтът ще се окаже ревнив и отмъстителен.

Да, с претенция да е много влюбен, обаче и горд от съвършения си Егоизъм...
Мнението и желанието на отсрещната страна , няма значение за него. Явно единственият приоритет е как той се чувства и какво той иска...

ПП1 Леле, настръхвам от момчето със самолетите... Такива пациенти са опасни и за себе си и за околните... И обикновено институциите реагират постфактум, когато лошото вече се е случило.... Много добрър актьор!
ПП2 В началото на епизода само си виках- нееее, не може да бъде, недей бе човек; уф, дано е сън... Е, сън беше 😌

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 22:13 от lady Koup

# 265
Ирмена имам чувството, че все играе себе си - депресивна, секс машина, с някаква старомодна красота и с торбички, които издават лоши навици...

# 266
Много интересен епизод беше днешният.. браво на сценаристите!

# 267
Много интересен епизод беше днешният.. браво на сценаристите!

И аз съм много доволна. Знаех си, че сериалът няма да ме разочарова. На мен ми хареса мафиотът - много силна игра на този актьор. Не го познавам, не съм го гледала, но определено ме впечатли. Изигра широка палитра от емоции и то много реалистично. Малко на Анализирай това и онова изби, но пък защо не? Има и такива хора.

Стана ми жал за малката балерина - тъжно е на тези години това интелигентно момиче да се е превърнало в циник. От друга страна, за жените 16 години вече са почти зрялост. Жал ми е за тези момичета, много ги има.

# 268
  • Враца
Малката балерина Ава, има същите говорни особености, като Ирмена Чичикова. Да не са роднини?

# 269
  • София
Най-накрая някакво раздвижване между основните герои и техните пациенти/клиенти.
И много приятна изненада, че фаталната жена за физиотерапевта се оказа жената на Манов, който май накрая се светна. А ние очаквахме, че връзката ще е между него и другата пациентка, нимфоманката.
Добри бяха интеракциите между Ясенова и любовника, който пък излезе много злобна душичка. Той е обезобразил колата според мен.

Общи условия

Активация на акаунт