БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 184
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • В страната на мечтите.
Да, това с парите е малко преувеличено, но мисля че искат да кажат че само се захваща с глупости като онези водорасли на таваните в офиса, че да се намира на работа и за такива неща харчи ненужно много пари.

# 106
През деня Под метлите няма оркестър. Васко и сие са само вечер. Не съм ходила, но следя един фуд блогър който беше пуснал ревю и го питах за циганския оркестър. Та той ми отговори.

# 107
Атанаска си живее в свой собствен свят, в който е успешна и незаменима. Извън тоя свят ,никой не смята , че е такава.

# 108
Да, това с парите е малко преувеличено, но мисля че искат да кажат че само се захваща с глупости като онези водорасли на таваните в офиса, че да се намира на работа и за такива неща харчи ненужно много пари.
Да, само ти правилно ме разбираш.Напълно ненужна покупка от Турция,че и два пъти ходиха.То това трудно се чисти.

# 109
Да, само ти правилно ме разбираш.Напълно ненужна покупка от Турция,че и два пъти ходиха.То това трудно се чисти.

Оо за обзавеждането не офиса аз съм на същото мнение. Пълно с прахо събирачки.

# 110
Благодаря на този,който докладва!
  Аз много харесвам цвета и големината на дивана, дето го внасяха у тях през прозореца. Обожавам такива "семейни" дивани.
  Обаче оная котка ли е кво е,дето е като статуя ми е смешна.   
   Следвам от известно време тази Юлия Радапола, с роклите.Тя отвреме на време пуска детайли от дома си, много хубави неща показва.

# 111
  • София
Аз докладвах, абсолютно е недопустимо да се обиждат потребителите във форума!

# 112
Може ли да отворя една друга тема - преди време, когато Даниел за първи път обяви в инстаграм, че започва да прави реклами, каза че събраните суми ще ходят за някаква кауза, за която щял да разкаже по-нататък. Някой знае ли какво се случи с това? Може би аз съм пропуснала продължението.

# 113
Какво е заметено?

# 114
Потребителка ме нарече противна,защото съм все наопаки.
  Аз имам някакъв спомен за някаква кауза, но не беше ли парите от определена кампания?

# 115
Потребителка ме нарече противна,защото съм все наопаки.
  Аз имам някакъв спомен за някаква кауза, но не беше ли парите от определена кампания?

Имам спомен, че каза че започва да прави реклами с тази цел, но може и да се бъркам. Може и да е било само определена кампания.

# 116
Аз също нямам ясен спомен.

# 117
да, беше за някаква определена кампания, уж щяха да дарят парите, ама явно са размислили.

# 118
Аз помня една дне кампании, покрай Иван/Андрей едната и една за някакви футболисти и си минаха ок
Може ли да кажете, статия или нещо, че Даниел не е дал пари от кампания, които е обещал?

# 119
Даниел беше казал, че изкарва достатъчно пари и не го блазни да бъде инфлуенсър с цел печалба.
По онова време пусна анкета дали да прави реклама и печалбата да дарява за благотворителност и по-голям процент беше ЗА.
Какво е станало след това само той си знае.
Реално аз не мисля, че прави чак толкова много реклами, за които да му се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт