БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 646
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Насе, Насе ще ти позволим да обработиш снимките, а аз ще ти дам безплатна консултация как да си смениш името в съда. Ако не се получат снимките, Аида ще ги оправи или Даниел ще снима три пъти.
А и няма да плащаме сметката, ще го минем рекламни, че и други инфлуенсъри на тоз свят има.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:41 от densi

# 481
Не мога да разбера защо постоянно се трият комен тари!? И с какво моят коментар е бил обиден за някого!?  Кой постоянно докладва? С какво шегата за купонясване, събиране и дрескод бе обидна за някого!?
Ананаске, научи се да имаш самоирония и чувство за хумор! Липсата на тези качества в комбинация с високото самочувствие без покритие започва да ти играе мнпго лоша шега!
Моля, този, който ме докладва, да ми обясни причината!!!!!!!

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:00 от Анонимен

# 482
Аз мисля, че много коментари се трият и без да са докладвани. Модераторите си следят конкретни теми.

# 483
И каква е причината да се изтрият 10 коментара, в които никой никого не бе обидил. Просто се " уговаряхме" да ходим на кръчма.

# 484
Че не е по темата… сигурно…

# 485
Защото е спам и не е по темата. Има го в правилата.

# 486
  • Sofia
Казвате,че купуват и носят ментета от Турция…то е и видно 🫣
Днес гледах”Летищна сигурност-Италия”,яки проверки и глоби налагаха за внос на подобни стоки от там.Не носиха големи к-ва,а по 1-2бр.
В Бг няма ли такъв контрол ?

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 23:38 от Doli

# 487
Те не ги внасят с цел продажба. Иначе уж има някакъв контрол, но по малките градове и пазари е пълно с реплики.

# 488
  • София
Не, няма за неща, купени като бройки  за лична употреба.
Сега ако внасяш 100 тениски, 200 чанти и 300 чифта обувки е друго.
Не, че и за това няма начин да се заобиколи, но със съответна помощ. Едни хващат, 10 пускат....
И аз искам на новата кръчма с вас. Ще папкам, пийвам и ще съм кротичка.

# 489
Е , не сте ли минавали през Капълъ , а и не само -пълно е с ментета , според мен си купувах от магазините в Таксим и Капълъ , не смятам , чв взимат висок клас реплика . А и те си ги купуват за тях , а не с цвл продажба , на границата много знаят кое кога си си взел , моля ви .😀

# 490
Само да ви кажа, че съм летяла и минавала сухопътна за Турция, само на сухопътна ни отвориха багажа да видят и то отгоре, отгоре. Никой не е гледал Монклери ли нося, Фендита ли..(това в кръга на шегата).

# 491
Е, всеки знае за френските митници
Но Танаска не лети често до там като че ли

# 492
  • В страната на мечтите.
Даниел съвсем удари дъното с клипа, където сервитьора го полива с цяла туба със зехтин, бива ли такова разхищение заради единия клип или всичко е пак за да се покажем колко пари имаме.. И преди да ме нападнете - просто не обичам разхищението на храна и хранителни продукти, за мен е грозно, колкото и пари да имаш.

# 493
Ужасна простотия е това! Не виждам никакъв смисъл в този клип, даже не е забавно.
Иначе се обяснява утре колко натоварен ден ще има и Атанаска се включва колко пари ще вземе. Повърхностни са тези хора.

# 494
Това е зехтин, колкото по филмите червеното е кръв

Общи условия

Активация на акаунт