БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 181
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Ето кой е снимал за Под метлите ... самата АИДА
Скрит текст:

Сайтът на Наска направен за 1 час
Скрит текст:

# 91
И преди, за р.д. на Дани дизайните бяха смешни, доста селски. Сега разбирам, че Аида/Айда ги е правила. Кой е тоя стилен дизайн за който говорите, учудена съм, че чак ви харесва, всичко беше редовния кич. Пуснете да обсъдим нещо на Аида/Айда
При Аида не е имало розички, лепени с тиксо, което тиксо избожда очите ни, кой знае как е било на живо. Наска се хвали, че спестява пари, но резултатът е трагичен - както при розичките с тиксо, така и снимките на менюто, сега ще видим и поканите за рд.

Не е лош дизайна и принт материала на поканата на тема сафари, която Аида е направила - като изключим факта, че е безумно дете на 2г с тема сафари. И още по-безумно е да правиш покани за рожден ден. Ама каквото каже шефката-това става.

# 92
Кой ходи в “Под метлите”? Това е смешно.😄
Аз не бих отишъл в заведение, в което звучи чалга или народна музика. И по принцип кръчмарски тип заведения не ме кефят, тип механи и т.н. Ама въпрос на вкус. Много хора пък харесват това.

# 93
В центъра на София има такива прекрасни ресторанти с места за паркиране, транспортни комуникацио, отлично обслужване и невероятна обстановка.

# 94
В центъра на София местата за паркиране не са ми задължително изискване. В Панчарево или Драгалевци да.

# 95
Има доста деца, на които им правят тематични рд Сафари. На мен ми харесва поканата, която е изработила Аида. Друг е въпроса, че са безмислени тези неща, но нали е модерно ..

# 96
Aз си обичам такъв тип ресторанти , особено през деня за обяд, лсед разходка в планината .

# 97
  • София
В центъра на София има такива прекрасни ресторанти с места за паркиране, транспортни комуникацио, отлично обслужване и невероятна обстановка.
О, я стига - нямат Васко милионера. Grin

# 98
Интересно ми е Манасиева докога ще търпи Наска да си присвоява заслуги. Доколкото знам Манасиева движи всичко оперативно - в кръчмата и в фирмата за почистване. Дъщеря й е управител на заведението. То е ясно, че Наска безделничи и губи времето на всичко, ама да твърди, че преди точно 5 години били взели с Даниел заведението под наем е било безумно.

Преди 5 години Емели точно се е била родила, Даниел все още си е живеел с Емилия, а Наска се е криела и си е събирала саковете в Смолян.

# 99
  • София
Предполагам гледа на Атанаска със снизхождение, поне аз така бих правила Grinning
Жената е успешна и уверена, знае си какво може и какво прави, сигурна съм че и всички хора около тях много добре виждат как седят нещата и просто не взимат г- жа Бачорски насериозно, оставят си я да си живее в нейния свят. Предполагам че ако Атанаска реши много да се бърка и разпорежда и Даниел ще я сложи на място, видимо е че много уважава и държи на Манасиева.

# 100
Какъв остър език! Милата от къде да знае, че така клиенти не се печелят ..
Скрит текст:
И тя била "късметлия" 😅
Скрит текст:

# 101
Какъв остър език! Милата от къде да знае, че така клиенти не се печелят ..
Скрит текст:
И тя била "късметлия" 😅
Скрит текст:
"Късметлия" е , защото друг нямаше да допусне да му се качва на главата и да харчи пари за глупости.

# 102
Ама вие говорите все едно е робиня на мъжа си, не съпруга и партньор.

# 103
  • В страната на мечтите.
А тя се държи сякаш мъжа й трябва да бъде благодарен на нея за всичко в живота си, въпреки че доста от нещата ги е направил преди да се познава с нея и се държи сякаш е кралица на света. Доста високо самочувствие има, но в повечето време без покритие.

# 104
Да, за някои неща сте прави.Но той си я харесва, приема, нужна му е такава. И какво значи "харчи му парите"? Ако вашите съпрузи печелят повече от вас, вие харчите ли техните пари?И това е някакъв грях?

Общи условия

Активация на акаунт