БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 669
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Не е въпросът дали я е обичал, а защо го казва, малоумно е, предвид че детето му ще го гледа след време. И не, че няма да ѝ е ясно, но по този начин е… грозно. Аз друго от него не съм и очаквала, те са си нелепи и двамата с Наска, но историите им се разминават и някак не му вярвам. Тя казва, че той е отричал, той казва, че директно ѝ е заявил 😂

# 451
Aз не мисля , че ще се задържат дълго с Петър , много често се събират и разделят

# 452
Според мен Даниел няма особено желание да е с Атанаска завинаги. Нали уж има татуировки с имената на всички хора от семейството му. Включително и на децата. Как така кралицата я нама? Къде е нейното име? Беше си направил преди време татус Монако или нещо такова, но това нищо не означава...

# 453
Като стане Атанасия по лична карта, ще я татуира😆

# 454
Аз пък си мисля, че Даниел и Наска ще се задържат, даже и повече деца може да имат, особено ако на Даниел бизнесът му върви добре. Ще са кралят и кралицата на кенефа, Даниел нали сам си даде прозвището шефа на кенефа!  За Петър и Емилия не съм убедена, някак си вече не са на 15 да се разделят и събират нон стоп. На Емилия й желая да срещне истинската разтърсваща любов и да е взаимна и тя да бъде кралицата за мъжа си.

# 455
Според мен Даниел няма особено желание да е с Атанаска завинаги. Нали уж има татуировки с имената на всички хора от семейството му. Включително и на децата. Как така кралицата я нама? Къде е нейното име? Беше си направил преди време татус Монако или нещо такова, но това нищо не означава...
Татусите и думите при Даниел нямат никакво значение. Та той е лъгал Емилия 6 месеца докато е била бременна. Лъгал я е и като го е уличила, бил ревал, кълнял се, че щял да се поправи и накрая прибра Наска и саковете й от автогарата. 3 дни след като Емилия се е изнесла.

Аз съм убедена, че в един момент Даниел ще почне пак да кръшка (може и още сега да го прави, ако коментарите в тик-ток са верни), ама за разлика от Емилия, Наска няма да си тръгне, а ще седи до него. Поне докато е успешен в бизнесите си.

# 456
И аз мисля, че Наска няма да си тръгне толкова лесно като Емилия, както смятам, че е и доста по хитра от Емилия.

# 457
прибра Наска и саковете й от автогарата. 3 дни след като Емилия се е изнесла.
Дажи 2 дни. В един от епизодите, казаха, че на втория ден Наска се е нанесла в същата спалня. А самата тя, за свое оправдание казва "връзката им и без това не вървеше, те щяха да се разделят.. и без мен". Лафчета, които казва всяка, която разваля семейства и която краде чужди мъже.

# 458
Къде в тик ток ги четете тези коментари?
Наска няма да синтръгме, защото няма себеуважение? А и как да каже на родата - върна ми се стореното?

# 459
И Емилия питаха била ли е влюбена и тя каза близки сме, разбираме се, но не бихме могли да сме двойка. Любовта НИ не беше достатъчно силна.

А Даниел за Емилия: Нея я обичам, обичам я по друг начин и никога няма да спра да и бъда благодарен и да я уважавам

Това в риалитито, еп.4
Явно не си гледала епизод 3 - заповядай: https://www.youtube.com/watch?v=xxuki6nH0Kc

в него Емилия многократко казва, че е обичала Даниел.
Е и?
Както се каза по-напред, ще се намерят цитати за всяка от версиите.
Аз също съм цитирала дословно.

Да не говорим, че кой знае какви ги приказват пред приятелите си и Даниел и Емилия и Наска. Това естествено ни го спестяват it’s all good it’s all nice

# 460
И Емилия питаха била ли е влюбена и тя каза близки сме, разбираме се, но не бихме могли да сме двойка. Любовта НИ не беше достатъчно силна.

А Даниел за Емилия: Нея я обичам, обичам я по друг начин и никога няма да спра да и бъда благодарен и да я уважавам

Това в риалитито, еп.4
Явно не си гледала епизод 3 - заповядай: https://www.youtube.com/watch?v=xxuki6nH0Kc

в него Емилия многократко казва, че е обичала Даниел.
Е и?
Както се каза по-напред, ще се намерят цитати за всяка от версиите.
Аз също съм цитирала дословно.

Да не говорим, че кой знае какви ги приказват пред приятелите си и Даниел и Емилия и Наска. Това естествено ни го спестяват it’s all good it’s all nice
как е и?
през 2-3 страници се опитваш да убедиш, че Емилия не била влюбена/ не го обичала. Жената в прав текст, многократно го казва - обичала го е, борила се е, искала е да преминат през това препятствие и да са заедно, но не са успели.

Ужасно е някой да се опитва да омаловажи чувствата на Емилия, която в епизода поне 3 пъти казва, че го е обичала. Какви версии разправят Даньо, Наска, другите им приятели няма значение. Нито Даниел, нито Наска, нито Хейзъл могат да имат версия за изразените чувства на Емилия.

Това е все едно ти да си тъжна и аз да се опитвам да те убедя, че всъщност грешиш и си весела. И кой знае каква версия мъжът ти, приятелите ти разказват на маса Simple Smile

# 461
Разбира се, че го е обичала и вероятно се е борила със зъби и нокти да запази отношенията им особено, когато е знаела и че чака неговото дете. На мен и затова Емилия ми е най симпатична в тази ситуация, не знам дали просто е егоист или не е толкова емоционална, но се изисква невероятна сила да минеш през това да си изоставен с малко дете и да се изправиш бих казала даже с достойнство..аз не знам дали бих могла, даже не бих искала и да го видя такъв като Даниел след такава обида особено в такъв момент като появата на дете

# 462
Само да кажа, че Даниел има татуировка на която пише Атанасия, както и Монако или смърт, ако не се лъжа.

# 463
Той и сърце си е татуирал заедно с Емилия. Само да кажа, че за мъжете татуировките нищо не значат. От опит го казвам. И един си татуира зодията ми със моята буква и сега живее с друга и дете има от нея. Нито съм го карала, нито пък се почувствах щастлива от факта.

# 464
Да, и за мен нямат.Казвам го по повод коментара, че няма името на Атанаска.

Общи условия

Активация на акаунт