БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 523
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Бонанза ще чисти стадион Васил Левски и около него по време и след концерта на Ед Ширан. Евала на Даниел, че успява да вземе такива проекти. Не може да му се отрече, че е далновиден и пробивен. Няма как да кажем на бялото, черно.

# 496
Хубаво ще чисти, но голямо представяне, голям съспенс Grinning Още от снощи е започнал със сторита какъв ден щял да бъде днес. А Насето защо така се скри, не качва нищо в последно време.

# 497
Хубаво ще чисти, но голямо представяне, голям съспенс Grinning Още от снощи е започнал със сторита какъв ден щял да бъде днес. А Насето защо така се скри, не качва нищо в последно време.

О тя каза снощи в колата да каже Даниел колко много пари ще изказа. Той като изкарва пари, на нея за какво и е да работи?

# 498
Тя сигурно обикаля магазините и троши пари. Grinning

# 499
Няма лошо
Като ви чета , ако не знаех за кого се пише щях да реша , че жената носи скъпи марки , бижута и прочие 😀

# 500
Доколкото четох по коментари в тик-ток има си хора,които му дават работа, той им дава процент.Колко е вярно не знам

# 501
Най-вероятно  е така , това в практиката в България

# 502
Работи, не може да му се отрече. Но до скоро всяка седмица беше на някаква командировка и проверка извън София, а от доста време няма подобно включване. Иначе Ананаска може би не иска да я залее всеобщото неодобрение и затова не качва. Дори и за рождения си ден нямаше само положителни комемтари

# 503
  • В страната на мечтите.
Нормално е сега да се щади малко от лоши емоции и да не иска хората да я обиждат докато е бременна, може бременността й да е тежка и да са я предупредели да внимава със силните емоции. Според мен заради това не се вясва много-много напоследък, но няма да издържи дълго и скоро пак ще показва бебешки неща от Турция, които са купили.

# 504
Атанаска е суеверна и я е страх от клетви, уроки и тъпотии. За това се е покрила.

# 505
Те всяка вечер ли вечерят без Дани в Под метлите

# 506
  • София
Дани бил на море.

# 507
  • София-Лагера
Зад всеки голям проект седи даден процент.Ако аз отговарям за почистването на стадиона и имам 50000 лв и трябва да наема фирма да свърши тази работа,ще искам тази фирма да ми върне дадена сума.
Моя процент ,ще е 20000 ,останалото за фирмата която избера.
Така се дават поръчките.ако някой не знае.

# 508
Не и когато се прави директна поръчка
Екип Шийрън отговаря за логистика, настаняване, почистване, изхранване: контактват директно компании и проговарят условията с тях.
Мейл до Бачорски, той им дава оферта, прибира всичко.

# 509
  • София-Лагера
Не и когато се прави директна поръчка
Екип Шийрън отговаря за логистика, настаняване, почистване, изхранване: контактват директно компании и проговарят условията с тях.
Мейл до Бачорски, той им дава оферта, прибира всичко.
Това не е директна поръчка.За Васил Левски стадиона отговаря директора.
Всичко е конкурси и договорки.
Участвала съм и знам.

Общи условия

Активация на акаунт