БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 300
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Атанаска преди е била далеч по-красива. Като сложи червило и ми става супер смешна. Не е грозна. Но е прекалено кльощава. Аз също съм доста слаба и се харесвам с някой друг килограм отгоре. Така че казвам го като слаба жена, грозно е да си толкова слаб като нея. От разстоянието, което има между краката, може да се събере още един нейн крак. Ако качи някой друг килограм, ще изглежда далеч по-добре. Иначе да, Даниелчо си харесва дългокраки.
Емилия е далеч по-нежна, но когато започне да говори мисълта й нентече така гладко.

# 421
На мен Емилия ми изглежда като доста силен характер и едва ли още се терзае за събитията. Нито е първата, нито последната на която някой е изневерил.
И двете имат своя собствена красота -с корекции или без имат своя чар, като на Емилия корекциите не я загрозяват за разлика от тези при Наска. Емилия ми е една идея по-сериозна, докато на Наска и виждаме постоянно нахилената уста. Единственият нечаровен от този триъгълник ми е Данко с тази рижа рехава брада. Емилия е по-земна, докато Наска има по-голямо самочувствие, което понякога е избиване на комплекси. Ако малко се налее в краката Наска ще е топ.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:16 от Lotus32

# 422
  • София
Аз казвам на мен коя ми харесва. Не ме вълнува вкуса на Даниел. Но.... все си мисля, че Даниелчо още се облизва като види Емилия....
А аз пък отговарям на постовете защо бил с Атанаска като Емилия е по-красива. Даниел първите две години не спря да възхвалява ръста на Атанаска. Сякаш мина първоначалната еуфория вече, но той харесва такива жени повече. И за Богданска говореше с възхищение от ръста ѝ.

Иначе аз не вярвам, че той не е обичал Емилия и то Атанаска да ни убеждава в това. Може да не е била чак любовта на живота му, щом си хваща любовница, но чак пък да не е имал чувства и да не е бил привлечен от нея. Променят историята и е грозно да се коментира все едно Емели не се е появила от любов.

# 423
Сто пъти щеше да е по-добре да отговаря с реплики от сорта на "Е, какво да направя, влюбих се", отколкото да се обяснява той как не обичал Емилия и бил с нея, само за да му роди дете. Емели ще порасне и ще чуе всичко това, вероятно ще се чувства прекрасно. Ама какво да очаква човек от Данчо.

# 424
Аз казвам на мен коя ми харесва. Не ме вълнува вкуса на Даниел. Но.... все си мисля, че Даниелчо още се облизва като види Емилия....
А аз пък отговарям на постовете защо бил с Атанаска като Емилия е по-красива. Даниел първите две години не спря да възхвалява ръста на Атанаска. Сякаш мина първоначалната еуфория вече, но той харесва такива жени повече. И за Богданска говореше с възхищение от ръста ѝ.

Иначе аз не вярвам, че той не е обичал Емилия и то Атанаска да ни убеждава в това. Може да не е била чак любовта на живота му, щом си хваща любовница, но чак пък да не е имал чувства и да не е бил привлечен от нея. Променят историята и е грозно да се коментира все едно Емели не се е появила от любов.

Като не е бил влюбен защо е искал дете от тази жена. Всеки знае, че детето е връзка за цял живот между тях. Говори си глупости, за да оправдае изневярата. Смигнала му е във фб два пъти Насето и са му потекли лигите. Жалкото е, че такива хора не се променят. И сега се заплесва по други, сигурна съм.

# 425
Сто пъти щеше да е по-добре да отговаря с реплики от сорта на "Е, какво да направя, влюбих се", отколкото да се обяснява той как не обичал Емилия и бил с нея, само за да му роди дете. Емели ще порасне и ще чуе всичко това, вероятно ще се чувства прекрасно. Ама какво да очаква човек от Данчо.
?
Точно това казва. "Точно когато не вярвах, че голямата любов съществува, Господ ми се усмихна и ме срещна с нея"

Хора, да не пишем свободни съчинения.

# 426
А, не моля ви се. Аз лично съм чувала как е казвал, че никога не я е обичал. Със собствените си уши Grinning

# 427
И Емилия питаха била ли е влюбена и тя каза близки сме, разбираме се, но не бихме могли да сме двойка. Любовта НИ не беше достатъчно силна.

А Даниел за Емилия: Нея я обичам, обичам я по друг начин и никога няма да спра да и бъда благодарен и да я уважавам

Това в риалитито, еп.4

# 428
В предаването Емилия споделя, че го е обичала и е искала да си запазят връзката въпреки Атанаска. Очевидно с времето е разбрала, че това не е възможно и тъй като е практична е отстъпила. Към днешна дата тя наистина извлече най много дивидиенти от ситуацията и парадоксално Даниел й помогна затова, като я включиха за рейтинг в предаването. Даниел явно има сам комплекс от ръста си и затова харесва дългокраки момичета. Те с Атанаска са като Крачун и Малчо. Няма значение коя е по красива явно Даниел си е паснал повече с Атанаска обаче и към днешна дата са щастливи заедно. За мен Атанаска не е нещо уау, но има визия, само дето доста се е загрозила, иначе прословутите й крака са доста криви. Атанаска несъмнено се изразява обаче поне пред камера по добре от Емилия, въпреки че като профил ми се струва, че Емилия е по образована и задълбочена откъм познания.

# 429
Hazel, не знам кого се опитваш да убедиш, но аз съм го чула. Мисля, че беше на някаква лекция, там си каза, че никога не я е обичал, но е искал семейство. Ако имам време ще я намеря и ще ти я изпратя. Grinning Не перефразирам, точно това си каза.
Сега като я питат Емилия какво да каже? Разбира се, че това ще каже, зарязана посредата на бременността си.

# 430
Каза , че много е искал дете и че се бих отказал да търси голямата любов . Въобще не значи, че не я е обичал , но не прозвуча ок .

# 431
За мен Атанаска е дейна, а Емата е по флегма. На някои хора действието им допада повече. Факт, че тя като фурия превзе Бонанза и я прекрои по своя вкус ................. или липса на такъв.

# 432
Еми сравнено с "голямата любов", всяко предишно отношение изглежда недостатъчно

Не вярвам и аз на такива декларации и Кралици, но въпроса е, че помежду си Емилия, Даниел и Танаска са се оправили и са в нормални отношения.

# 433
https://www.youtube.com/watch?v=oVCUHJLykdU от 1:23. Слушайте си колкото искате, директно си казва, че тя го е преследвала, а той не я е обичал. Горкият, жив да го ожали човек.

# 434
Атанаска е дейна, но да не забравяме, че всичко се осъществява с финансите на Даниел, така че е лесно да си деен, като има кой да плаща сметката. На мен ми е интересно какво интересно, ще излезе от тази агенция на Емилия и дали тя ще успее наистина да се осъвершенства в това поприще. За мен Даниел и Наска не успяха като инфлуенсъри, а Емилия ако иска да е топ има бая път да извърви. Но пък нейният приятел ми изглежда интелигентен и находчив и може и да тя прихване.

Общи условия

Активация на акаунт