БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 407
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Оле, Даниел качил стори от бебешко парти за пол на Доротея Борисова и баща й ги ръси едни .. какви инструкции дал на зет си как да направи момче .. 🤪
Скоро очаквам и Наска с такова събитие.

Гледах го и аз 😂😂😂 Атанаска колко загадъчно се крие 🤣

# 31
Защо според вас Атанаска не качва сторита и като цяло е не особено активна?
1. Заради бременността ( макар че при първата след обявяването й и след като всички разбраха коя е Атанаска беше дооста активна) ? Мислите ли, че след обявяването на бременността ще стане отново толкова активна?
2. Поради факта, че няма реклами? Реално след риалитито няма толкова ангажименти колкото преди ( става въпрос за реални реклами, а не на прителки). Може би след като въпросната Аида си тръгна и няма кок да й обработва видеата и снимките е разбрала, че не става за инфлуенсър? А напоследък се появява само в клипчета на Даниел?
3. Заради хейта, който отнесе след риалитито е решила да се "покрие", току виж хората забравят какво е станало?
То като цяло и Даниел не е особено активен. Няма ги "приятелите им", с които през ден бяха на обяд и дискотеки, а на сватбата бяха поканени.... нещо много интересно се случва там според мен.

# 32
Може да е суеверна, може да иска да го дава по-кротко.Можр да да си взели поука от шума,който вдигнаха за себе си и резулатите от тази известност.
   Емилия е пуснала стори, хапва пиле със зеле при Олга.

# 33
Заради трите неща. Това реалити ги уби буквално. Ананаска е мразена, няма реклами, Даниел също загуби много. Карали са се здраво и съм сигурна, че втори сезон няма да има.

# 34
Нормално да се карат , в много лоша светлина я представиха .

# 35
и съм сигурна, че втори сезон няма да има.
E той скоро нали гостуваше в някакъв подкаст (май при Тото) и каза, че ще има втори сезон и затова не искаше да издаде много неща. Каза "като пуснем епизодите, ще видите". Явно са заснели вече доста материал.

# 36
Август е, почивка

# 37
Август е, а тя ходи с вързано на кръста горнище, за да си крие корема.
Има толкова много дрехи, с които да не ѝ личи, вече се чудя нарочно ли го прави.. или наистина не я бива в мисловната дейност.

# 38
Еми почива си , сега и не пътуват много .
Поне може да си позволи да не работи .

# 39
Повечето ѝ дрехи са прилепнали, не съм я виждала с нещо много широко и разпуснато, освен някой анцуг, но той е втален в повечето случаи.
Иначе, донякъде я разбирам, аз също чакам второ дете и изобщо нищо не споделям и качвам, а с първото още много рано непрекъснато качвах снимки и изобщо много рано споделях с хора в обкръжението ми.

# 40
Емели е на море с дядо си Йордан, видях ги преди 2-3 вечери в Свети Влас. Голяма сладурка е, ходи като бандитка, а дядото и той изглеждаше доволен.

# 41
Тези партита за обявяване на пола на неродени още бебета са ми голям панаир на суетата. Отделно че съм малко предубедена и суеверна и не бих искала да бия тъпана преди да си родя детето. Иначе няма лошо да се забавляват хората, но точно на такава тема ми е неподходящо.

# 42
Атанаска ще има парти за рд. Нямаше парти за Дани 1 и 2, но за себе си как ще пропусне да организира. А и ми е правило впечатление, че Даниел организира своите рождени дни в механата, не особено пищно ( в сравнение с Ананаска). Но Атанасчето винаги е с доста пищни партита в повечето случай извън София. Имам чувството, че при нея има прекалено много неизживяно детство и сега е като отвързана. Гледа да си сбъдне всяка една детска мечта. Типичен пример за момичето дошло от село в столицата

# 43
Може би това е нямала, като малка и сега наваксва.

# 44
То пък в столицата понеже всички си празнуват рождените дни с партита...

Общи условия

Активация на акаунт