БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 655
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Не си е тръгнала веднага Емилия, просто вече не е могла да си затваря очите . Масово мъжете така правят -отричат до последно и бягат от отговорност . Ако не е искал да се разделя с Емилия е щял да разкара другата след като го е хващала , нямало е да  ходи на рождения ден на жена си при друга .

# 466
По повод кротването на баща му при кака Мими...Нали го видяхме как ги оглежда младите момичета и Наска в това число.Такива като тях не се променят.Пък и като чух какви ги говори се чудя как го търпи  Мимито.

# 467
Даниел дори да изневери или изневерява на Атанаска, тя няма да си тръгне. Дори да я гони, тя ще стои.

# 468
  • Sofia
Ново заведение ли отварят?

# 469
И Емилия питаха била ли е влюбена и тя каза близки сме, разбираме се, но не бихме могли да сме двойка. Любовта НИ не беше достатъчно силна.

А Даниел за Емилия: Нея я обичам, обичам я по друг начин и никога няма да спра да и бъда благодарен и да я уважавам

Това в риалитито, еп.4
как е и?
през 2-3 страници се опитваш да убедиш, че Емилия не била влюбена/ не го обичала. Жената в прав текст, многократно го казва - обичала го е, борила се е, искала е да преминат през това препятствие и да са заедно, но не са успели.

Ужасно е някой да се опитва да омаловажи чувствата на Емилия, която в епизода поне 3 пъти казва, че го е обичала. Какви версии разправят Даньо, Наска, другите им приятели няма значение. Нито Даниел, нито Наска, нито Хейзъл могат да имат версия за изразените чувства на Емилия.

Това е все едно ти да си тъжна и аз да се опитвам да те убедя, че всъщност грешиш и си весела. И кой знае каква версия мъжът ти, приятелите ти разказват на маса Simple Smile
Ехо, Земя вика FreesiaR
Аз само цитирах
Така че, спрете с глупостите какво съм била казала. Очевидно не съм.

Емилия сама казва, дала си е сметка, че не стават като двойка.
В това, че е имала чувства, нямам съмнение - но човек като е млад е така, минава през илюзии и погрешни отношения.
Така че, редно е като се обобщава, да се каже: Емилия е имала чувства, но и тя е знаела, че не са един за друг

Защо всеки им държи сметка, на Даниел и Емилия, че трябвало НЕПРЕМЕННО да останат заедно!
Все едно всички сте с първите си връзки, с първите си грешки.
Даниел се отнася - за разлика от повечето бг мъже - с уважение към Емилия и е финансово отговорен с нея и детето

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:54 от .Hazel.

# 470
  • София
Ново заведение ли отварят?

Да, в Панчарево. Вече няколко пъти се обсъди. Grinning  Само не разбрах дали местят старото или ще имат две.

# 471
Местят се.

# 472
Този уикенд за последно ще работи механата в Драгалевци. От другата седмица са на Панчарево.
Пригответе се за стори атака от Даниел за новото заведение.

На мен ми липсва Емели. Даниел отдавна спря са я снима. А имаше страхотни попадения.

# 473
Еме е на море с баба си Гери. Тя качва доста клипчета с нея, щастливо дете , забавлява се.
   Емилия рекламира платформа Lock Trip някой знае ли нещо повече, правил ли си е резервации в нея?

# 474
Да идем някой уикенд в "Под метлите" пишещите тук и да обсъдим семейството... ама на маса? Grinning

# 475
Еме е на море с баба си Гери. Тя качва доста клипчета с нея, щастливо дете , забавлява се.
   Емилия рекламира платформа Lock Trip някой знае ли нещо повече, правил ли си е резервации в нея?
аз да. платформата е на българи, започнаха преди 7-8 години като крипто проект, набраха огромно финансиране.

всичко е нормално, цените са по-ниски. Не съм запазвала тази година, но 2022 или 2023, нямала съм проблеми.
не са добри за бг, защото помня, че хотелите, които търсих ги нямаше в платформата.

# 476
  • София
Да идем някой уикенд в "Под метлите" пишещите тук и да обсъдим семейството... ама на маса? Grinning

Форумна среща. Sweat Smile

# 477

100% ще ни снимат за епизод от реалитито им и то без хонорар LaughingLaughing

# 478
Слагайте късите поли/прилепнали рокли/деколтета, който каквото има и отиваме на откриванвто на новата стара механа, за да затвърдим или опровергаем укротяването на опърничавия. А и да видим Атанаска в целия й блясък.

# 479
  • София-Лагера
Някой да запази 🤣🤣🤣маса

Общи условия

Активация на акаунт