БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 484
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Е, аз като казвам, че е флегма.

# 616
Наска не знам какво се прави, белите климатици са най-евтини, никой няма да убеди, че е трябвало да бъдат друг цвят.

# 617
  • Пловдив
Не знам за цената ,но не виждам проблем в климатика, радиатора също е бял. Чуди се как д изпъкне, но не се получава така както го иска.

# 618
Георги са го оперирали

# 619
Дано да успее да се възстанови бързо и трайно

# 620
  • Sofia
Как е пострадал,къде?

# 621
Как е пострадал,къде?
Хлъзнал се е и е паднал,докато са чистили стадиона преди концерта на Ед Шийрън.Бързо възстановяване му пожелавам.
За Рдто на Олга Даниел можеше да й организира вечеря някъде поне, а не да ядат сандвичи с руска салата.Нали се тупа,че много обича майка си

# 622
  • София
Емилия по-добре да не беше го казвала...😮‍💨

# 623
На клипа, който пусна Роза,че поздравява майка си, тая Олга пък как не мръдна от дивана?! Лежи , не може да стане да си приеме поздравите от детето си.
   Аз съм забравяла къде съм си оставила колата, на кой точно паркинг.Случва се, не е чудо невиждано .Но е отвеяна Емилия, флегматична някаква.
   Коремчето на Танаска расте бързо.Най-вероятно на шега го казва това с даването, на всички ни е било тежко в някакъв момент от бременността Но е раничко още за нея,.

# 624
  • София
На клипа, който пусна Роза,че поздравява майка си, тая Олга пък как не мръдна от дивана?! Лежи , не може да стане да си приеме поздравите от детето си.
И на мен това ми направи не особено положително впечатление. Лежи апатично на една кълка и не стана да приеме поздравите и букета. Децата й явно я познават с всичките й странности и не се впечатляват.

# 625
Е то е ясно, че са се поздравили и прегърнали преди това. Ама Роза е решила да прави клипче и сигурно е казала: я легни, ще снимам как влизам, ти се направи на изненадана Grinning

# 626
На мен ми е ясно това,което виждам.Това,което си правят без да се снимат,не ми е ясно. Ясно, че всеки ще си приема поздравите както си иска.

# 627
Аууу... дето казват "жена ти не е грозна, малко са ти парите" е положението при Вероника.
Направо се шокирах като я видях Grinning Гледам продължава да промотира заведението, на което Илиан е управител ама заедно ли са, не са ли..

# 628
Доста зле и простовато е изглеждала. Тя и сега простее, но е една идея по-лицеприятна.

# 629
Абитуриентските снимки са потресаващи

Общи условия

Активация на акаунт