БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 180
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Това в Драгалевци ще то затварят, нали ? Така и не отидох , а един познат много го хвалеше преди година -две 😀

# 76
В Драгалевци ресторантът нямаше никакви места за паркиране, отделно беше далеч и от градски транспорт, то си е една вилна зона там, но на шосето. Изключително нелепо място за ресторант, не знам кой ще се наеме да го стопанисва.

# 77
Да , много тъпо с това паркиране ,мен това ме спираше основно . А и съм фенак на други ресторанти в Драгалевци .

# 78
В Драгалевци ресторантът нямаше никакви места за паркиране, отделно беше далеч и от градски транспорт, то си е една вилна зона там, но на шосето. Изключително нелепо място за ресторант, не знам кой ще се наеме да го стопанисва.
Е как ще е далеч от градския транспорт, ресторанта е на основна артерия, пред него май спира автобус

Проверих, срещу ресторанта, на пет метра от него, спира 64, който се води автобус от СКГТ

Не разбирам защо трябва да се преувеличава и измисля

# 79
Е как ще е далеч от градския транспорт, ресторанта е на основна артерия, пред него май спира автобус

Проверих, срещу ресторанта, на пет метра от него, спира 64, който се води автобус от СКГТ

Не разбирам защо трябва да се преувеличава и измисля
Хазел, ти чакала ли си някога автобус 64 на ТАЗИ "основна пътна артерия" и знаеш ли колко време е пътят с този автобус до центъра на София (пардон, покрайнините) от там? Айде моля да не се изказваме по сведения от картата на ЦГМ, понеже аз съм го видяла това на живо. След 20,00 часа пък е страшен шанс да уцелиш едиствения автобус, който както вече писах, ще те закара до Центъра по хигиена или в обратната посока след още повече време до Хладилника. Съветвам те да направиш една екскурзия с 64 на живо, не да цъкаш на страничката на ЦГМ и пак ела да пишеш кой преувеличава и си измисля.

# 80
Ходила съм до Боянската църква с автобуса.
Драгалевци е кошмарен събота и неделя за всички по артерията.

Не е в това въпроса, каза се "далеч от градски транспорт", което е технически невярно.

# 81
Хора, била съм на рожден ден там, през деня в събота или неделя беше. Няма къде да се паркира, ужасно сложно е, несериозно е да се твърди, че 64 е решение. Отделно храната не беше ОК, кувертите бяха скъпи, но да речем, че това е нормално вече. Поне 5 пъти молих за съд с вода за цветята, не знам колко пъти молихме за още прибори - обслужване под всякаква критика.

# 82
Кой казва, че 64 е решение, не разбирам.

Истина е, че ние от години избягваме Витоша през уикенда, след лош опит с трафика. Ако много ни се ходи, взимаме трамвая до Княжево и оттам към Копитото. Иначе плачевно.

# 83
Ходила съм до Боянската църква с автобуса.
Драгалевци е кошмарен събота и неделя за всички по артерията.

Не е в това въпроса, каза се "далеч от градски транспорт", което е технически невярно.
Да, технически има автобус. Практически той не е удобен за ползване, особено за часовете, в които обикновено се посещава ресторант, за уикенда пък съвсем.

# 84
Тя пише, че преди 5 години са наели, а дни по-късно са затворили заради Ковид. Той не беше ли преди 4 Grinning Или поне по мои сметки ни затвориха през март 2020 г.

# 85
Кой ходи в “Под метлите”? Това е смешно.😄

# 86
Кое е смешното? Даниел неведнъж е снимал заведението пълно, но явно си има своите неудобства.

# 87
Аз съм ходила на рожден ден там и беше меко казано много занемарено и прашно. Отделно храната не беше нищо особено. Няма къде да се паркира, директно на платното бяха спрели много от колите. Видя ми се и доста тясно вътре, като в някаква пещера, нищо общо със снимките. Та, добре са решили да сменят мястото.

# 88
И преди, за р.д. на Дани дизайните бяха смешни, доста селски. Сега разбирам, че Аида/Айда ги е правила. Кой е тоя стилен дизайн за който говорите, учудена съм, че чак ви харесва, всичко беше редовния кич. Пуснете да обсъдим нещо на Аида/Айда
Дизайните са правени по вкуса на Атанаска. Защо на мен Аида не ми направи такива тоалети и да взема да ги облека😃😄😁

# 89
Да не е в началото над каяците? Там кое ли заведение не отвори и след това фалира.
Панчарево е далече,особено ако ходиш на кръчма да пиеш.
Който пие отива без кола ,а едно такси е минимум 20/25 лв.
О, много повече... Цените ги вдигнаха пак. На мен от къщи (в западен квартал на София) до летището едно такси ми е точно 30 лв от една година насам. А ако продължи и до Панчарево... поне още 10.  Една вечер се прибирахме от Панчаревското езеро, миналото лято след постановката "Летящия холандец", която свърши след 23 ч. (нали всеки юли месец Софийската опера си правят спектаклите там) и дадохме 40 лв за такси, не копърка, а СВ такси.

Общи условия

Активация на акаунт