БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 416
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Нали имаха проблеми със съседите заради шума, които вдигат.

Освен това много хора коментират, че няма паркинг и сигурно предполагат, че заради това нямах клиенти.

# 61
Да , липсата на паркинг е голям минус , то няма и къде да се спре .

# 62
Не знам защо Наска лъже, че досега сама била правила дизайните на партитата си като Аида буквално е снимала всички проекти за рождени дни на малък и голям Дани, сестрата на Наска и самата Наска. Картички, табелки, всякакви принт материали.

Наска единствено сама е правила "дизайна" на сватбата в кръчмата. Който беше потресаващо зле направен - залепени розички с ТИКСО. Ама така става - евтиното винаги излиза скъпо. Или в нейния случай грозно.

p.s. виждам, че е направила табелки с имената на гостите. За мен това е ОК само ако е сватба, иначе за рд е смешно. Това лято бяхме на 2 такива рождени дни, гостите са подредени по важност. На единия бяхме забутани в ъгъла, а на другия бяхме на възможно най-централното място, точно срещу рожденика. И в двата случая ни се искаше да се преместим.

# 63
Украсата в ужас , но тя много ми харесва на тази снимка .

# 64
Таблото зад нея е пълна пародия. Като правено в час по труд и техника.
Това с имената и за сватба не ми е ок. Достатъчно е да разпределиш гостите по маси, но да казваш кой къде точно да седне на конкретната маса - тъпо е.

# 65
Таблото зад нея е пълна пародия. Като правено в час по труд и техника.
Това с имената и за сватба не ми е ок. Достатъчно е да разпределиш гостите по маси, но да казваш кой къде точно да седне на конкретната маса - тъпо е.
за сватба има логика да са наредени, защото някой ще дойде с +1, друг сам и да няма неприятни ситуации на ставания, размествания на чинии, чаши и тн.

Похвално е, че се опитва да спести пари и да прави тя нещата, но нека не се самозалъгва - не може да се равнява с професионалисти. Снимките на ястията също - загуби 2 дни в опити и най-накрая СЕО на корпорация загуби от времето си, за да направи той ОК снимки. Най-вероятно ще прибегнат до услугите на професионалист, защото меню на ресторант не се прави от телефона, ползвайки програмка за обработка на снимки.

# 66
За сватба да, разпределяш хората по маси, но не слагаш табелки с имената на всяка маса. Нека всеки да си седне, където иска на конкретната маса. Поне така го намирам за редно. На доста от сватбите, на които съм била, е имало табелки с имената.

# 67
  • София-Лагера
Украсата в ужас , но тя много ми харесва на тази снимка .

Кое ти харесва ?Носа се слива с огромни устни 😬
Стига ,младо момиче се е обезобразило .

# 68
Ами харесва ми , не съм зумвала снимката 😀 има хубава усмивка , хуабви очи 😀
На всяка сватба, на която съм била е имало табелки с имена , освен една, на която бяхме буквално най-близките .

# 69

Роза в пуснала клипче, че е ходила на събитие на Singles Sofia, опитва се да си намери среда и приятели. Очевидно са се върнали и много интересно какво се е случило с къщата в Швеция.

Когато в последния епизод на реалитито Даниел каза, че майка му и сестра му ще се върнат, си мислех че просто така си говори.
Чудно каква е причината след толкова години живот в чужбина да се върнат.

# 70

Роза в пуснала клипче, че е ходила на събитие на Singles Sofia, опитва се да си намери среда и приятели. Очевидно са се върнали и много интересно какво се е случило с къщата в Швеция.

Когато в последния епизод на реалитито Даниел каза, че майка му и сестра му ще се върнат, си мислех че просто така си говори.
Чудно каква е причината след толкова години живот в чужбина да се върнат.

Според мен къщата е заминала на кино.И не могат да си я върнат.
Дано "Под метлите " да не е копи -пейст от Пинтерес Grinning  Иначе ми харесва какво самочувствие в коментарите под клипа. Как ще се пада от високо?Много ще боли.То много се лети в облаците.

# 71
  • София
В Панчарево е новата стара кръчма..Не си спомням паркинг,но може вече да има.Отдавна съм виждала табелата и се чудих защо има още една "Под метлите".

# 72
Да не е в началото над каяците? Там кое ли заведение не отвори и след това фалира.

# 73
  • София-Лагера
Да не е в началото над каяците? Там кое ли заведение не отвори и след това фалира.
Панчарево е далече,особено ако ходиш на кръчма да пиеш.
Който пие отива без кола ,а едно такси е минимум 20/25 лв.
Лично аз не бих се вдигнала до там.

# 74
И преди, за р.д. на Дани дизайните бяха смешни, доста селски. Сега разбирам, че Аида/Айда ги е правила. Кой е тоя стилен дизайн за който говорите, учудена съм, че чак ви харесва, всичко беше редовния кич. Пуснете да обсъдим нещо на Аида/Айда

Общи условия

Активация на акаунт