БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 305
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В моите очи Емилия също е по- хубава от Атанаска. И точно по тази причина не ми стои добре нито до Даниел, нито до настоящия си партньор.
Аз не вярвам във вторите шансове, още по- малко в  петнайстите. Връзки с множество раздели и събирания са ми нелепи, разбирам ги до към 12 клас. И не мога да повярвам че има човек, които се чувства добре в такива отношения.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 01:21 от ~Étoile~

# 391
И на мен чисто визуално Емилия ми харесва повече , когато мълчи.Мислв,че скоро беше правила нещо в устните, стара съм и не ги разбирам, но не беше добре. Когато говори, едната част на горната се движеше като че ли отделно от другата. И бюста й не ми харесва. Но това е чисто субективно.
   Не мисля,че само ,или предимно деца следват Бачорски. Децата, тийнейджърите следват друг тип инфлуенсъри, не точно брадатия шарен  чичко да им разказва живия живот.

# 392
На една и съща възраст ли са двете ?

# 393
Емилия е по голяма с 1-2 години от Атанаска

# 394
Но визуално не изглеждат за възрастта си. Sweat Smile

# 395
Емилия е по-голяма с 1 година. Има операция на гърдите, а за устните самата тя беше казвала, че преди много време е слагала хиалурон. По принцип устата ѝ си е голяма и с хубава форма, колкото и да сложи, няма да стои добре според мен. Друго не знам да има или поне не е споделяла, но все пак половината форум си ги знае нещата без да им казва някой нещо🤣

# 396
Едва ли само веднъж е слагала 😀 определено има голяма разлика

# 397
На мен ми е интересно защо Даниел някъде се беше изказал, че мечтаел за красива, дългокрака жена, която да показва с гордост пред обществото и така се появила Атанаска.
Ясно ми е, че изказването му е комплексарско и повърхностно.
Чудя се обаче, защо е преценил, че Емилия не може да е тази жена.
Да, като поведение пред обществото двете с Атанаска са много различни, НО Емилия определено има визия да стои добре до един мъж. А като мине през грим и прическа (което  Ананаска прави за всяко събитие) си е направо топ.

# 398
За мен и двете са хубави жени , но Атанаска има повече самочувствие , за мен имат съвсем различно излъчване . Атанаска има “осанка” дори в кичозните тоалети изглежда добре, Емилия на мен ми е леко смотана.

# 399
Осанка на любовница 😅

# 400
Не виждам какво общо има , за мем излъчва повече самочуствие и увереност от Емилия , а това прави една жена привлекателна .

# 401
Да, да, знаем, все пак си го повторила 56 пъти, запомнили сме😉 Това е за теб, за друг е съвсем друго.

# 402
Не виждам какво общо има , за мен излъчва повече самочуствие и увереност от Емилия , а това прави една жена привлекателна .
И за мен е така.

# 403
ДА не остана и аз назад, и за мен е така. Когато Атанаска пускаше рекламни сторита, мисълта й течеше доста по-гладко и конкретно от Емилия. Аз и преди съм го писала, че ъ- кането  и мънкането на последната ме дразни. Става дума за рекламните клипчета, в неформална обстановка не знам коя как говори.И не ме интересува.

# 404
Самочувствието и до голяма степен е благодарение на Данко, постоянно я възхвалява как тя е кралица. Къде на майтап, къде не, това постоянно повтаряне малко или много си въздейства на подсъзнателно ниво и и дава криле.

Общи условия

Активация на акаунт