БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 297
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Прекрои я по идеи от пинтерест. На Атанаска целия живот е взет от там и от инстаграм - идеи за снимки, обзавеждане, че даже и сватбата й.
А колкото до превземането на фирмата - тя се вре насвякъде, сакън Даниел да не остане сам за 1 минута, че току виж се появи новата госпожа кралица. Просто много я е страх да не го изтърве, защото знае как са се хванали двамата и че факта, че е обвързан и с деца няма да го спре.
Но и има и друго. Даниел също да внимава, че и Атанаска може да се залюби с някой друг.
Колкото до приказките кой кого обичал. Нормално е в предаването да покажат и разкажат така осторията. Ако бяха си казали, че се обичат, Атанаска щеше да излезе още по-черна.

# 436
Слушайте си колкото искате, моето също са цитати.

# 437
Е, казваш, че никога не го е казвал и са свободни съчинения. Не са.

# 438
Да не забравяме, че Даниел доста говори и на различните места говори различни неща. Аз му вярвам, че към днешна дата смята, че не е обичал Емилия, а най верояно никога няма да признае заради Атанаска ако е било другояче, как е било наистина няма как да знаем със сигурност. А и все пак Даниел под давление на Наска прекрои цялото предаване да ни убеждават в единствената и голяма любов!

# 439
Е, казваш, че никога не го е казвал и са свободни съчинения. Не са.
Цитирай ме къде съм казвала такова нещо, че не обичал Емилия и това били свободни съчинения.

Ти каза, поне да бил признаел, че се влюбил.
Ето - признава.

# 440
Със сигурност е имало нещо , но ако я е обичал , вероятно е нямало да се връзва на първата , която му пише или той и е писал ?

# 441
Хора, вие сериозно ли още дъвчете една и съща тема от няколко месеца?!🤣🤣🤣🤣

# 442
https://www.youtube.com/watch?v=oVCUHJLykdU от 1:23. Слушайте си колкото искате, директно си казва, че тя го е преследвала, а той не я е обичал. Горкият, жив да го ожали човек.

Да, сигурно и на Емилия е обяснявал същото, че Атанаска го преследва, а той не я отразява. Такива мъже са ясни. Но към днешна дата очевидно се разбират с Наска, та няма значение дали е обичал Емилия. Те с Наска много обичат да се пъчат какви са, а да правят точно обратното. Като и тя със нейните идеи от Пинтерест. Вместо да измисли нещо креативно тя копира. Иначе спестила му е 2000 лв за менюта и без нея не могат един пататник да направят.

# 443
Той, ако наистина не е обичал Емилия, а е обичал Наска, щеше да остави Емилия дори и бременна и/или "прясно родила" ( макар инда е гадно). Ако беше мъж щеше да седне на масата и да си кабе нещата. Не да я размотава 6, 7 месеца и да лъже, че няма друга. Атанаска я е взел пред свършен факт. Останал е без жена и как така от 2 стола накрая ще седи на земята.
Според мен има още някакви чувства към Емилия.
Все пак минало е доста време от тогава, дали са го преживели или не само те си знаят. Просто нямат избор да не се разбират и да не са в добри отношения.

# 444
  • София-Лагера
На мен един ми беше казал,че жена му е починала.Слава богу ,беше си жива и здрава.
Мъжете не влагат нищо когато лъжат.За мен Даниел е нямало да се раздели с Емилия,ако Наска не е пуснала сторито с колата
Всичко е нейно дело за да ги раздели.Да не се прави Даниел на ощипан.Ако беше мъжкар ,е щял да каже .
Много мразя такива путьовци.

# 445
Аз пък мисля, че Даниел е щял да се раздели с Емилия и при единия, и при другия вариант.
Ако я е обичал истински, изобщо е нямало да залитне по Наска, особено пък когато чака и дете.
Да, грешки стават, човек се влюбва непредвидено ама то трябва и малко отговорност и акъл.
Аз смятам, че Даниел не е бил толкова влюбен в Емилия, просто не е имал топки да и каже директно тогава.

Емилия да пие една студена вода и да се радва, че се е отървала. Наска да си го търпи щом иска. И двамата де, да са живи и здрави и кой знае, може пък да си се задържат.

Баща му също е бил голям коцкар ама ето с кака Мими се е кротнал.

# 446
И Емилия питаха била ли е влюбена и тя каза близки сме, разбираме се, но не бихме могли да сме двойка. Любовта НИ не беше достатъчно силна.

А Даниел за Емилия: Нея я обичам, обичам я по друг начин и никога няма да спра да и бъда благодарен и да я уважавам

Това в риалитито, еп.4
Явно не си гледала епизод 3 - заповядай: https://www.youtube.com/watch?v=xxuki6nH0Kc

в него Емилия многократко казва, че е обичала Даниел.

# 447
Oставете коя е по-красива, с по-дълги крака и т.н. Кажете мислите ли, че Емилия ще роди от Петър?

# 448
Oставете коя е по-красива, с по-дълги крака и т.н. Кажете мислите ли, че Емилия ще роди от Петър?
не

# 449
Според мен ще роди, ама не сега. Човек е по-предпазлив, като се е опарил.

Общи условия

Активация на акаунт