БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 319
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Децата на разведени родители винаги търпят последици.
Но Даниел се грижи и за двете си деца и е очевидно
Със сигурност и много хубави спомени ще има Емели

# 361
Нали си е купила апартамент , гледа тя .

# 362
Ехееее, как съм изпуснала новата тема:)
Запис и се връщам да ви чета.

# 363
Нормално е Наска да е залепена за Даниел, тя си го знае що за стока е, че да не слушаме след време някоя друга как обяснява,че къщичката е била разбита. Няма да я съжаля Наска, от всички най жал ми е за Емели, детето не е имало възможност да си създаде осъзнат спомен с мама и тати като семейство, та дори сега една снимка тримата нямат ,навсякъде се бута и малък Дани, за това няма как да харесам Атанаска и Даниел!
А Наска дано да е умна и успее поне финансово да се подсигури, че да не иде софийската лична карта 🤣.

Има една снимка, вероятно преди Атанаска да му стъпи на врата.
И все пак срама си остава за Даниел.

# 364
Тази снимка би трябвало да е след раздялата.Наска вече е била в живота им.

# 365
Странно ми е това поведение ако има такова де от страна на Атанаска. Даниел нон стоп тръби колко я обича, едва ли реално я интересува дали се снима с Емилия и тн...не би трябвало и от Емели да ревнува, защото реално Емели си е част от Даниел, тя му е първородното дете. Би ми било много странно ако Атанаска е чак толкова несигурна

# 366
Тази снимка би трябвало да е след раздялата.Наска вече е била в живота им.

Разбира се, че е била. Видимо е от възрастта на Емели на снимката.
Вие нали сте наясно, че при една наскоро започнала връзка Атанаска не би си позволила да си показва рогата?
Нещата очевидно се променят с времето.

# 367
  • Пловдив
Аз не казвам,че детето няма хубави спомени, но след време ще има 1-2 снимки с мама и тати. Иначе съм убедена, че Атанаска е несигурна, колко да се прави на над нещата. Тя под съзнателно знае как се е намърдала при Даниел, тя е била тази която му е пишела, а че на него ангела му е слаб ,е отделен въпрос. Според мен и 5 децата да му роди, винаги едно гласче ще и нашепва "ами ако има и друга нагла като теб" ,но това си е избрала тя. Вината е и за нея и Даниел, дано да се задържат, да се променят и най-вече да се ценят, много ще се радвам ,да не се окажат права.

# 368
Преувеличавате. И на миналия рожден ден и на този се вижда как Даниел и Емилия са заедно до тортата, когато Емели духа свещите. И снимки има най вероятно. Това, че не публикуват снимки, не значи че не се снимат.

# 369
Да, заедно до тортата с Дани, четиримата.

# 370
Да, според мен също си се снимат. А може пък и Емилия да не иска да има общи снимки в пространството с Даниел, не е задължително да има забрани чак. В крайна сметка и тя си има желания, не си представям, че Атанаска “коли и беси”.

# 371
  • Пловдив
Jules такова усещане оставят у мен, разбира се може и да греша ,и бих се радвала да е така. Всеки вижда нещата през своята призма, аз така ги виждам, ти по различен начин, което е интересно.
Атанаска расте и ако има нещо в главата е нормално да започва, да се притеснява. Може и да прекалявам с анализирането, ни пак казвам,аз така усещам нещата.

# 372
Според мен , ако има нещо в главата няма да седне да се притеснява , в крайна сметка и да си залепена за мъжа , ако иска ще ти изневери .

# 373
  • София
Аз пък не разбирам защо трябва да имат общи снимки само тримата.  Дори и да имат не смятам, че са за публичното пространство. Емилия също е обвързана и на нейно място също нямаше да искам да си правя общи фотосесии. Съвсем нормално е и Дани да присъства на снимките - най-близките хора на Емели.

# 374
Според мен имат снимки, но не ги качват. И логично. Защо Даниел ще качва снимка само с бившата си жена и защо Емилия - с бившия си мъж? Логично е да си качат с текущите половинки, а тези да запазят за спомен, когато порасне Емели.

Общи условия

Активация на акаунт