БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 303
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Според мен е двупосочно.

# 406
  • Пловдив
Може би заради историята им, но на мен Емилия ми е по-симпатична, вярно малко е флегматична, но ме кефи повече. Гледа си детето, опитва да прави кариера, докато Наска си е Наска, самочувствие без покритие.

# 407
Е, и на мен ми е по-красива, но хората харесваме различни неща. Нормално е на едни да допада повече Атанаска, на други Емилия. Важното е на коя симпатизира Даниел, мисля. Grinning

# 408
За мен и двете са красиви. Различни са, всяка си има своята красота.
(Говоря само за визуална красота, да не си помисли някой, че хваля вътрешна красота и поведение, хаха)

# 409
Емилия ми напомня на една зарязана Дженифър Анистън. Не някаква красавица, но земен човек, практична и вече със собствен живот
Ще се оправи тя в живота, Даниел не е оставил нито нея, нито Емели - рядкост в бг реалността с минималните издръжки след раздяла

# 410
За мен и двете са хубави жени , но Атанаска има повече самочувствие , за мен имат съвсем различно излъчване . Атанаска има “осанка” дори в кичозните тоалети изглежда добре, Емилия на мен ми е леко смотана.
Как Емилия да има самочувствие като цяла България знае, че са й изневерявали докато е била бременна, бившият й мъж казва, че не я е обичал, а любовницата нагло нагло поства снимки още преди Емилия да разбере за изневярата. На 3тия ден Наска се е домъкнала в Абдовица със саковете от Смолян.

Това е сериозно психологическо изпитание за Емилия и дано да работи с психолог, за да възвърне неувереността си.

Моите впечатления от двете на живо са, че въпреки че Наска е с много хубава фигура тя е малко груба и недодялана особено в общуването, личи си неприятно високомерие. Емилия не е дългокрака, за мен е по-пищна в крака и ханш в сравнение с Наска, но пък от нея струи грижа и нежност.

# 411
Ами Атанаска си е с чисто мъжка енергия отвсякъде, но пък някои мъже това харесват.

# 412
Имам такова усещане и от нейни по-стари снимки , на много хора са им изневерявали( включително и на мен ), преживява се

# 413
И аз харесвам Емилия повече, по-женствена ми е, но Атанаска също е с красива визия.
Междудругото съм писала и на двете, като и двете са ми отговаряли доста любезно. На Емилия дори се случва често да реагирам на стори или да питам нещо и винаги отговаря, което прави добро впечатление пред последователите й.

# 414
Freesiar, какво значи да струи грижа от някой?  
   Това, че на Емилия някой си е изневерил не е чааааак непреодолима травма.Може би в началото е била под стрес, шокирана, незнаеща точно как да реагира. Обаче, от това,което аз видях в шоуто им и после в един подкаст Емилия доста добре е отиграла ситуацията. Прави ми впечатление на доста здраво стъпила на земята млада жена, наясно със себе си, емоциите си и очакванията към другите. В опитите си да я изкарате света Емилия, направо я унижавате с тази психическа нестатилност, която й приписвате. Самата тя каза,че вече това за нея не е на дневен ред, че доста е работила със самата себе си по въпроса.
  Жената има човек до себе си, работа, която й носи удовлетворение, забавлява се, пътува, на психически травмирана жена ли ви прилича?  
   Както много пъти се изписа , Емилия е преодоляла каквото има , но бг мама още не е.
   Да се допълня - самочувствието на Емилия и трябвало да идва от самата нея, от това,как тя се възприема , колко е уверена в себе си, в знанията , уменията си. Ако позволи една Наска "със саковете от Смолян " да е в основата на нейното самочувствие, тогава Емилия има проблем със себе си.
   Повярвай ми,това че си чешем езиците в темата , изобщо не означава че цяла България знаят за Бачорски и драмите му. Изобщо не са чак толкова значими креватните им истории.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:21 от марулета

# 415
Според мен Атанаска е преосмислила преоритетите си след като миналия октомври имаше съмнение за тежко заболяване и затова се е решила на повече деца. Няма нищо общо сватба за още едно дете. Ако сте слушали какво казва- "това тотално преобърна живота ми".

# 416
Лесно преодолима изневяра е при несериозна връзка, при гаджета без бъдещи планове. Но при очакване на бебе....айде стига...това ако не е травма не знам. Важното е, че Емилия е супер силна жена, може би 1 на 100, която е преодоляла това и е осъзнала, че случилото се е за нейно добро и й е от полза.
Относно визията на "порцелановата красавица", аз красота не намирам- висока, слаба, нетренираща жена, с мъжки черти и нос стигнал до устата от неуспешни корекции. Емилия- прекрасна, красива, нежна, чувствена жена.

# 417
Абв и по-лоши неща се преодоляват . Не омаловажавам случилото се , но имам познати , които са преживели по-кофти неща от мъжа до тях .

# 418
  • София
Писала съм, че съм виждала Емилия, красива е и с присъствие, прави впечатление отдалеч, но пък Даниел се впечатлява от дълги крака, така че няма значение мнението на околните. Атанаска преди беше по-красива, сега с тези филтри в носа и устата се получава много грозна гънка. Носът ѝ изглежда увиснал, а той не беше такъв.

# 419
Аз казвам на мен коя ми харесва. Не ме вълнува вкуса на Даниел. Но.... все си мисля, че Даниелчо още се облизва като види Емилия....

Общи условия

Активация на акаунт