БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 326
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Когато една жена не иска мъж таксиджия или склададжия идва въпросът тя с каква професия е, може би лекар или адвокат...
О да, само лекарките и юристките няма да вземат мъже без образование, то други професии няма.
И аз не бих се загледала по мъж без професия и образование, а и честно казано в обкръжението ми не е имало боклукчии, за да попадна и влюбя безпаметно в такъв.

Тази вечер ми подариха книгата на Рупецова. Оформлението е все едно го е правило третокласник на Word. Абе книга за начинаещи и амбициозни млади... фльорци, много меко казано.

# 346
Когато една жена не иска мъж таксиджия или склададжия идва въпросът тя с каква професия е, може би лекар или адвокат...
О да, само лекарките и юристките няма да вземат мъже без образование, то други професии няма.
И аз не бих се загледала по мъж без професия и образование, а и честно казано в обкръжението ми не е имало боклукчии, за да попадна и влюбя безпаметно в такъв.

Тази вечер ми подариха книгата на Рупецова. Оформлението е все едно го е правило третокласник на Word. Абе книга на начинаещи... фльорци, много меко казано.

Даниел не съм сигурна, че има някакво специално образование. Учил е в чужбина, но май не е завършил. Може и да греша...
Иначе не виждам какво лошо има в професията шофьор.  Пък дори и на камион за боклук. Това беше пример от Mарулета,  с което не искаше да обиди шофьорите, сигурна съм. Тук имате таланта да изпишете 20 страници около една дума или пример. Не задълбавайте толкова в детайлите, въпросът беше, че Атанаска няма да загледа мъж с обикновена служба. Не случайно е пускала стори с колата му, ако е имал Опел 1998г. Нямаше да го снима. Материалистка е, но това е нейн избор. Дано само го склони заради бебето да и купи къща, че тази е доста малка.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:12 от Lotus32

# 347
  • София
И с шофьор не бих се хванала, освен ако не е на самолет. Ами сори, това е положението. Съвсем откровено си го заявявам. И не съм кифла, нито пък лекар. Също така не става въпрос за пари, а за съвсем различни неща, няма да навлизам в детайли, сакън някой да не се обиди.
За Наска няма значение професията или образованието, а дебелината на портфейла. Би ли взела Даньо, ако беше млад учен в БАН. Съмнявам се.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:16 от Тонка*

# 348
Аууу Тонка, да ни държиш в течение за този литературен шедьовър🤭😍

# 349
Когато една жена не иска мъж таксиджия или склададжия идва въпросът тя с каква професия е, може би лекар или адвокат... Същото важи и за Наска, че с нейната професия и стаж няма много избор за професия на мъжа до нея.

Ами затова залагат на външност и се тунинговат, за да се целят високо. Уважавам жените, които сами изграждат кариера и са независими от мъжете си. Такива държанки не са ми за пример. Даниела Рупецова чак книга написа за момичето за милиони, ама като гледам сама ходи навсякъде. Намерила е някой женен спонсор да и оправи носа и ще остарее с котките. Много са жалки днешните момичета просто.

# 350
  • София
Бих се напънала отгоре-отгоре да го зачета, само за да го оплюя качествено. Joy

# 351

Като знам на каква цена я продаваше, сигурно наистина е някакъв шедьовър...

Добре де, сега Бачорски ще ни показват колко гледания имат след р.ден и обявяването на бебето. Тези хора сигурно не заспиват ако не си покажат всичко от живия живот. Наистина се вземат за някакви супер звезди милите. То хората сеир гледат навсякъде.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:33 от Lotus32

# 352
Да се хвана с шофьор? Дори и на самолет не бих, защото много изневеряват и са надути.
Ананаска си е алчна, но трябва да пази Бачорски много. Око, което бяга, пиши го бегало.

# 353
в тик ток имаше коментари как Бачорски е писал на други жени, лайквал им е снимки, праща сърца и огньове. Имаше и скрийншотове.

Наска знае от опит, че един мъж със слаби ангели лесно може да зареже бременна жена, ако някоя го заинтригува достатъчно. Затова и е като гербова марка, не иска да се повтори ситуацията бременната си седи вкъщи, а той обикаля по "командировки" с любовницата.

# 354
И на мен са ми разказвали познати как е писал на момичета и им е лайквал сторита докато е с Атанаска. Колко е истина не знам, не съм виждала чатове, но и съм на мнение, че един мъж не се променя и ако е бил женкар, то такъв ще си остане.

# 355
Аз коментара за боклукчията го разбирам така: да си избереш мъж без нищо и да изградите всичко заедно. Момичета като Наска търсят готови пари и не биха били с някой “прохождащ”. Моят мъж, да ми е жив и здрав, е бил шофьор, шофьор на такси и какво ли не през младежките ни години. В момента и двамата сме със сериозни професии и миналото ни е това, което ни свързва още повече. Защото сме видяли и две и двеста заедно. Това Наска няма как да го разбере.

# 356
Супер , много е хубаво , че сте запазили връзката си толкова години . Няма нужда да съдите другите , всеки човек е различен .

# 357
Аз не осъждам. Ясно ми е, че при едни е така, при други иначе. Дадох моя прочит по темата Simple Smile

# 358
Такъв е живота, не е само Наска. Зад парите на един успял мъж, често се крият качества които съжалявам, но мъж на минимална заплата ги няма. Амбиция, хъс, целеустременост, поемане на отговорност, различна енергия имат просто. Говоря за здраво стъпили на земята мъже със законен бизнес, не мутрите, мамините и татините синчета и т.н, макар че и те го играят доста добре и рибите се ловят.

# 359
  • Пловдив
Нормално е Наска да е залепена за Даниел, тя си го знае що за стока е, че да не слушаме след време някоя друга как обяснява,че къщичката е била разбита. Няма да я съжаля Наска, от всички най жал ми е за Емели, детето не е имало възможност да си създаде осъзнат спомен с мама и тати като семейство, та дори сега една снимка тримата нямат ,навсякъде се бута и малък Дани, за това няма как да харесам Атанаска и Даниел!
А Наска дано да е умна и успее поне финансово да се подсигури, че да не иде софийската лична карта 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт