БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 334
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Абе кралица….кой я провъзгласил за кралица? Чалгаджията Даниел от Абдовица.

# 271
  • София-Лагера
Да де ,ха ха

# 272
Да де ,ха ха

Краля на Абдовица

# 273
Ей това е най-лошото на този тип “инфлуенсъри”. Създават впечатление, че нещо кой знае какво са постигнали като се снимат от Малдивите и налагат някакъв абсурден модел, че като се хванеш с обвързан мъж с пари си “ударил кьоравото”. А всъщност истинското и най-голямо удовлетворение е от постигнатото със собствени усилия и труд.

# 274
Напълно съм съгласна. Децата не се замислят, а сляпо им подражават .

# 275
Не го разбрах това стори с малкия , който бие по балоните и пише Ясно #boy.

# 276
Мисля, че на Атанаска ще ѝ отива да бъде майка на момиче.

# 277
Някой има ли идея дали правят нова локация или се местят напълно? Не успях да разбера от поста.

Не съм чела всички коментари, може вече да е отговорено, но местят мястото. Новият ресторант е в Панчарево, механата от Бояна се мести там.

# 278
И аз не разбрах , обявиха пола на бебето или какво?
  И следващото възпитателно стори на Даниел не го разбрах.Фсни говорил глупости в градината, той снима и му нарежда,че го обича и така не се прави.Много важно да снима! Емели е с майката на Емилия на море. Не се застоя много при нея малката.

# 279
Аз и работя, и уча и за домакинство се грижа и да, не съм ничия любовница, но за съжаление не всички имаме късмета на Наска да харчим парите на мъжете си и да можем да си позволим да не работим. Да е жива и здрава, ударила е кьоравото.

На Наска не е късмет, а избор. Има жени, които за всичките пари на света няма да вземат мъж от друга жена и тук е въпрос на принципи и разбирания. Та нейното не е никакъв късмет, а осъзнат избор. Като красива жена е наясно, че може да има мъж с възможности, защото те търсят такива кукли като нея с корекции. Търпи му селските изцепки и си му харчи парите. Въпрос на избор......

# 280
  • София-Лагера
Сторито на Даниел с Дани е покъртително.
Какво да научи едно дете като по цял ден слуша чалга навсякъде.
В работата,вкъщи,в колата на път за детската градина.

# 281
Aз за стотен път се чудя защо мислите , че е с Даниел заради парите му ? Влюбват се, изневеряват , разделят се с половинките си и хора без големи финансови възможности .
Аз смятам , че това дали си късметлия си зависи и от вътрешното усещане на човек . Винаги може да гледаш това , което нямаш , а не това , което имаш в момента . Много тъпо и банално клише , но е факт .

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 23:06 от Candy_girl

# 282
Aз за стотен път се чудя защо мислите , че е с Даниел заради парите му ? Влюбват се, изневеряват , разделят се с половинките си и хора без големи финансови възможности .
Разбира се, че всякакви хора изневеряват и се разделят, но Наска повечето мислим така, защото Наска прекалено явно и по грандомански начин показва колко важна част за нея е материалното. Ако намали наполовина показността, хората може и да си помислят, че не е чак толкова материална.

От показния й инстаграм, постоянното носене на реплики на себе си и дори сина си, жената отвсякъде я тресе грандоманщина и комплексарщина. В реалити предаването бяха отделили 10 минути да показват гардеробите, да видим, че имат много дрехи, рафтове с обувки макар и в двора.

# 283
Атанаска не носи скъпи марки , не знам за мен показност няма от гледна точка на материалното , по-скоро си обича кича .😀 аз я асоциирам с LBD и jumbo.

# 284
На мен пък ми стана смешно как с гордост заяви, че личната и карта вече била със софийска адресна регистрация. Пълна комплексарка.

Общи условия

Активация на акаунт