"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 22 878
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
На мен определено единствено Маги ми държи интереса дотук.
Случаите са ми протяжни и тягостни.
Влачат се като народна песен🙈
Не съм сигурна, че искам втори сезон.
Не харесвам комедии, не тежката тематика е проблем тук - бих желала да е поднесена по различен начин.

# 361
  • София
Аз го харесвам Капитана, но ролята му тук хич не ми харесва.

# 362
Боян Младенов, Калин-детето, което е зависимо от игри, и сестрата от реанимация, за жалост не знам как се казва актрисата си изиграха ролите най-реалистично.
Да, и още един в ролята на художник. Но него съм го гледала в други филми и си е добър актьор.
Всички останали пациенти рецитираха, четейки от айтокю.
Но аз си гледам сериала, обичам такава тематика.

# 363
  • София
Коя сестра от реанимацията?

# 364
Май се има предвид анестезиоложката, дето обича да пийва.

# 365
  • София
Май се има предвид анестезиоложката, дето обича да пийва.
Знам, но просто ми става интересно, че се коментира нещо, за което коментиращият няма идея.
Сериалът е хубав и определено изисква повече съсредоточаване.

# 366
Честно казано малко ме отегчи включването на още нови казуси толкова към края. Става ми размито. Особено вентрологът ми беше много странен и досадно включване. Очаквах вместо това да се фокусират върху развръзка на текущите случаи и отношенията на Маги и Слав например. Малко губя интерес накрая, а иначе тематиката ми е интересна.

# 367
  • Другата България
И аз харесах много Боян Младенов в ролята му.
Харесах и Стефания Кочева, много реалистично изигра ролята си, за съжаление точно този тип отношения в семейства и рефлектирането им върху децата са доста често срещани явления, и ми стана мъчно за момиченцето.
Като цяло гледах сериала винаги, правейки нещо друго, хареса ми, различен е, има много смисъл в някои от случаите, но ми дойде претрупан и без завършен вид на епизодите като цяло.
Мисля, че дори и да е имало замисъл за втори сезон /в което се съмнявам/, такъв няма да има.

# 368
Не, Ре, имам идея, объркала съм се. Да, анестизоложката е!
Просто не си бях изпила все още кафето да речем!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 10:05 от *Биле омайно

# 369
  • София
Биле, съжалявам, че за теб се хванах. Просто сериалът не е от тези, които се гледат между другото. На мен ми харесва много и не ми е муден изобщо, каквито критики чета.

# 370
Биле, съжалявам, че за теб се хванах. Просто сериалът не е от тези, които се гледат между другото. На мен ми харесва много и не ми е муден изобщо, каквито критики чета.

И на мен така.
Няма как да е екшън, все пак това е сериал с драматична и тежка тематика. Всъщност ми се струва много естетически пипнат, харесват ми и дрехите на участниците, които са подбрали и обстановката. Пенко Господинов играе добре, само малко пресилва с наклонената настрани глава, някак арогантно стои. Да, човек си накланя настрани главата, когато слуша внимателно, но не толкова често, колкото той го прави. Маги е някак скована през цялото време, някак студена, а все пак работи с деца и трябва да ги предразполага. Иначе като цяло много ми харесва сериалчето и ми се иска да направят втори сезон. Да, не е за всеки, но и за този тип сериали си има фокус група.
Честита Коледа! Здраве и живот! Sparkling Heart

# 371
Честно казано малко ме отегчи включването на още нови казуси толкова към края. Става ми размито. Особено вентрологът ми беше много странен и досадно включване. Очаквах вместо това да се фокусират върху развръзка на текущите случаи и отношенията на Маги и Слав например. Малко губя интерес накрая, а иначе тематиката ми е интересна.

По-скоро стоеше като "платен репортаж"...
Като цяло сериала за мен е добра идея с кофти изпълнение; има много какво да се желае.

# 372
Да,идеята е добра, изпълнението е зле , особено кастинга

# 373
Не знам дали е писано, но епизодът днес бил от 20:30...

# 374
  • Враца
Лелеее, а предният, къде мога да гледам ?

Общи условия

Активация на акаунт