БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 519
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Възможно е, да, конкретно за почистването има резон

# 511
Георги си е счупил крака.Бързо възстановяване му пожелавам и смятам,че на Наска сторито не е адекватно, че мъжа й берял душа на концерта.

# 512
  • София-Лагера
Георги си е счупил крака.Бързо възстановяване му пожелавам и смятам,че на Наска сторито не е адекватно, че мъжа й берял душа на концерта.
Tя по принцип не е адекватна.

# 513
Правописа няма да го коментирам. Но какво очаквате от човек с минимален работен стаж. А имаше хляб в работата й. Макар и козметичка. По едно време беше пуснала някакви курсове по самогримиране. Да беше поработила още малко, да си понатрупа клиенти и можеше спокойно да се отдели в свое собствено студио за красота. Ама ето на...

# 514
Правописа няма да го коментирам. Но какво очаквате от човек с минимален работен стаж. А имаше хляб в работата й. Макар и козметичка. По едно време беше пуснала някакви курсове по самогримиране. Да беше поработила още малко, да си понатрупа клиенти и можеше спокойно да се отдели в свое собствено студио за красота. Ама ето на...
Друго си е да лежиш на гърба на мъжа постоянно.То всъщност така е по-лесно.Все пак приятелката й го проповядва на всяка от обкръжението им.

# 515
Ами жената е бременна , има една загуба , вие сте седнали да обсъждате защо не работи . Рано или късно ще почне да работи , не я издържате вие .

# 516
  • В страната на мечтите.
Ами жената е бременна , има една загуба , вие сте седнали да обсъждате защо не работи . Рано или късно ще почне да работи , не я издържате вие .

Няма да започне да работи и след майчинството ти гарантирам, тя никога не е работила или и да е не е било особено за дълго и няма много стаж.

Бързо оправяне на Георги, защото и аз съм си чупила глезен и е много неприятно, поставям се на мястото му.

# 517
Трудовият стаж на Наска е едва няколко месеца като медицински козметик. Гледайки й естетиката на свлечения от филъри нос и ужасните устни, по-добре да се преквалифицира. По-добре да копира от пинтерест и да си мисли, че прави дизайни, отколкото да работи като медицински козметик.

# 518
Медицинският козметик не поставя филъри .

# 519
Аз не виждам нищо лошо мъжът й да я издържа,щом и двамата са окей.
   Кога е откриването на новата механа?
Съжалявам за Георги,бързо възстановяване!

# 520
Атанаска още фигурира в сайта на Белисимо, само че според мен не е стъпвала там поне година.
За мен я държат само за ПР. Дерматологичните клиники масово на такива разчитат да ги рекламират, пример Дерма Акт. Тя даже ''работеше'' там и после стана 'известна'' . Уин-уин.

# 521
Да и аз съм я виждала в сайта. Тя нали уж си прекрати по-рано първото майчинство ( явно в повече й дойде), но поработи месец, два и каза, че си взимала по-голяма неплатена отпуска. Ще я видим като роди и като стане на година, година и половина детенцето ( да им е живо и здраво) какво ще стане. А ако я държат само за ПР, това е поредното доказателство, че тя сама можеше да преуспее. Има финансовата възможност, като служител и работнил не знам как е, но щеше да е търсена. Ама пусти мързел...., а и да не остави мъжа си без надзор 24/7.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 00:46 от Анонимен

# 522

Ама че облекло.Все едно по сутиен тръгнала Grinning

# 523
Не знам защо се гледа толкова лошо на жени , които не работят , вярно че сме в България и много жени трябва да работят .

# 524
Когато имаш финансовата възможност и контактите да се развиеш в твоя бранш, но не го правиш, значи си мързелив. Ето още един плюс за Емилия( упорита, амбициозна, трудолюбива) и минус за Атанаска( мързелива, мързелива, мързелива...) Ако утре се появи "новата любов на живота" на Данчо, Наска трябва да разчита на милосърдието му да я гледа.

Общи условия

Активация на акаунт